reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam!
Nadal 2 w1 trzęsę coraz bardziej portkami a choroby końca nie widać, jakbym miała taką wielką golę w gardle z gwoździami boli jak cholera.

O 12 jadę na Ktg ciekawe co będzie?

Ewelina gratuluje Ignasia !!!!!

Miłego dnia!

reklama
Witam na chwilkę, bo zaraz uciekam;-)

Ewelinko- GRATULUJĘ CHŁOPCA!!!:-D:-D:-D

Gosiu- a co z szufladą w łóżeczku jest nie tak?
Bo też mam zamiar kupić z szufladką

Resztę babeczek pozdrawiam:tak:

Ha, a my dziś teoretycznie mamy studniówkę:rofl2::rofl2::rofl2:

Ewelina gratuluję Ignasia :-)

Ewcia sama szuflada jest ok, ale ta nakrywka na szufladę to taka średnia, ale ja tam i tak trzymam rzeczy rzadko używane więc mi to nie przeszkadza. Bo łóżeczko prezentuje się solidnie.

Martusionek a ty trzęsiesz portkami przed porodem czy dlatego, że Cię przeziębienie dopadło?

LucyF ja mam grupę 0 a mój P. ma grupę B. Czyli jest duże prawdopodobieństwo żółtaczki fizjologicznej po porodzie?

Ewelinko gratuluję! Mój bratanek to Ignaś:)
Martusionek zdrówka i udanego KTG.
Ewcia no to szczęśliwych stu dni:) I to chyba nie chodzi o wszystkie łóżeczka z szufladą, tylko o łóżeczko tej firmy, które ma Gosia.
Gosiu 20 dni, jej ale Ci dobrze. Ja też w ogóle nie denerwuję się, ze to już blisko, raczej ciągle mi za daleko...
Mysza, LucyF dzięki za informacje o łóżeczkach.
Buzia

Hej kobietki!

Jeśli chodzi o spanie to jak już się w miarę ułożę, to nawet nie jest źle. Tylko to łażenie siusiu jest wkurzające..dobrze że i tak nie tak często w nocy...no i przewrócić się z boku na bok to masakra.

Symptomów zbliżającego się porodu póki co nie zauważam. Tzn nie dzieje się nic, co by się nie działo do tej pory. We wtorek wizyta to zobaczymy co tam doktor powie.

Gosia
-wiem coś o goleniu. Ostatnio tak nogi ogoliłam że na jednej połowę mam nie ogoloną, o miejscach intymnych nie wspomnę bo też na czuja robię. Ja mam dwie torby tylko małe, jedna z moimi rzeczami, druga z małej.

ewelina - gratuluję synusia:)

jankesowa - super, że po wizycie ok. Ja w tym czasie nie miałam usg więc nie wiem ile mała ważyła. wiem że w 33 tc ważyła 2070, to ciekawe ile teraz waży!I też lekarz mówi że duża dziewczyna!

Ja dziś mam szkolę rodzenia, to podpytam położną o tego mojego paciorkowca i o to moje uczulenie na penicylinę.

Miłego dzionka

Gosia mi polozna na SR powiedziala ze w takim przypadku(ja 0 a moj P A) jest duzo wieksze prawdopodobienstwo mocnej zoltaczki u dziecka ale tylko pod warunkiem ze odziedziczy grupe po ojcu. u mnie Milo odziedziczyl 0 po mnie wiec nie bylo problemu.

Dziewcvzyny ja tylko na chwilkę wpadam bo w szkole jestem, wczoraj byliśmy na echo serca wszystko jest ok, ale mojej córeczce przez 2 dni pojawiło się coś między nogami i teraz jest chłopiec, będziemy czekac co dalej najważniejsze żyby było zdrowe. Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

Teraz problemy z mieszkaniem,z kredytem,z córką męża,z pracą...ehhh
Silentenigma - spróbuj się wyciszyć, za dużo naraz, ogranicz to, stres to jest najgorsze co możesz zafundować dziecku :confused2:

Lili a Ty dalej taka zapracowana?
GosiaLew - do 31.01 mega bo i terminy w urzędzie skarbowym i sprawozdania dla urzędów marszałkowskich, potem do końca lutego, bo PIT-11 dla pracowników, potem PITy roczne i sprawozdania :confused2:

Golenie nóg na tym etapie jest strasznie już trudne, ale zarosłam więc musiałam.
GosiaLew - nogi to pikuś przy "tych" miejscach :-p

Zatem będzie Ignaś, jesteśmy mega szczęśliwi!
Ewelina28 - super, gratuluję :tak:
Na obiedzie w restauracji P podarował mi bransoletkę, ech miłe zaskoczenie, bo cały dzień palił głupa, że to zwyczajny obiadek, tajniak jeden :-D
Ewelina28 - ja dostałam za "urodzenie tak cudownej Córeczki" pierścionek, też mnie mega zaskoczył :zawstydzona/y:

Ha, a my dziś teoretycznie mamy studniówkę:rofl2::rofl2::rofl2:
Ewcia - Gratulacje :tak:

Pozdrawiam i rozpakowujcie się, bo już jest tak mega ciasno, że hurtem pojedziecie, a my tu ześwirujemy :laugh2:

reklama
Cześc dziewczyny

Jankesowa
super wieści po wizycie

Aniołki dobrze że wyszłaś ze szpitala widocznie Olafek chce jeszcze poczekać :-)

Ewelinko
gratuluje synka a kolacja i prezent fajna niespodzianka. A takich szczęśliwych dni będzie jeszcze więcej zobaczysz:tak:

Gosiu fajnie że już torbę dopakowałaś:-)

Martusionek zdrówka

Kasiawd nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka byle by bylo zdrowe. Fajnie że ktoś jest też podobnie jak ja na etapie w ciąży

Silentenigma, Kasiawd Fajnie że ktoś jest też podobnie jak ja na etapie w ciąży bo już myślałam że sama tu będę :-)

Do góry