reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Sms od Martusionek : Tomaszek urodził się o 10:40 i ma 56 cm dłg i waży 3350g. Na razie Go zabrali, bo troszkę Go wymęczyłam, ja leżę i odpoczywam na porodówce, akcja porodowa ekspres"

reklama
Kubuś GosiLew.jpg
Sms od GosiaLew :
Kubuś 51 cm, 3300g, poród SN.

No, ale nie wiem czy dziś czy jednak wczoraj się urodził :)

GOSIA, MARTUSIONEK WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!

A mnie dzis odszedl czop nareszcie... W poniedzialek mam stawić się do szpitala juz na przyjecie i mam nadzieje szybciutko urodzic :)

Jej jak cudnie. Martusionek, Gosia wielkie Gratulacje, nich Tomuś i Kubuś rosną zdrowo!!!
No dziewczyny nas nie oszczędziły, takie wiadomości jednego dnia:))) Tak się cieszę. Już jakiś czas temu zauważyłam, ze nowy cud na forum, to jakby w rodzinie.
Angelka no to czekamy!
Karolciu witamy u nas, ciesze się, ze tu jesteś!
Jankesowa współczuję, chyba naprawdę sprzedajcie, bo szkoda kasy i nerwów.
Ewcia my też sprowadziliśmy nasze autko, na razie się nie psuje, ale to dopiero pół roku, więc jeszcze nie chwalę.
Ewela też pozdrawiam:)
Lili Ty nasz dobry duszku dzięki za cudowne wiadomości. Buziaki dla Adusi.

Mamy od wczoraj gości, więc jest wesoło. No ale teraz odpoczywam, bo wszyscy pojechali na deskę tylko ja i synuś zostaliśmy:) Chyba nie smuci się z tego powodu, bo pięknie się rozpycha;-)

Martusionek i Gosiu Gratulacje Witamy Tomaszku i Kubusiu na świecie:)))
Ale sie pobeczałam;-)
LilI dzięki za info:) Ty zawsze na straży:)
Karolcia - Witaj na wieściach :)

reklama
Do góry