reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Agatka, brzuszek jak na drożdżach rośnie:-)ale nienawidzę Cię za to, że Ci w biodra nie idą kilogramy:-pto nie jest sprawiedliwe!!!
Koti, piękną chałupkę ma Twoja Dzidzia

aaaaa, kiedy ja taki będę miała???!!!!już chcę!!!
buziole

reklama
[FONT=&quot]Ania Mama sówka[/FONT]
Tak dawno nie słyszałam o Was.... jak się macie????

Dziś dopiero odkryłam ten wątek i już szybciutko melduję co u Nas:-D
My wizytę mamy 15 stycznia, a póki co brzuszek coraz większy, dużo nie przytyłam, bo narazie około 8kg, Bartuś na ostatnim USG 4D fajowsko ziewał i gryzł rączkę i ważył w 31t i 2d ciąży 1700g:-D zobaczymy ile teraz będzie ważył:-D lekarz na szczęście powiedział, że nie ma żadnych zastrzeżeń do przebiegu ciąży i jest bardzo zadowolony:-D cieszymy się z tego niezmiernie i odliczmy dni do porodu, bo niewiele nam zostało:-) jeszcze troszkę rzeczy zostało nam do kupienia, ale większość już mamy:-D potem zostanie spakowanie torby do szpitala i możemy się "rozpakowywać":cool2:

13x13, kasikz, just79, kaska0201, Aga34, She1978, Alutka17, Diana_81, ilonka26
gratuluję Wam Maluszków w brzuszkach i super, że wszystko w porządeczku:-D

13x13 super masz ten brzusio:-D

agnieszka0240 Twoja Julcia jest po prostu słodziuchna:-D

Obiecuję, że będę się odzywać:-D buziaczki:-D

Agatko piękne zdjęcia i śliczny brzusio:tak:
Ola 81 a ty czemu nam tak uciekłaś popisz z nami czasem napisz co tam słychać:tak::-)
Aż serce z radości mi skacze jak oglądam wasze cudeńka:tak::-)

Agata super wyglądasz!!! Nic tylko pozazdrościć :)
Mama Sówka ale ten czas szybko zleciał, jeszcze troszkę i będziesz tuliła swoje maleństwo :)
Julitka spokojnie doczekasz się :)
Koti zobaczymy co powie mi na ten progesteron mój gin jak w końcu do niego dotrę, ale jak dzwoniłam do niego to kazał mi brać luteinę, na razie się tym nie stresuję tylko biorę, a co będzie dalej to już dowiem się we wtorek
a my znowu w ubikacji, coś dzisiaj mi dzidzia daje nieźle popalić :)

kochane pozdrowionka i przepraszam, ze nie nadrabiam ciąży po... ale nie dałabym rady

Załanczam fotosy przed chwila robione, wiec ocencie jak ten moj brzuchacz wygląda:zawstydzona/y:

Załączniki

• IMG_3520.jpg
    IMG_3520.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3522.jpg
    IMG_3522.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 43
Ewela a co tu oceniać wygląda ciążowo:-D:-D:-D:-D i o to chodzi. 4 kg to ani dużo ani mało -ja miałam 4 na plusie w 23tc a teraz mam już 6,5. Najwięcej tyje się na koniec więc wszystko przed Tobą:-p

Olu noooo coraz większy... a ja się już kulam a nie chodzę;-)

Julitka jak to nie idą:blink: idą tylko jakoś to ukrywam:-p

Mama sówka 8kg w 33tc -dla mnie niewykonalne -już mam 6,5:-p ale co tam -kiedy przytyć jak nie teraz....

Ilonka26 cola na akcje w wc... mi pomogła:tak:

Ilonka dziękuję

A my po "światełku do nieba"... piękne są te sztuczne ognie a teraz padam na twarz i brzusio troszkę daje o sobie znać... dobranoc

Wiecie, a mi wczoraj M kazał stanąć bokiem do siebie, podnieść koszulkę, spuścić spodnie i... stwierdził, że też już zaczyna być widać :-) Broniłam się, że może to od tego picia wody, ale potem sama medytowałam przed lustrem w łazience i... Chyba ma rację :-)

Dziś oddałam mocz na posiew. W środę wyniki. Jeśli przy ich odbiorze każą mi coś zapłacić - oznaczać to będzie, że wyniki są złe. Jeśli oddadzą mi je za darmo - znaczy wynik ujemny. Moja kobieca intuicja stawia na to pierwsze :-(

A z nowości: przestaje mi wchodzić poranna kawa. Mimo, że rozpuszczalna, z jednej płaskiej łyżeczki i z dużą ilością mleka... W sobotę nie weszła mi pierszy raz. Dziś drugi. Buuuu :-(

reklama
Wiecie, a mi wczoraj M kazał stanąć bokiem do siebie, podnieść koszulkę, spuścić spodnie i... stwierdził, że też już zaczyna być widać :-) Broniłam się, że może to od tego picia wody, ale potem sama medytowałam przed lustrem w łazience i... Chyba ma rację :-)

(

Jakbym swojego widziała, mi tak kaze raz na dwa tygodnie - i zdjecia robi, bo chce miec pamiątke - oszalał chłopak hihi

Do góry