reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko śliczny brzuszek :-) Gdzie Ci się te 6 kilo ulokowało?? Ja nic nie widzę :tak:
Mama sówka pogłaskać brzuszek od ciotek proszę! :-D
Ewela ahhhh! Kiedy ja będę mieć taki brzunio?? :sorry2::sorry2: Mega! :-D:-D

Tak oglądacie sobie spodnie ciążowe, a ja się zastanawiam kiedy ja będę mogła znowu włożyć moje :sorry2::sorry2:Póki co czekają grzecznie w szafie :tak::tak:

reklama
Agatko twój S jest the best. Mój mąż też gada do brzuszka, liczy na to że dzidzia to dziewczynka :)
Fajne te spodnie dresowe, chyba zamówię, bo jedne mi gniotą brzuchol, a to mnie drażni

a dziś byliśmy kupić jakieś biustonosze, bo już się w moich nie mieszczę, wyszłam z jednego sklepu załamana, przymierzałam miskę D i za mała :( Na szczęście w Kaphhalu(nie wiem czy dobrze napisałam) znalazłam koronkowe 80c i jest gites, matko a gdzie tu 9 miesiąc. Misiak oczywiście zadowolony, ale już mnie postraszył, ze po karmieniu to będą miały pomiędzy pępek :( Faceci to zawsze potrafią pocieszyć :(

Kciuki trzymajcie, bo jak zwykle przydadzą sie :)

jutro śmigam na wizytę do lekarza, trochę zaczynam panikować ale mam nadzieje, zę jest wszystko ok, trzymajcie dziewczyny kciukaski, wizyta o 15:30

Kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści :-)

Ja się czuję super ze swoim słonikowym wyglądem ale to wszystko dzięki S... łazi za mną mówi że jestem coraz bardziej sexi:-p i do brzuszka gada -włazi pod kołdrę i z małą konwersuje -jakie to cudowne.... dziś wyładował mi się tel a załatwialimy parę spraw osobno i usłyszałam "znajdę Was -moją córeczkę znajdę na całym świecie";-)
kurcze korzystam z tego że tak mnie głasia bo w kwietniu pójdę w kąt... Zaproponowałam żebyśmy jak mała podrośnie w lecie pojechali gdzieś razem, we dwoje na weekend -usłyszałam że chyba oszalałam i on SWOJEGO dziecka nie zostawi na całe dwa dni a nawet na jeden!!! i mogę sama jechać:baffled:
Chłop zwariował....

Agatko tylko pozazdrościć. Ja swojego łapię na tym, że jak leżymy razem to kładzie mi rękę na brzuchu i głaszcze, czasem da buziaka, ale póki co nie gada. No ale Twój S to... Ach... Facet ideał normalnie :-)

Agatko, ależ słodziakowo się Twój S zachowuje :-) z zazdrości to chyba swojemu powiem, że dziecko zaniedbuje ;-)

Just myślę o tym samym :-)

Wszystkim Dziewczynom dziękuję za linki. Super te spodnie. Wszystkie co do jednej pary. Ja się tylko boję kupować tak trochę w ciemno z obawy, że mogą nie pasować. A to nogawki za krótkie/za długie, a to w tyłku nie wejdę. Mam specyficzną budowę ciała, więc spodnie raczej powinnam kupować po przymiarce w realu. No ale widząc co jest do wyboru, wiem o co pytać w sklepach :-)

Jesteście Kochane :-)

A ja się wczoraj u Mamy najadłam smażonych śledzi. Mmmmm... Pychotka. A teraz mam problem z ich oddaniem na ten świat :zawstydzona/y: Buuuu... No ale jak człowiek grzeszy to potem musi odpokutować swoje ;-)

She w H^M sa fajne spodnie i wogole ciuchy dla nas,ale tam drożyzna,mozesz polukac ,a nuz cos ci wpadnie w oko :-)

Ja spodnie narazie nie kupuje,bo te co nosze to biodrówki, wiec luzakowo pasują,ale na poczatku lutegio albo i w sroku czuje,ze bede zmuszona je zakupic. Ja mam problem z nogawkami musza byc długie min.86cm od kroku, wiec wam napewno łatwiej dostac niz mi :-(

cześc dziewczynki
kciuki trzymajcie, mam nadzieje ze wszystko będzie oki

She ja w poprzedniej ciąży u mnie kupiłam spodnie jeansowe ciążowe ale zapłaciłam za nie 150zł, niestety w sklepach z odzieżą ciążową takie ceny to norma, bluzki tańszej niż 60-70zł nie znajdziesz, a spodnie nawet rybaczki które mi teściowa kupiła kosztowały 120zł
więc może lepiej zmierzyć w sklepie a kupić na allegro :)

U MNIE w domku stoi i czeka poprzednio zamówiłam żeby w sierpniu odebrać i odebrałam i tak leży, tetutonia cosmo - tylko że czerwona. A jak będzie chłopaak?

ja jeszcze o wózku nie myślę, bo za wcześnie jak dla mnie, ale kiedyś mi się podobał implast bolder
Ewela
, ładny ten wózeczek

kurcze stresik mam co raz większy o 14 jadę do lekarza, stwierdziłam, ze wolę posiedzieć nawet u lekarza w poczekalni 2 godziny byle nie siedzieć w domu :)

reklama
Do góry