reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewuniu, 120x90.a nie lepiej by Ci było samej przez internet zamówić, czy jesteś pewna męża gustu:)mogę Ci dać namiary na sklepy na allegro gdzie ja kupowałam wszystko praktycznie i dopóki w domu jesteś to mogłabyś sobie temat ogarnąć.

Tzn. mąż będzie miał wytyczne razem z wzorem itp :)
i to będę Mu zaznaczać stronki :))
ale nawet gdyby miał sam wybierać, to chyba nie było by źle:-)

a teraz raczej nie zamówię tych większych rzeczy, bo początek roku i z kaską krucho, a tak K. będzie miał i będę spokojna :))

ale namiary poproszę :)

a słuchajcie jaką miałam dziś sytuację jak wyjechaliśmy z domu:wściekła/y::wściekła/y:

jakiś kilometr od domku jadę i z naprzeciwka facet, skurkowaniec omijał dziurę i zahaczył mi o lusterko:wściekła/y::wściekła/y: lusterko rozwalone, tył od lusterka pęknięty...
co najlepsze, zatrzymał się, nawet przepraszam i h*** pojechał:wściekła/y::wściekła/y:
spisaliśmy nr wezwaliśmy policję i co:wściekła/y::wściekła/y:
policjant do mnie, że przy lusterkach, to wina obojga i jeżeli chcemy, aby wypisali papiery, to i ja dostanę mandat, nosz kur***:wściekła/y::wściekła/y:
to mu mówię, że chyba jest ewidentne, że to tamtego skoro zwiał, a ten nadal swoje wrrr...:wściekła/y::wściekła/y:

powiedziałam, żeby nie wypisywał, bo mandat byłby jakiś 250 zł + punkty, a lusterko wyniesie zaledwie 50 zł...

ale ja znajomego zapytam jak to jest i jak coś, to jeszcze zajadę na komendę i jeżeli to było nieprawdą co oni mi powiedzieli, to powiem żeby wypisali...

Julitko
- zaraz 20!!! Może klecha chce się wprosić na kolację:-D:-D
ja muszę śmignąć do kościoła, bo nawet nie wiem kiedy u nas chodzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jakoś nie po drodze mam do Kościoła...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewuniu z tym lusterkiem, to chyba jednak prawdę Ci powiedział...sami mieliśmy taką akcję, a mój mąż przecież policjant.w sytuacji, jak nie ma np śladów hamowania, po których można by stwierdzić kto, to jest współwina, bo nie masz jak udownodnić, że to on zjechał z trasy...:(no tyle tylko, ze u nas koleś się dorzucił do lusterka, bo jakiś normalny był

Julitko- to czyli dobrze, że nie wypisał... :))
ale taka byłam wściekła, bo dojazd do kliniki to półtora godziny, a prawie pod samym domem staliśmy pół godziny...

ciekawe jak ten sprzedawca...:confused:

MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 mat serca + 2 GRATISY (1392451923) - Aukcje internetowe Allegro

zaraz spojrzę w komentarze...

bo ta pościel z nr 278 tak mi się podoba...:sorry2:
ale dobrze, że mi wrzuciłaś tego co od niego kupowałaś, bo trzeba będzie kupić dwie :)

Gosiu- dokładnie, też mówiliśmy z K. że dobrze, że nic poważnego się nie stało no i przede wszystkim nam, bo lusterko to pikuś choć przyznam, że nerwy były oooogroooomne...

Te pościele są SUPER!!!

chyba będę musiała cały dzień je oglądać, żeby wybrać:zawstydzona/y::-p

Ostatnia edycja:
Ewa, no dobrze, że nie wypisał:)bo teoretycznie skoro już przyjechał, to mógł się uprzeć i pisać.i racja, najważniejsze , że z Wami ok. a co do zakupów, to czasu masz teraz dużo, bo masz odpoczywać, więc siedź i oglądaj:)a u tego sprzedawcy, to nie wiem, czy któraś z naszych ropakowanych przypadkiem nie kupowała.super ta pościel.ja kupowałam zestaw podstawowy, więc mi taki wypas nie był potrzebny:)ale śliczne są.a na te paski brązowe to sama miałam ochotę u innego sprzedawcy:)
Gosia, a po moczeniu nóg,to skarpeciory i do wyrka!!!

Kochane, ja się żegnam.nie wiem, czy jeszcze zajrzę dziś, a jutro rano pewnie nie zdążę.proszę o kciuki po pieerwsze, żeby jutro się sprawa wyjaśniła,no jeśli przyjdzie mi się jutro rozpakoać i żeby synuś był zdrowy.
Buziole i do zobaczenia

Ostatnia edycja:
Julitko- nom pościel ta już kiedyś mi wpadła w oko :))
po komentarzach widać, że chyba powinno być ok na ponad 18000 ma zaledwie 16 negatywów i 84 neutralne...

no, ale trzeba będzie kupić też na zmianę :)

tak jak napisałaś teraz mam duuuużo czasu, to coś wybiorę... :))

oj tam, zaraz wypas:-p

Mi w grudniu zaczęła się pokazywać siara, ale tylko kropelki od czasu do czasu...
a teraz:szok::szok:
najbardziej z lewej piersi, po prostu szok, że tak już leci:szok:

żeby to było gwarancją, że po porodzie będę miała pokarm:-D:-D

Julitko-
to, że Synuś będzie zdrowy, to nie podlega żadnej dyskusji :*:tak:
no więc &&&& za to, aby w końcu się coś ruszyło z porodem :**

ja też jeszcze chwilka i lecę się kąpać i do łózia, bo kręgosłup zaczyna dawać znać... :/

Ostatnia edycja:
Julitko tak to jest ja tez fukałam strasznie.babcia dzwoniła codziennie! i już mówilam ,ze bez zmian i przecież dam znać.ale mówiła,że i tak będzie dzwonić.a najlepiej jak się nie dodzwoniła .zadzwoniła do M a on mówi,że spaceruje z małym po korytarzu:) prawie zemdlała

cześć
Jeśli któraś z Was jeszcze nie ma, to polecam szczerze dal Maluszka taką wanienkę. Jest super a dużo tańsza od oryginalnej ondy. Polecam, bo można kąpać Maluszka bez pomocy drugiej osoby bez strachu, że się Kurczaka podtopi. Pozdrawiam serdecznie.
Prima Baby - Wszystko dla Twojego dziecka

Julitko kciuki zaciśnięte. Musi być dobrze. Krzysiu jest grzecznym chłopczykiem i poczeka grzecznie do bezpiecznego terminu.
Oczywiście miało być Ewcia:zawstydzona/y: Ależ jestem roztargniona:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
dzień doberek... :)

dziś nad ranem miałam jakiś dziwny skurcz w łydce,
że dosłownie się popłakałam...:zawstydzona/y:

a teraz czuję się wymięta...
to chyba po tych lekach...
w głowie mi dudni, ręce się trzęsą...

lekarz wspominał, że mogę czuć się źle, ale nie sądziłam, że aż tak...

no, ale nic, jak trzeba, to damy radę... :)

reklama
Do góry