reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jakbym swojego widziała, mi tak kaze raz na dwa tygodnie - i zdjecia robi, bo chce miec pamiątke - oszalał chłopak hihi

Mój na zdjęcia jeszcze nie wpadł. Może dlatego, że wie, że nie przepadam za fotografowaniem. Choć nie wiem, czy w tym przypadku się nie poświęcę. W końcu Maluszek powinien widzieć jak rósł :-)

Muszę rozejrzeć się za specjalnymi jeansami dla kobiet w ciąży. Bo wszystkie moje są na mnie już za ciasne i muszę nosić długie sweterki, by móc je rozpinać. Zwłaszcza jak siedzę :-(

reklama
A mój nic a nic nie interesuje się moim brzucholkiem :-(
Asiu, a co do spodni ciążowych to polecam. Jak przed świętami je wypróbowałam, to potem nawet nie próbowałam powrócić do normalnych :-) jedyny minus, że te moje trochę z tyłka zjeżdżają, więc co chwilę muszę poprawiać, ale nic nie ciśnie, nie uwiera

A mój nic a nic nie interesuje się moim brzucholkiem :-(
Asiu, a co do spodni ciążowych to polecam. Jak przed świętami je wypróbowałam, to potem nawet nie próbowałam powrócić do normalnych :-) jedyny minus, że te moje trochę z tyłka zjeżdżają, więc co chwilę muszę poprawiać, ale nic nie ciśnie, nie uwiera

A jakie masz? Jeansy z takim pasem?

Mam sztruksy z takim pasem, może jakby ta wstawka elastyczna była tylko z przodu na brzuch , a tył wyższy to lepiej by się trzymały. Bo tak to spodnie to praktycznie biodrówki (bez szlufek na pasek), a dalej pas, wiec zwłaszcza jak siedzę i potem wstaję to trzeba podciągnąć.
A jeansy mam takie niby normalne tyle, że z tyłu mają wpuszczoną gumę, której długość regulujesz zapinając na guzik. Tyle tylko, ze jak teraz potrzebowałam mocną tą gumę ściągnąć, bo brzuch mały to gumka nie wytrzymała i się podarła, więc będę musiała coś pokombinować.

A te jeansy kupiłaś w ciążowy czy zwykłym? Bo takich nie widziałam jeszcze... A brzmi ciekawie...

She ja też polecam spodnie dla ciężarówek :) z golfem i regulowaną gumką
ja już w tamtej ciąży musiałam kupić, bo u mnie brzuch szybko wyskakuje i od samego początku przeszkadza mi na nim wszystko co cisne
ja kupiłam kiedyś coś takiego:

JESIEN/ZIMA CIAZOWE SPODNIE SZTRUKSOWE 36-44roz.36 (868453636) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jutro śmigam na wizytę do lekarza, trochę zaczynam panikować ale mam nadzieje, zę jest wszystko ok, trzymajcie dziewczyny kciukaski, wizyta o 15:30

Potwierdzam że spodnie ciężarowe są naj i nie ma co siebie i maluszka męczyć i gnieść:tak: ja z dresowych jestem bardzo zadowolona
*** LaJciKowe spodnie dresowe 'S' poczuj LuZ *** (810258939) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Za jeansy dałam tyle samo i nie żałuję że nie przepłaciłam -tylko nogawki mogłyby być dłuższe no ale co tam

Ja się czuję super ze swoim słonikowym wyglądem ale to wszystko dzięki S... łazi za mną mówi że jestem coraz bardziej sexi:-p i do brzuszka gada -włazi pod kołdrę i z małą konwersuje -jakie to cudowne.... dziś wyładował mi się tel a załatwialimy parę spraw osobno i usłyszałam "znajdę Was -moją córeczkę znajdę na całym świecie";-)
kurcze korzystam z tego że tak mnie głasia bo w kwietniu pójdę w kąt... Zaproponowałam żebyśmy jak mała podrośnie w lecie pojechali gdzieś razem, we dwoje na weekend -usłyszałam że chyba oszalałam i on SWOJEGO dziecka nie zostawi na całe dwa dni a nawet na jeden!!! i mogę sama jechać:baffled:
Chłop zwariował....

reklama
Do góry