Hej
Ewciu słyszałam, że po tych lekach samopoczucie jest fatalne, ale dasz radę, silna z Ciebie kobita
As czekamy, czekamy
Jankesowa przejrzałam wczoraj gazetkę z tesco i no i dziś podskoczyłam. Niestety w naszym malutkim było niewiele, ubranka zupełnie w starej cenie i nieduży wybór, ale za to kupiłam kocyk. Także mój chłopczyk ma już dwa

W poniedziałek będę u mojego lekarza w większy mieście, to wskoczymy do tesco, chociaż podejrzewam, ze do tego czasu z promocyjnych rzeczy nic nie zostanie.
Agniesia ja poczułam ruchy coś około 20t. Wcześniej też cos czułam, ale ciągle nie byłam pewna. Co chwila pisałyśmy do siebie z Jankesową i nie mogłyśmy sie zdecydować, czy to już

Ale pierwsze co czułam było właśnie tak nisko. Później to już takie delikatne pukanie i to był synio

)) Teraz cudnie się rozpycha i ciągle to uwielbiam.
Ciekawe jak
Julitka? Jak tylko będziecie coś wiedziały to dajcie znać.
Ola a muszą się wytrzeć? Mój malutki bratanek też ma kupę włosków, taki słodki

A paznokcie bratowa już dwa razy obcinała, rosną.
Wczoraj miałam średni dzień, bo w nocy tak mocno zaczął mi twardnieć brzuch, ze naprawdę się wystraszyłam. Także wczorajszy dzień spędziłam na leżąco i było ok. Muszę chyba znowu wrócić do częstszego polegiwania. Dziś przyszły koszule do karmienia, jak na razie bez prania są ok. Przeglądam wózki, oj jaki trudny wybór

Miłego dnia