reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

martusionek u nas koleda co dwa lata wiec w tym roku mamy looz. Oj ty nerwusku spokojnie

Bylam na zakupach w tesco:-) Kupilam sliczny niebieski polarkowy komplecik ale mi sie podoba za jedyne 27zl promocja byla, 5cio pak body i 3pak pajacow:-) ale te rzeczy ciesza:tak: ale jeszcze sporo zakupow przede mna:tak: W nocy od 1 do 2 nie spalam bylo mi tak goraco ze myslalam ze odjade po lezalam zas zasnelam. a teraz juz jestem wyspana... Wczoraj troche duzo przy garach bylam i mnie tak krzyz bolal na wieczor:cool:

reklama
Witam
Ja ciągle zakatarzona, pół nocy nie spałam, po prostu męczarnia.

Annas toksoplazmozy nie powtarzałam. coś mi lekarza kiedyś wspominał, że chyba też będę, ale to uzgodnię z nim na wizycie, bo nie pamiętam.. Ja na szczęście mam wszystkie badania w pakiecie.

Jankesowa też muszę się udać do Tesco jeszcze obejrzeć te promocje tylko muszę trochę wyzdrowieć. A takie zakupy cieszą i to bardzo :-)

A tak w ogóle co tu taka cisza?

dziękuję za pochwały synunia:) wiecie co a gdzie nie pójdę słyszę pytanie czy to dziewczynka:( tzn dwa razy mi sie zdarzyło, np u ortopedy.pesel odebralam.Juluś zameldowany:)

Julitko to już cię nie poganiam:) ale ciekawa jestem kiedy i doczekać się nie mogę:) bo tu zaraz znowu bobaskowo się zrobi

Jankesowa fajniutkie są takie zakupy:)

witam sie na chwilkę
napracowałam się dziś.od 8 rano sprzątamy, choinkę T rozebrał.później uparłąm się sama poodkurzam w nadziei, że może taki wysiłek pchnie nieco sprawy do przodu,ale póki co to tylko kręgosłup się zmęczył i musiałam się położyć.chociaż z godzinkę odpocznę.kurka najgorsze z tym księdzem, że nie wiadomo o której stanie u moich drzwi.
a tak w ogóle, to zaczynam się bać, bo do jutra rana już tak blisko...

Gosialew ostatnio jakos forum wlasnie zamiera cisza i spokoj

HOP HOP LASECZKI??
olabo ma urode takiej laleczki dziewczyneczki :-):tak:

Ja sie doczekac mojej komody nie moge a tu jeszcze z dwa tyg az mi ja wyprodukuja :eek: no ale trudno trzeba czekac.Ide znowu obiad pichcic:tak:

Julitka no nie mów,że tu jesteś jeszcze:) kurcze jak nic urodzisz jak ja 39 i 3:p
Janesowa ja to nie wiem dla mnie jest najcudniejszy na świecie:)

Ola, ja to już się dziś rozpłakałam, bo maluch sobie z zadowoleniem przebiera nóżkami w brzuchu i kolanka wypycha i nic.mówię mu żeby lepiej manatki już do wyjścia pakował, ale mu chyba za dobrze, więc "przegoniłam"go z odkurzaczem. ponadto już mnie k****bierze, jak codziennie osdbieram sms czy telefony, czy już....masakra.dziś to już miałam napyskować bo mam dość.wiem, że to przez sympatię, ale skoro raz powiedziałam, że dam znać, to po cholerę codziennie pisać i ja muszę odpisywać.przez to już się nerwowa robie.jakby jeszcze tydzień miało to trwać, to bym wszystkim napisała, że wg usg teraz wyszło mi, że jeszcze miesiąc i miałabym spokoj;)jutro rano idę do tego szpitala i zobaczymy.napiszę Ci smska
a w ogóle, to zaczyna mnie boleć brzuch-pewnie z nerwów, ale mam nadzieję, ze proboszcz nie będzie mnie musiał do szpitala wieźć;)

Witajcie :)
JAnkesowa nie zamiera tylko ten czas tak wszytskim ucieka że nie mają czasu pisać, te na końcówce mają już mózg zajęty rodzeniem:p, rozpakowane są zabiegane wykończone zmęczone ale szczęśliwe z maluchami, te na początku ciąży wystraszone, a w połowie znudzone:p
Chciałam napisać wczoraj ale znów najazd gości był, a dziś pierwsza noc nie przespana.
Ewciu leżenie w szpitalu to nic dobrego ale warto. Wytrzymacie kochana zobaczysz będzie wszystko ok.
Ja dostałam nawet kasę z Pzu za pobyt w szpitalu:)
Julitko mi czop 2 tyg schodził:p Już nie umię sie doczekać twojego maleństwa:) a kto następny??????
Pozdrawiam was wszystkie
Olu sliczny jest Twój Juluś ale ma czuprynkę. ja sie zastanawiam czy mojej wypadną bo ma troszkę mniej niż przy porodzie.

Na wstępie DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI, CIEPŁE SŁOWA, JESTEŚCIE KOCHANE!!!

Wróciłam z kliniki...
Okazało się, że w części centralnej jeszcze część mięśnia jest i dlatego jesteśmy w domku...
Kolejna wizyta za 3 tygodnie- 03 lutego...
i w zależności od tego jak będzie wyglądał mięsień zapadnie decyzja czy zostajemy czy nie...
w dalszym ciągu jeżeli będę miała jakieś niepokojące objawy mam jechać do najbliższego szpitala sprawdzić...

A z dobrych wiadomości:-)

Krzyś jest nadal Krzysiem i tak już zostanie :rofl2::rofl2:
Lekarz jak zobaczył wagę i to co ma między nóżkami, to stwierdził, że CHŁOP JAK DĄB:-D
a waga 590 g:-)

Buziaki

reklama
Julitko właśnie kiedyś oglądałam taki program gdzie mówili żeby znajomym i rodzinie powiedzieć że termin mamy nieco później, bo przy końcówce nie dadzą nam żyć.
Mi się udało tego uniknąć, bo ja zadzwoniłam po porodzie do bliskich z info że już jest dziecię po drugiej stronie brzuszka, ale ciężko było mi ukrywać dzień wcześniej jak już wiedziałam że na drugi dzień rano będę miała cc... no nasłuchałam się jak tak mogłam nie powiedzieć i wogóle, a ja właśnie wolałam uniknąć tych telefonów rannych jak się czuję przed :-) niemniej jednak ja już czekam na Twojego dzidziusia i doczekać się nie mogę :-) nie odezwałaś sie dzisiaj na wieściach od rozpakowanych i musiałam tu przylecieć zobaczyć co u Ciebie.

GosiuLew mam nadzieje że katar szybko Cię opuści.

jankesowa jakie bodziaki kupiłaś ?!? bo muszę Szymkowi dokupić i właśnie myślałam czy się do Tesco nie udać, bo oni mają właśnie dobre jakościowo a cenowo też przystępnie...ale widziałam w MotherCare też teraz promocję i za 7pack - 45zł, tylko oni mają takie mocne kolory i bałabym się prać z białymi a z kolei w rękach też mi się nie uśmiecha.

ewcia to fajnie że jesteście w domku, no i syncio faktycznie fajnie rośnie! Za 3 tyg też będą kciukasy zaciśnięte...i tak już do maja.

Ola piękny syncio! Jak malowany. I jaką ma cudną czuprynkę.

Ostatnia edycja:
Do góry