reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Gosiu jakby to tylko ode mnie zależało to bym się rozpakowała ale coś tam upartego mam w brzuszku i nic na to nie poradzę. Przed chwilą dzwonił M pyta się jak się czuję itp. i nagle on mówi,że rozmawiał w nocy z synkiem i Tomek urodzi się za tydzień w czwartek hihihi , zaczęłam się śmiać, żeby teraz on pochodził z tym skaczącym brzuchem Ale chyba wiem czemu on tak wymyślił bo wtedy skończy ten kurs z pracy i będzie po egzaminach:-D
A ja dziś znowu na wizycie ciśnienie podwyższone 147/93:wściekła/y: i to bez żadnej kawy dzisiaj!!!

reklama
Coraz mniej czasu mam do poniedzialku a spraw do zalatwienia jeszcze mnóstwo, dlatego zaglądam tu tylko, żeby sprawdzić, czy któraś się nie rozpakowała, a tu cisza. Pozdrawiam wszystkie oczekujące i siedzące jak na szpilkach mamusie, nie czekajcie na mnie, ja mam jeszcze czas :-)
No i to już moja ostatnia chwila, żeby pokazać brzuszek w 39-tym tc, za 4-5 dni już mogę go nie mieć.
Zobacz załącznik 321911

Martusionek ja wiem, że niestety to nie zależy od Ciebie

Jankesowa ja też jestem niskociśnieniowcem i u mnie ciśnienie 90/50 to norma. Ale żeby dolne 32. A masz jaki ciśnieniomierz: automatyczny, nadgarstkowy - bo te czasem zaniżają. Najlepsze są półautomaty naramienne.

Ewitka brzusio super

jankesowa o rany ale masz cisnienie :szok::baffled:....moze nastepnym razem kawka troche podniesie :sorry:

a ja mialam wczoraj pisac ale co siadalam do laptopa to ciagle cos :confused2: wlasnie od wczoraj ochodzi mi czop :eek: nie podbarwiony ale juz zaczyna nabierac kolorku ;-) ostatnio tez tak mialam...najpierw biale\przezroczyste a potem zaabarwial sie...no i @ bole sie nasilaja,nospa nie pomaga :sorry: wiec to TE bole...a mam pytanko\miedzy odchodzacym czopem mam mnostwo sluzu,mokry(wkladka przemokla na maksa) i lekko ciagnacy...moze tak byc :zawstydzona/y::baffled: bo ostatnio po czopie mialam skurcze potem tylko lezalam wiec nie wiem jak to bylo...

Aniołki - może tak być, ze mnie też tam leciało, nigdy nie byłam tam tak naoliwiona jak tuż przed porodem :)
Ewitka - brzuchol super, ale Ty laska jesteś zgrabniucha, że hej

Pisałam wczoraj smsa do Carry, u nich ok, generalnie docierają się, postara się wejść na forum dziś wieczorem. Nie miała neta. Madzia jest grzeczna, tylko wieczorem troszkę marudzi i strasznie męczy Ją czkawka.

Witam piątkowo :)

ojj, ale dzidziusie uparte, że nie chcą wychodzić :)

Ewitko- brzusio śliczny :))

Ostatnia edycja:
Witam!
Melduję się 2 w1 i chyba będę najdłużej chodzącą ciężarówką na naszym wątku:-( żadnych oznak a noc nie przespana.

Nie mam ochoty na nic.

Miłego dnia!!!!

reklama
Do góry