reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie kochane:)
ewitko będzie dobrze i ciesze się że mocno ssie:)
Ewciu- Mikołaj jeszcze nie raz zrobi ci taki numer.Ile razy ja to przeżywałam. A co do imienia gdyby Lena nie była Leną byłby Mikołaj:)

reklama
Kaira- o proszę:-)
to może następnym razem będzie Mikołaj;-)

ja już takich numerów nie chcę:no:
bo przez to zejdę chyba na zawał...

dziś, to myślałam o najgorszym...:-:)-(
ale na szczęście ładnie już kopie :))

a powiedz mi Kochana, jak brałaś fenoterol, zdarzało Ci się czasami, że macica się postawiła?

Ostatnia edycja:
ewcia ja tez tak kilka razy sie zestresowalam, zawsze wtedy cos slodkiego zjadalam i kladlam sie na lewym boku czekajac na jakis ruch i mowilam Miłoszku jak za pol godz nie bedziesz sie ruszal to jade na IP jakos zawsze to dzialalo:tak:

Witajcie dziewczęta.Parę dni temu byłam u gin. w moim mieście ponieważ niepokoił mnie ten brak bólu piersi ale z dzieciątkiem wszystko w jak najlepszym porządku. CRL:4,64 ;) serduszko bije jak dzwon ;) żadnego rozszczepu kręgosłupa nie widać.odrazu jestem spokojniejsza.

Lucy- mam nadzieję, że nie będę musiała przez to kilka razy przechodzić...
no, ale na szczęście już jest ok i Mikołajek szaleje :))

K. stwierdził, że jest uparty po mamusi:sorry:

Silentenigma- super, że z Maluszkiem wsio ok:tak:
a ból piersi nie zawsze musi być, mnie teraz w ogóle nie bolały, a w poprzedniej nie mogłam się nawet dotknąć:no:
Pamiętaj Kochana, że każda ciąża jest inna;-)

ewitko super wiesci naprawde nawet nie wiesz jak sie ciesze
ewcia ty mi nic nie mow jak moj maly w 22tc milczal przez 2 dni prawie:szok: myslalam ze zawalu dostane a on sie okecil i kopal w srodku, teraz na mojego dziala jedzonko albo lezenie na lewym boku i zaczepianie choc jak mu sie nie chce to aby laskawie sie przekreci i dalej spi
silentenigma to dobre wiesci i prosze mi sie nie denerwowac bedzie dobrze
Lili bo nie mialam wczoraj juz czasu wejsc gratuluje 6miesiecy dla Adrianny ale ona juz duza widzialam zdjecie z gimnastyki w slicznym rozowym dresiku:tak: i zakochalam sie cudoo.....

Licze na to ze do moich drzwi zapuka kurier z czescia do auta byla bym szczesliwa bo tak caly czas uziemieni a ja pieszo na zakupy nie ide. Nie wspominajac juz o moim M ktory ponad 1km ma do pracy pieszo na szczescie bral go kolega. Dzis pojechal autem bo nie mial kto go zabrac ( a taki wiatr ze serce mi sie kroilo zeby piezo szedl). Ma chlop sile to jakos te biegi zmieni.

Biore sie za sprzatanie bo dzis dopiero co wstalam. do uslyszenia.

Witam
Ewitko jak dobrze... życzę C kochana, żeby było tylko lepiej.
Ewcia niestety chyba każda z nas miała takie straszne godz. Mój synuś raczej ruchliwy, ale też ma momenty, że mu się nie chce. Któregoś razu tak się zestresowałam, ze leżałam z dwie godz zanim łaskawie zaczął kopać. Nawet owiedziałam o tym ginowi, ale ten do mnie, że dziecko to nie komputer i czasami nawet o swojej porze szaleństw śpi. Oczywiście gdy minie pare godz a dzić nic, to IP. Obyśmy nie musiały tego stresu przeżywać.
Slentenigma super, że super:)
Lili ja też obejrzałam gimnastykę Ady, same słodkości.
Ola czyta o Twojej walce o mleczko, podziwiam, ze masz tle siły, oby już było lepiej. Ściskam.
LucyF chyba wykorzystam Twój patent i będę straszyła moje cudo IP. No bo co onsobie myśli tak mamusię stresować:)
A ja dziś sprzątam na raty, bo jakoś tak ciężko oddychać...
Miłego dzionka

ewcia dieciaki tak jak my...mają swoje dni szaleństwa i spokoju. Wiem jak Cię to zaniepokoiło bo mi Szymek też wywinął taki nr...z płaczem dzwoniłam do W., on szybko w samochód i pędzi do domu żebyśmy na IP pojechali zobaczyć co jest grane...i jak już prawie był pod domem to tak się mały rozbrykał że mnie aż żebra bolały.

silentenigma ból piersi nie zawsze musi towarzyszyć...mnie tym razem wogóle nie dokuczał. Super że dzidziolek ma się dobrze.

To kto teraz następny w kolejce do rozpakowania ?

annas ani mi nie mow o sprzataniu bo juz wiecej za odkurzanie i podlogi sie nie biore... krzyz chce mi peknac i macica kluje klade sie i pachne... M jak przyjdzie to zrobi.... ja za te lekkie rzeczy sie wezme....

Normalnie jakby kurier przyszedl to na szyje bym mu sie rzucila....:laugh2::laugh2: ale marne szanse

reklama
Jankesowa a nie możesz go zlokalizować ? jak zamwiałaś przez allegro to na pewno mogą Ci podać jaką firmą wysyłali i nr listu.

Ja też czekam na przesyłkę...ale pewnie będzie w poniedziałek.
W sumie to takie same pierdółki zamówiłam dla Szymka.

Do góry