reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
jankesowa to organizm juz sie przyzwyczaja do mniejszej ilposci snu w przyszlosci:-p

o 9-ej na tvn bedzie o karmieniu piersia

Ostatnia edycja:
uuuu pomalutku pomalutku i beda bobaski :tak:
karollciawitamy w naszym gronie
ewela całujemy

Ja zaraz szalu dostane :wściekła/y: auto odebrane 1000zl poszlo od tak a ono jeszcze nie chodzi kolejna usterka wyszla:angry: i nigdzie czesci nie ma :baffled::baffled: wlasnie zamowilam ze sklepu internetowego oby jutro przyszla i juz niech bedzie koniec. Chcemy to auto sprzedac. Trzy dni juz nie bylam na miescie w koncu musze isc na zakupy bo w lodowce mam aby swiatlo:crazy: a u nas dzierwczyny sniezyca w ciagu 10minut zrobilo sie bialo, wiatr, snieg sypie i konca nie widac. Autem niby mozna jechac ale biegi zmienia sie tak ze ktos by musial jechac obok i zmieniac nawet M mial problemy :crazy: to sie wyzalilam no. nic musze sie ubrac i isc

reklama
Karolcia- witamy na wieściach :))

Gosia, Martusionek- szybkich porodów :***

Jankesowa-
wspólczuję problemów z autem...

Nam odpukać od 3 lat jak kupiliśmy nic poważnego się nie psuje...
no poza ostatnim razem typu, jak Ewa zahaczy spodem o jakieś nierówności na drodze...:sorry2:
ale to tylko raz mi się tak zdarzyło, jak była taka wielka górka lodu na drodze i w żaden sposób nie dało się jej ominąć:dry:
Zerwałam katalizator i auto było słychać z baaaardzo daleka....:zawstydzona/y:
naprawa miała kosztować ponad 1000:szok: ale mechanik stwierdził, że zamiast tego katalizatora da jakąś tam rurkę i będzie ok, i jest:tak:
auto chodzi cichutko i naprawa kosztowała 200 zł...:-)

no i to tylko tyle... wiadomo, jeszcze jakieś tam sprawy eksploatacyjne, ale to normalne, że auto się "zużywa"...

I dzięki temu wiem, że jeżeli będziemy wymieniać je kiedyś, to w życiu w Polsce nie kupimy...:no:
tego co teraz mamy brat mi sprowadził i jesteśmy baaardzo z niego zadowoleni:tak:

Do góry