reklama
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Martosiunek - gratulacje wielkie, wspaniałe wiadomości
karollcia33
Fanka BB :)
Witam kubusia
słodziak GosiaLew GRATULACJE!!!
słodziak GosiaLew GRATULACJE!!!
angelka123
i tylko nadzieja......
GOSIA, MARTUSIONEK WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!
A mnie dzis odszedl czop nareszcie... W poniedzialek mam stawić się do szpitala juz na przyjecie i mam nadzieje szybciutko urodzic
A mnie dzis odszedl czop nareszcie... W poniedzialek mam stawić się do szpitala juz na przyjecie i mam nadzieje szybciutko urodzic
Annas81
Fanka BB :)
Jej jak cudnie. Martusionek, Gosia wielkie Gratulacje, nich Tomuś i Kubuś rosną zdrowo!!!
No dziewczyny nas nie oszczędziły, takie wiadomości jednego dnia)) Tak się cieszę. Już jakiś czas temu zauważyłam, ze nowy cud na forum, to jakby w rodzinie.
Angelka no to czekamy!
Karolciu witamy u nas, ciesze się, ze tu jesteś!
Jankesowa współczuję, chyba naprawdę sprzedajcie, bo szkoda kasy i nerwów.
Ewcia my też sprowadziliśmy nasze autko, na razie się nie psuje, ale to dopiero pół roku, więc jeszcze nie chwalę.
Ewela też pozdrawiam
Lili Ty nasz dobry duszku dzięki za cudowne wiadomości. Buziaki dla Adusi.
Mamy od wczoraj gości, więc jest wesoło. No ale teraz odpoczywam, bo wszyscy pojechali na deskę tylko ja i synuś zostaliśmy Chyba nie smuci się z tego powodu, bo pięknie się rozpycha;-)
No dziewczyny nas nie oszczędziły, takie wiadomości jednego dnia)) Tak się cieszę. Już jakiś czas temu zauważyłam, ze nowy cud na forum, to jakby w rodzinie.
Angelka no to czekamy!
Karolciu witamy u nas, ciesze się, ze tu jesteś!
Jankesowa współczuję, chyba naprawdę sprzedajcie, bo szkoda kasy i nerwów.
Ewcia my też sprowadziliśmy nasze autko, na razie się nie psuje, ale to dopiero pół roku, więc jeszcze nie chwalę.
Ewela też pozdrawiam
Lili Ty nasz dobry duszku dzięki za cudowne wiadomości. Buziaki dla Adusi.
Mamy od wczoraj gości, więc jest wesoło. No ale teraz odpoczywam, bo wszyscy pojechali na deskę tylko ja i synuś zostaliśmy Chyba nie smuci się z tego powodu, bo pięknie się rozpycha;-)
K
kaira24
Gość
Martusionek i Gosiu Gratulacje Witamy Tomaszku i Kubusiu na świecie))
Ale sie pobeczałam;-)
LilI dzięki za info Ty zawsze na straży
Karolcia - Witaj na wieściach
Ale sie pobeczałam;-)
LilI dzięki za info Ty zawsze na straży
Karolcia - Witaj na wieściach
reklama
Podziel się: