reklama
ola alez jest slodki i to jeszcze jak, urode ma naprawde super
ewcia no widzisz jakie dobre wiadomosci nawet nie wiesz jak sie ciesze, no i duzy chlopak juz z niego moj tez caly czas jest chlopcem jakby sie okazalo ze dziewczynka to trudno troche w niebieskim po chodzi ;-)
julitka ojj nie nerwowo alez ty niecierpliwa(i ja to mowie) co ledwie od wizyty do wizyty wytrzymuje, ale skoro tak to zycze ci zeby w koncu sie ruszylo co nie co
kairano tak tak, masz racje a my moze o zdjecie Lenki po prosimy :-)
Mysza dawaj Szymka
od 13 stycznia wchodzi ta promocja tu masz katalog http://itesco.pl/promocje/gazetki/w...-19.01.2011/gazetka-13.01.2011-19.01.2011.swf, a te co ja kupilam to zaraz ci zdjecie wstawie byly gladkie biale 3pak po 37zl i 5pak po 57zl , wyszlo nap[ewno taniej jak kupowac na sztuki w sklepie
ewcia no widzisz jakie dobre wiadomosci nawet nie wiesz jak sie ciesze, no i duzy chlopak juz z niego moj tez caly czas jest chlopcem jakby sie okazalo ze dziewczynka to trudno troche w niebieskim po chodzi ;-)
julitka ojj nie nerwowo alez ty niecierpliwa(i ja to mowie) co ledwie od wizyty do wizyty wytrzymuje, ale skoro tak to zycze ci zeby w koncu sie ruszylo co nie co
kairano tak tak, masz racje a my moze o zdjecie Lenki po prosimy :-)
Mysza dawaj Szymka

julitka80
dni, których nie znamy...
Dziewczyny, wielkie dzięki za słowa wsparcia i doping
Ewuniu, to piękne wieści!!!bardzo się cieszę, bo bardzo Wam dopinguję.najważniejsze, że Krzyś "jak dąb"to dacie radę!!!
Myszko, sorki, że na wieściach się nie zameldowałam.mea culpa.a co do Twojego sposobu na opóźnienie terminu, to przy drugim bobasie już na pewno tak zrobimy
Kaira, a u mnie to chyba nie czop jednak.sama już nie wiem.wczoraj tylko rano trochę i spokój.dziś rano znowu troszkę i spokój.to tak pomalutku schodzi?jeśli tak, to mam nadzieję, że nie będę musiała tyle czekać, bo jutro mam zamiar położyć się w szpitalu i koło 21 urodzić dzidka
a goście to mi się póki co zaczynają śnić.dziś mi się śniło, że ledwie wróciliśmy ze szpitala, a tu cały dom ludzi i jakiś kiełbas mi naznosili-ze 200kg tego było.i ja błagałam T żeby ich wygonił, a on zadowolony, bo mięcha ma po uszy
Jankesowa, pogadamy za parę tygodni mądralo jedna
kurka, a mi od dwóch dni opuchlizna z palców prawie nie schodzi i jeszcze cierpną w nocy...ta końcówka ciąży, to najdłuższy okres w moim życiu chyba
Ewuniu, to piękne wieści!!!bardzo się cieszę, bo bardzo Wam dopinguję.najważniejsze, że Krzyś "jak dąb"to dacie radę!!!
Myszko, sorki, że na wieściach się nie zameldowałam.mea culpa.a co do Twojego sposobu na opóźnienie terminu, to przy drugim bobasie już na pewno tak zrobimy
Kaira, a u mnie to chyba nie czop jednak.sama już nie wiem.wczoraj tylko rano trochę i spokój.dziś rano znowu troszkę i spokój.to tak pomalutku schodzi?jeśli tak, to mam nadzieję, że nie będę musiała tyle czekać, bo jutro mam zamiar położyć się w szpitalu i koło 21 urodzić dzidka
Jankesowa, pogadamy za parę tygodni mądralo jedna
kurka, a mi od dwóch dni opuchlizna z palców prawie nie schodzi i jeszcze cierpną w nocy...ta końcówka ciąży, to najdłuższy okres w moim życiu chyba
Mysza u nas byla taka kolorystyka, albo w rozach dla dziewczynki badz tez cale biale

Taki komplecik kupilam za 27zl spodenki sa do tego gladkie niebieskie

takie 3pajace

A tego kupilam ostatnio :-)
URL=http://img24.imageshack.us/i/foto345.jpg/]
[/URL]
julitka hehe ja juz tez bym kwiecien chciala no, dasz rade moze w ogole skurczy nie czujesz to zawsze jakies pocieszenie

Taki komplecik kupilam za 27zl spodenki sa do tego gladkie niebieskie

takie 3pajace

A tego kupilam ostatnio :-)
URL=http://img24.imageshack.us/i/foto345.jpg/]

julitka hehe ja juz tez bym kwiecien chciala no, dasz rade moze w ogole skurczy nie czujesz to zawsze jakies pocieszenie
Ostatnia edycja:
Mysza84
Fanka BB :)
GosiaLew
Pół dnia ciszy a tu nagle się rozpisałyście jak ja poszłam trochę sprzątać, bo nie mogę ani leżeć ani siedzieć, to sobie wolno układam rzeczy i może troszkę poprasuję.
Kurier dzwonił ma być za niedługo, pościel przywiezie :-)
Julitka u mnie to znowu każdy co 3 minuty pyta się po 10 razy kiedy mam termin to jest dopiero irytujące, a najbardziej to teściowa zapamiętać nie może. We wrześniu to nawet wyskoczyła, że termin mam na listopad. Jeszcze denerwuja mnie pytania pod tytułem jak się czujesz, wiec odpowiadam jak w ciąży. I moją małopłytkowość mylą z anemią :-) Ja to też już się doczekać nie mogę na wieści z porodówki od Ciebie.
Jankesowa fajne zakupki, ja kupowałam w Tesco pajace z serii z Kubusiem Puchatkiem, bo też były w promocji 3-pak za 36 zł.
Ewcia dobre wieści, a Krzyś naprawdę spory, dacie radę
Mysza no ja też mam taką nadzieję, ze katar odpuści
Ciekawe co u Oli81 i Przemusia, dawno nie pisała na forum, ciekawe czy jest tak pochłonięta synusiem. No i Ola_PM też chyba nie meldowała się po urodzeniu a to już miesiąc minął praktycznie.
Kurier dzwonił ma być za niedługo, pościel przywiezie :-)
Julitka u mnie to znowu każdy co 3 minuty pyta się po 10 razy kiedy mam termin to jest dopiero irytujące, a najbardziej to teściowa zapamiętać nie może. We wrześniu to nawet wyskoczyła, że termin mam na listopad. Jeszcze denerwuja mnie pytania pod tytułem jak się czujesz, wiec odpowiadam jak w ciąży. I moją małopłytkowość mylą z anemią :-) Ja to też już się doczekać nie mogę na wieści z porodówki od Ciebie.
Jankesowa fajne zakupki, ja kupowałam w Tesco pajace z serii z Kubusiem Puchatkiem, bo też były w promocji 3-pak za 36 zł.
Ewcia dobre wieści, a Krzyś naprawdę spory, dacie radę
Mysza no ja też mam taką nadzieję, ze katar odpuści
Ciekawe co u Oli81 i Przemusia, dawno nie pisała na forum, ciekawe czy jest tak pochłonięta synusiem. No i Ola_PM też chyba nie meldowała się po urodzeniu a to już miesiąc minął praktycznie.
Mysza84
Julitko mi nogi jak już tak fest spuchły to już urodziłam...ale u mnie to było od ciśnienia takie puchnięcie.
Jankesowa ja twierdzę że leżaczek to coś najcudowniejszego co wymyślili...jakbym miała wybierać czy łóżeczko czy leżaczek wybrałabym na pewno to drugie. Dzięki niemu kiedy Szymek już taki bardziej kontaktowy i leżenie w łóżeczku nie jest fajne mogę robić wszystko. Idę do kuchni coś na obiad szykować to Szymek jest ze mną w kuchni w leżaczku, jak się kąpie to Szymuś w łazience ze mną w leżaczku. Nawet jak jemy razem z W rano śniadanie to dziecko do leżaczka i nam towarzyszy. Nawet jak ostatnio imprezkę robiliśmy to mały miał swój fotelik i nam towarzyszył a nie trzeba go było na zmianę trzymać na rękach. No i Szymek bez problemu w tym leżaczku też zasypia. Więc ja szczerze polecam.
Jankesowa ja twierdzę że leżaczek to coś najcudowniejszego co wymyślili...jakbym miała wybierać czy łóżeczko czy leżaczek wybrałabym na pewno to drugie. Dzięki niemu kiedy Szymek już taki bardziej kontaktowy i leżenie w łóżeczku nie jest fajne mogę robić wszystko. Idę do kuchni coś na obiad szykować to Szymek jest ze mną w kuchni w leżaczku, jak się kąpie to Szymuś w łazience ze mną w leżaczku. Nawet jak jemy razem z W rano śniadanie to dziecko do leżaczka i nam towarzyszy. Nawet jak ostatnio imprezkę robiliśmy to mały miał swój fotelik i nam towarzyszył a nie trzeba go było na zmianę trzymać na rękach. No i Szymek bez problemu w tym leżaczku też zasypia. Więc ja szczerze polecam.
reklama
julitka80
dni, których nie znamy...
Gosia, z tego wniosek, że lepiej się o swojej ciąży i jej dolegliwościach nie rozgadywać, bo pozniej tylko wkurzające pytania...a Ty KOchana odpoczywaj, bo ja mam dziś panikę, że miałam całą ciążę żeby się wyleżeć i wyleniuchować, ale zawsze było coś do zrobienia, a teraz jestem zmęczona niewyspana a tu rodzić trzeba
no i bardzo się boję, żeby mój dzidek był zdrowym chłopcem
a Ole, to rzeczywiście dawno się nie pokazywały...
no i bardzo się boję, żeby mój dzidek był zdrowym chłopcem
a Ole, to rzeczywiście dawno się nie pokazywały...
Podziel się: