reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Gin wczoraj zakrecony byl jak lato z radiem:szok::-D Po wejsciu do mnie tekst "Witam i o zdrowie pytam?":eek: a ja siedze i nic:laugh2:a on znowu to samo to sie skaplam ze to jednak do mnie ogolnie jakies rymowanki sobie ukladal. po usg leze na tej lezance i sie wycieram (tyle zelu na walil) ze z rolke tych reczniczkow by mi musial dac a on mnie za reke lapie i dzwiga z tej leżanki:rofl2::laugh2: myslalam ze na sikam i mowie tylko ze az tak zle nie jest jak wyglada.

kasiawd no nie zle :tak: wazne ze zdrowe
ewelina czulam ze bedzie kawaler ;-) to nie zle sie mezus po pisal zazdroscic jest czego

Co do tej grupy krwi ja mam A+ i moj M tez A+ no dla swietego spokoju zrobie jeszcze raz majatku nie strace.

Znowu mi baba wyskoczyla ale brzuch mam :wściekła/y: to grzecznie powiedzialam: "Mam jaki mam ludziom do godzic nie idzie"

reklama
Lili to ja wiem że u Was to dużo roboty jest teraz przez te wszystkie sprawy itp. tylko, ze aż ty tyle wzięłaś. Zapomniałam, że jeszcze z siostrą firmę prowadzisz.

Kasiawd no to nieźle z ta płcią, tylko na tym etapie zdarzają się właśnie czasem pomyłki. Ważne, żeby synuś był zdrowy.

Aneczkab23 na pewno sama nie zostaniesz, bo my tu zawsze i tak zaglądamy, no i trzeba fluidki pozytywne wysyłać dziewczynom z cpp.

Właśnie przyszły moje staniki do karmienia, dobrze, że nie zamówiłam większych. Kupiłam zwykłe bawełniane i stwierdziłam, że jak nie będą mi pasować to sobie zawsze lepszy kupię, byle były na początek.

Witam!
Po KTG dalej nic oj coś uparty ten mój syneczek jest. DZIŚ Z M się śmieliśmy ,ze już wszystko na niego czeka on uparciuch sobie siedzi w brzuszku chyba mu tam naprawdę dobrze jest. A tak wogle to trochę spal na tym KTG. Teraz mam w weekend jechać na zapis więc czekamy dalej.

Witam!

Martusionek cos uparte te nasze dzieciaczki... Moj tez nie ma zamiaru w najblizszych dniach wyjsc na ten swiat :)

Dziewczyny a co u Carry? Nie odezwala sie chyba po powrocie ze szpitala....

aneczka sama nie byłabyś bo my tu zaglądać będziemy i tak:) nie pozbędziecie się rozpakowanych:p
ewelinko cudne wieści cudny dzień i już każdy taki będzie:)
martusionek a suwaczek masz wg OM czy usg?
kasiu w sumie to fajnie ze s ynus Kinia bedzie miala braciszka:)

oczywiscie zapomnialm co mialam wam napisac tzn komu odp:(
co do golenia ja mam lustro nad wanną,siadalam w rozkroku na pralce przy wannie i goliłam się:p

Po dzisiejszej nocy i rannym wstaniu zmoglo mnie:tak: polozylam sie i nie wiem kiedy zasnela i 1h spalam :wściekła/y::wściekła/y: zla jestem bo w nocy znowu bede owieczki nie wiadomo do ktorej liczyc.
martusioneka tam uparty mzoe punktualny :-)
aneczka sa juz dziewczyny zafasolkowane tylko ze nie smialo zagladaja i jeszcze mnostwo kobitek CPP dolaczy czuje to

Moj synus sie tak kokoszy dzis wypina pupcie ze szok:laugh2::laugh2:a matka sie cieszy:rofl2:

Olu to suwaczek wg OM więc aktualny;-)
Tak sobie myślę,że może pojadę na KTG do szpitala na którym mi zależy i może tak wyjdzie,że mnie zbadają i zostanę?:happy: chciałabym już mieć Tomusia przy sobie, coś mnie dziś pachwiny bolą. oj ciężka ta końcówka najgorsze te czekanie i te telefony następnym razem będę mówiła ,że mam termin miesiąc później;-) aby mieć spokój.

reklama
Jankesowa weź sobie zmierz jeszcze raz ciśnienie, bo przy takim to już zapaść powinnaś mieć, szczególnie to dolne

Martusionek ciężka, ciężka ta końcówka. Rozpakuj się w końcu może reszta ruszy :-)

Do góry