Annas81
Fanka BB :)
Julitko to nie dieta. ja naprawdę potrafię przesadzić ze słodyczami, muszę się ograniczać, bo jak się opycham, to nie jem nic poza tym, a wiadomo, ze to niezdrowe. Tylko na początku ciazy miałam cudowne odrzucenie od słodkości i uwielbiałam mięso, a teraz mięso moze nie istnieć, oby czekolada była.
Jankesowa z szyjka mam schizy cały czas, zresztą co wizytę mam troszeczkę krótsza, ale lekarz kazał się nie niepokoić. Teraz wizyta za tydz. to zobaczymy. Mam nadzieję, ze od tego twardnienia brzucha, nic się nie stało. No i ja jeszcze tą tetnicą Botala się martwię, bo od poprzedniej wizyty zaczął sprawdzać. Czy ktoras jeszcze bierze acard, czy wszystkie sie rozpakowały? wasi ginekolodzy mówili od zamykaniu za szybkim tej tętnicy?
Uciekam do fryzjera, muszę troszeczkę podciąć włoski. Pa.
Jankesowa z szyjka mam schizy cały czas, zresztą co wizytę mam troszeczkę krótsza, ale lekarz kazał się nie niepokoić. Teraz wizyta za tydz. to zobaczymy. Mam nadzieję, ze od tego twardnienia brzucha, nic się nie stało. No i ja jeszcze tą tetnicą Botala się martwię, bo od poprzedniej wizyty zaczął sprawdzać. Czy ktoras jeszcze bierze acard, czy wszystkie sie rozpakowały? wasi ginekolodzy mówili od zamykaniu za szybkim tej tętnicy?
Uciekam do fryzjera, muszę troszeczkę podciąć włoski. Pa.