Dziwne, bo jak nic nie boli to też milion pytań pada czy wszystko okCzasami zaboli albo coś zakuje, a mamusia panikuje.Dzidziuś rusza sie czasami mniej czasami bardziej.
Maruszka - super, że dobrze się czujesz, że możesz już odpoczywać, no i wybrane imię - gratuluję
Aneczkab - a no rośnie brzdąc mały i niech tak będzie ;-)
Ewcia - co do imienia to wiem co masz na myśli, my mieliśmy Adriannę od początku dla dziewczynki i na którymś etapie A. zaczął wymyślać, że może po Teściowej (nie żyje) Marysia, a ja ryczałam po kątach i się wkurzałam jak do brzucha mówił Marysia :-( Raz, że nie chciałam by miała po teściowej, dwa tak jak podoba mi się Marysia tak nie podoba mi się Maria po prostu i nie potrafiłabym tego napisać :-( Zresztą wkurzam się nawet teraz jak mówi do Ady, że będzie mieć siostrzyczkę Marysię, choć ostatnio mu powiedziałam wprost, że ja nie chcę takiego imienia dla dziecka. Możemy mieć Mariannę ;-)
Ewitka - na początku i tak będzie cewnik przez te 24h lekko, kurczę nie pamiętam dokładnie, ale ja miałam 24h + 12h chyba jeszcze jak nie dłużej. A jak będziesz chciała wstać to dzwoń i niech pomagają, albo poproś kogoś z pokoju na pewno zrozumieją.
Ostatnia edycja: