reklama
Nadal brak czasu? My też pozdrawiamy.Pozdrawiamy :*
Martusionek napisała, że jeszcze nie urodziła, że bóle krzyżowe Ją męczą, leży na patologii i dzisiaj Ją przenoszą na porodówkę i ma urodzić.
Gosialew - cisza póki co.
karollcia33
Fanka BB :)
cześć dziewczyny wczesniej Was podczytywałam a teraz
mogę już do was dołączyć Bardzo się cieszę że moge zasilić Wasze grono.
Martosiunek, GosiaLew - co tam ?już? trzymam kciuki
mogę już do was dołączyć Bardzo się cieszę że moge zasilić Wasze grono.
Martosiunek, GosiaLew - co tam ?już? trzymam kciuki
uuuu pomalutku pomalutku i beda bobaski
karollciawitamy w naszym gronie
ewela całujemy
Ja zaraz szalu dostane auto odebrane 1000zl poszlo od tak a ono jeszcze nie chodzi kolejna usterka wyszla i nigdzie czesci nie ma wlasnie zamowilam ze sklepu internetowego oby jutro przyszla i juz niech bedzie koniec. Chcemy to auto sprzedac. Trzy dni juz nie bylam na miescie w koncu musze isc na zakupy bo w lodowce mam aby swiatlo a u nas dzierwczyny sniezyca w ciagu 10minut zrobilo sie bialo, wiatr, snieg sypie i konca nie widac. Autem niby mozna jechac ale biegi zmienia sie tak ze ktos by musial jechac obok i zmieniac nawet M mial problemy to sie wyzalilam no. nic musze sie ubrac i isc
karollciawitamy w naszym gronie
ewela całujemy
Ja zaraz szalu dostane auto odebrane 1000zl poszlo od tak a ono jeszcze nie chodzi kolejna usterka wyszla i nigdzie czesci nie ma wlasnie zamowilam ze sklepu internetowego oby jutro przyszla i juz niech bedzie koniec. Chcemy to auto sprzedac. Trzy dni juz nie bylam na miescie w koncu musze isc na zakupy bo w lodowce mam aby swiatlo a u nas dzierwczyny sniezyca w ciagu 10minut zrobilo sie bialo, wiatr, snieg sypie i konca nie widac. Autem niby mozna jechac ale biegi zmienia sie tak ze ktos by musial jechac obok i zmieniac nawet M mial problemy to sie wyzalilam no. nic musze sie ubrac i isc
Alicja1985
Fanka BB :)
Martusionek Gosia Lew czekamy na Wasze maluszki :-)
Karolcia witamy serdecznie :-)
Karolcia witamy serdecznie :-)
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Karolcia- witamy na wieściach )
Gosia, Martusionek- szybkich porodów :***
Jankesowa- wspólczuję problemów z autem...
Nam odpukać od 3 lat jak kupiliśmy nic poważnego się nie psuje...
no poza ostatnim razem typu, jak Ewa zahaczy spodem o jakieś nierówności na drodze...
ale to tylko raz mi się tak zdarzyło, jak była taka wielka górka lodu na drodze i w żaden sposób nie dało się jej ominąć
Zerwałam katalizator i auto było słychać z baaaardzo daleka....
naprawa miała kosztować ponad 1000 ale mechanik stwierdził, że zamiast tego katalizatora da jakąś tam rurkę i będzie ok, i jest
auto chodzi cichutko i naprawa kosztowała 200 zł...:-)
no i to tylko tyle... wiadomo, jeszcze jakieś tam sprawy eksploatacyjne, ale to normalne, że auto się "zużywa"...
I dzięki temu wiem, że jeżeli będziemy wymieniać je kiedyś, to w życiu w Polsce nie kupimy...
tego co teraz mamy brat mi sprowadził i jesteśmy baaardzo z niego zadowoleni
Gosia, Martusionek- szybkich porodów :***
Jankesowa- wspólczuję problemów z autem...
Nam odpukać od 3 lat jak kupiliśmy nic poważnego się nie psuje...
no poza ostatnim razem typu, jak Ewa zahaczy spodem o jakieś nierówności na drodze...
ale to tylko raz mi się tak zdarzyło, jak była taka wielka górka lodu na drodze i w żaden sposób nie dało się jej ominąć
Zerwałam katalizator i auto było słychać z baaaardzo daleka....
naprawa miała kosztować ponad 1000 ale mechanik stwierdził, że zamiast tego katalizatora da jakąś tam rurkę i będzie ok, i jest
auto chodzi cichutko i naprawa kosztowała 200 zł...:-)
no i to tylko tyle... wiadomo, jeszcze jakieś tam sprawy eksploatacyjne, ale to normalne, że auto się "zużywa"...
I dzięki temu wiem, że jeżeli będziemy wymieniać je kiedyś, to w życiu w Polsce nie kupimy...
tego co teraz mamy brat mi sprowadził i jesteśmy baaardzo z niego zadowoleni
Podziel się: