reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Agatko śliczny brzuszek :-) Gdzie Ci się te 6 kilo ulokowało?? Ja nic nie widzę :tak:
Mama sówka pogłaskać brzuszek od ciotek proszę! :-D
Ewela ahhhh! Kiedy ja będę mieć taki brzunio?? :sorry2::sorry2: Mega! :-D:-D

Tak oglądacie sobie spodnie ciążowe, a ja się zastanawiam kiedy ja będę mogła znowu włożyć moje :sorry2::sorry2:Póki co czekają grzecznie w szafie :tak::tak:

reklama
Agatko twój S jest the best. Mój mąż też gada do brzuszka, liczy na to że dzidzia to dziewczynka :)
Fajne te spodnie dresowe, chyba zamówię, bo jedne mi gniotą brzuchol, a to mnie drażni

a dziś byliśmy kupić jakieś biustonosze, bo już się w moich nie mieszczę, wyszłam z jednego sklepu załamana, przymierzałam miskę D i za mała :( Na szczęście w Kaphhalu(nie wiem czy dobrze napisałam) znalazłam koronkowe 80c i jest gites, matko a gdzie tu 9 miesiąc. Misiak oczywiście zadowolony, ale już mnie postraszył, ze po karmieniu to będą miały pomiędzy pępek :( Faceci to zawsze potrafią pocieszyć :(

Kciuki trzymajcie, bo jak zwykle przydadzą sie :)

jutro śmigam na wizytę do lekarza, trochę zaczynam panikować ale mam nadzieje, zę jest wszystko ok, trzymajcie dziewczyny kciukaski, wizyta o 15:30

Kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści :-)

Ja się czuję super ze swoim słonikowym wyglądem ale to wszystko dzięki S... łazi za mną mówi że jestem coraz bardziej sexi:-p i do brzuszka gada -włazi pod kołdrę i z małą konwersuje -jakie to cudowne.... dziś wyładował mi się tel a załatwialimy parę spraw osobno i usłyszałam "znajdę Was -moją córeczkę znajdę na całym świecie";-)
kurcze korzystam z tego że tak mnie głasia bo w kwietniu pójdę w kąt... Zaproponowałam żebyśmy jak mała podrośnie w lecie pojechali gdzieś razem, we dwoje na weekend -usłyszałam że chyba oszalałam i on SWOJEGO dziecka nie zostawi na całe dwa dni a nawet na jeden!!! i mogę sama jechać:baffled:
Chłop zwariował....

Agatko tylko pozazdrościć. Ja swojego łapię na tym, że jak leżymy razem to kładzie mi rękę na brzuchu i głaszcze, czasem da buziaka, ale póki co nie gada. No ale Twój S to... Ach... Facet ideał normalnie :-)

Agatko, ależ słodziakowo się Twój S zachowuje :-) z zazdrości to chyba swojemu powiem, że dziecko zaniedbuje ;-)

Just myślę o tym samym :-)

Wszystkim Dziewczynom dziękuję za linki. Super te spodnie. Wszystkie co do jednej pary. Ja się tylko boję kupować tak trochę w ciemno z obawy, że mogą nie pasować. A to nogawki za krótkie/za długie, a to w tyłku nie wejdę. Mam specyficzną budowę ciała, więc spodnie raczej powinnam kupować po przymiarce w realu. No ale widząc co jest do wyboru, wiem o co pytać w sklepach :-)

Jesteście Kochane :-)

A ja się wczoraj u Mamy najadłam smażonych śledzi. Mmmmm... Pychotka. A teraz mam problem z ich oddaniem na ten świat :zawstydzona/y: Buuuu... No ale jak człowiek grzeszy to potem musi odpokutować swoje ;-)

She w H^M sa fajne spodnie i wogole ciuchy dla nas,ale tam drożyzna,mozesz polukac ,a nuz cos ci wpadnie w oko :-)

Ja spodnie narazie nie kupuje,bo te co nosze to biodrówki, wiec luzakowo pasują,ale na poczatku lutegio albo i w sroku czuje,ze bede zmuszona je zakupic. Ja mam problem z nogawkami musza byc długie min.86cm od kroku, wiec wam napewno łatwiej dostac niz mi :-(

cześc dziewczynki
kciuki trzymajcie, mam nadzieje ze wszystko będzie oki

She ja w poprzedniej ciąży u mnie kupiłam spodnie jeansowe ciążowe ale zapłaciłam za nie 150zł, niestety w sklepach z odzieżą ciążową takie ceny to norma, bluzki tańszej niż 60-70zł nie znajdziesz, a spodnie nawet rybaczki które mi teściowa kupiła kosztowały 120zł
więc może lepiej zmierzyć w sklepie a kupić na allegro :)

U MNIE w domku stoi i czeka poprzednio zamówiłam żeby w sierpniu odebrać i odebrałam i tak leży, tetutonia cosmo - tylko że czerwona. A jak będzie chłopaak?

ja jeszcze o wózku nie myślę, bo za wcześnie jak dla mnie, ale kiedyś mi się podobał implast bolder
Ewela
, ładny ten wózeczek

kurcze stresik mam co raz większy o 14 jadę do lekarza, stwierdziłam, ze wolę posiedzieć nawet u lekarza w poczekalni 2 godziny byle nie siedzieć w domu :)

reklama
Do góry