reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Martusionek, GosiaLew - ogromniaste gratulacje:) Ale Wam dobrze, że macie już maleństwa przy sobie:)

A ja znowu mam schizy związane z tym nieszczęsnym paciorkowcem..chyba muszę powiedzieć mężowi, żeby znowu mi zablokował dostęp do neta:(

U mnie dalej nic się nie dzieje...czekamy cierpliwie:)

GosiaLew - pisze jeszcze, że poród do łatwych zaliczyć nie można, więc stara się odpoczywać i jest obolała.
Ewcia - no widziałam, że ostatnio było "Synuś" a już jest "Mikołaj" - decyzja zapadła widzę i jak na moje zdecydowanie lepiej ;-) A Jeżynka na banka się rozpakowała, więc jeszcze "chwileczkę" i na Was przyjdzie kolej. :-p
Wiolka_1982 - no weź proszę przestań czytać, dostaniesz zastrzyk w porę i będzie ok, bo dlaczego miałoby być inaczej? :sorry2:

Pozdrawiam Was wszystkie Grubaski, Słoniątka, Zeberki i w ogóle śliczne Mamusie :-) A brzuchy, które ostatnio wklejone to suuuuuper! :tak:

Cześć dziewczyny!!!!

Rany nie było mnie dwa dni a tu takie wieści Gosiu i Martusionku moję gratulacje

Jankesowa my też mamy francuza i ostatnio nie pytaj ile wsadziliśmy w niego kasy i mój R też już nie chce innego jak niemieckie auto

Angelka no to czekamy jeszcze trochę i też będziesz tulić swojego maluszka:-)

Karollcia33 - witaj:-)

Ewcia super wieści po wizycie zobaczysz wszystko będzie dobrze:tak:
ewelina ubranka są śliczne

Ewitko moje Gratulacje

Mam nadzieję że nikogo nie pominełam

Olu wracając do mnie usg genetycznego nie miałam ale gin na ostatnim usg mierzył kość nosową i przezierność karkową .Jak na razie jest ok. Czasami są gorsze dni ale ogólnie staram sie już nie myśleć że może być coś źle co nie znaczy że nie biorę takiej ewentualności

Ostatnia edycja:
ALe cudne wieści...

Martusionek, GosiaLew GRATULUJĘ!

ewcia widzę że imię wybrane... śliczne! Będzie cudny Mikołajek.

wiola_1982 nie panikuj, bo na prawdę teraz taki paciorkowiec to nic strasznego. Jak się poród rozpocznie to podadzą Ci lek i będzie ok.

Pozdrawiam Was wszystkie!

Zaktualizowałam o troszkę listę Skarbów, ale widzę tam braki, kto chętny to PW do Pati lub do mnie to uaktualnimy. No i nie ma danych Julitki i Aniolki i już wiem co miała Pati na myśli mówiąc "ciężko to odnaleźć" :-p

Kopiuję z lutówek, myślę, że to dobre wieści :) Ewitko trzymaj się.

Gratulacje dla gosi,margoz i innych mamusiek. Ja w pierwszym dniu dostalam jednak dzieciatko, pieknie ssa,glosno krzyczy i jest cudna usmiecha sie do mnie. Duza kluska 58cm 3440 i 10 punktow. Po konsultacji neurochirug. I usg wydaje sie byc wszystko ok pediatra zasiala watpliwosc ze w torbieli jest oprocz plynu jakas tkanka,ale neurochirurg stwierdzil ze jest ok,w poniedzialek jedziemy na konsultacje i albo mala zostanie na operacje albo wyznaczony termin. Jej stan dokladnie zostanie okreslony po rezonanzie Ja wyjde w niedziele choc bede prosic o jutro. Ide karmic malutka.pa

Ostatnia edycja:
Gosiu, Martusionku! GRATULACJE! Niech Wam chłopaczki rosną zdrowo i wielką radość dają :-)
Wszystkiego dobrego!

Ewitko, trzymam kciuki za dalsze dobre wieści!

reklama
Witam sobotnio...

Oj ten nasz chłopczyk tak mnie dziś zestresował, że zaczęłam beczeć...
W nocy jak zawsze biorę leki o 3:30 to zawsze czułam kopniaki, dziś nic...
Kilka razy jeszcze się przebudzałam i też nic...
Rano wstałam, dobre 30 min pukałam do Niego i nic,
no i zaczęłam wpadać w panikę...:-(
w końcu po zjedzonym cukierku po jakiś 10 min. leniwie puknął i dopiero po śniadanku zaczął szaleć...

Dziewczyny, masakra co ja czułam przez ten czas jak się nie ruszał...

Gosiu, Martusionek- przekazuję gratulacje i uściski od Julitki:tak:

Lili- jak widać decyzja zapadła:tak: jest Mikołaj:tak:
jeszcze zdarzy mi się powiedzieć Krzyś, ale jeszcze chwilka i powinnam się odzwyczaić:tak:
jak pomyślałam, że potem mogą być problemy w urzędach, to wolimy tego uniknąć...
a Mikoś też ładnie:-)
co do listy Skarbów dałam sobie spokój po tym jak z 3 razy wysyłałam PW do Pati...

Mysza- dziękuję :*

Ewitko- &&&& za to, aby wszystko było dobrze:tak:

Buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry