reklama
julitka80
dni, których nie znamy...
Ewuniu, Kochanie, mocno ściskam kciuki, a że poród mam blisko, to w czasie skurczów pewnie ściskanie na maxa nie będzie trudne;-)będzie dobrze, bo Krzyś to dzielny chłopiec, a i mama niczego sobie
pisz do mnie w razie czego, albo tak po prostu.mocno Was przytulam.dbaj o siebie maksymalnie egoistycznie
Jankesowa, te nasze babcie, to zawsze takie heroski chcą zgrwać, a później kłopoty.dużo zdrówka dla babci
Aniołki, super wieści, nie ma tego złego.pod koniec natura jak widać sama się do porządku doprowadza
Lucy, już nie wiem jak to z tą punktualnością będzie, bo...
dziś rano pojawił się brązowy śluz...ucieszyłam się, ale czy to dobrze.chyba dobrze, bo coś drgnęło.pewnie po tym wczorajszym bolesnym badaniu.tylko teraz już lekkie napięcie, bo podono jak jest śluz brązowawy albo podbarwiony krwią, to rodzi się do 24h...ale czad
lecę zaraz golić nogi i całą resztę
Jankesowa, te nasze babcie, to zawsze takie heroski chcą zgrwać, a później kłopoty.dużo zdrówka dla babci
Aniołki, super wieści, nie ma tego złego.pod koniec natura jak widać sama się do porządku doprowadza
Lucy, już nie wiem jak to z tą punktualnością będzie, bo...
dziś rano pojawił się brązowy śluz...ucieszyłam się, ale czy to dobrze.chyba dobrze, bo coś drgnęło.pewnie po tym wczorajszym bolesnym badaniu.tylko teraz już lekkie napięcie, bo podono jak jest śluz brązowawy albo podbarwiony krwią, to rodzi się do 24h...ale czad
EWciu trzymam kciuki za każdy tydzień!!! tym razem donosisz do bezpiecznego momentu.uda się na pewno! bo tu bardzo dużo dziewczyn wierzy w to.a to zdziałać cuda moze
Martusionek w takim razie wracamy do koncepcji żebyś jeszcze się poturlała.wiesz im dłużej w ciąży tym lepiej bo bobaski tak szybko sie zmieniają.moje śliczne właśnie we mnie się wpatruje
Julitko ja myślę ,że Ty tak jak ja 39 i 3 dzień
Martusionek w takim razie wracamy do koncepcji żebyś jeszcze się poturlała.wiesz im dłużej w ciąży tym lepiej bo bobaski tak szybko sie zmieniają.moje śliczne właśnie we mnie się wpatruje
Julitko ja myślę ,że Ty tak jak ja 39 i 3 dzień
julitka80
Ola, nie mam nic przeciwko temu
aa wagę Julka to może sprawdź u pediatry jednak, chociaż jeśli dużo pije mleczka, to na pewno jest ok.nie wszystkie dzieciaczki to pasibrzuszki.a może jakaś fotka, bo dawno nie było aktualizacji.
no lecę do tej łazienki, bo tak czytam dr google i różnie dziewczyny piszą o czasie między śluzem a mega skurczami.
zajrzę później
no lecę do tej łazienki, bo tak czytam dr google i różnie dziewczyny piszą o czasie między śluzem a mega skurczami.
zajrzę później
julitka:-) widze ze szykujesz sie pelna para
, o babci nie wspomne juz powiedzialam pacha i lac po golej szanownej
aniolkino widzisz Olaf juz sobie odpowiednia pore znajdzie
Ja ostatnio jakiegos schiza mam czy aby napewno szyjka trzyma itp
jakos nie wiem roi mi sie w tej glowie gdzie cos przeczytam i strach mnie bierze. Jade na zakupy bo cos na obiad zrobic trzeba.Ostatnio jem jablka ale tylko takie tarte lyzeczka jak dziecku sie daje
inaczej nie wchodzi
Wszystkie sciskam i pozdrawiam

aniolkino widzisz Olaf juz sobie odpowiednia pore znajdzie
Ja ostatnio jakiegos schiza mam czy aby napewno szyjka trzyma itp

Wszystkie sciskam i pozdrawiam
Annas81
Fanka BB :)
Hej
Juz mam wyniki obciążenia glukoza i na szczęście są w porządku
Ulżyło mi i żeby to uczcić zjadłam troszkę czekoladki
Staram się nie obżerać słodyczami, bo już mam 8kg na plusie, ale łasuch ze mnie no i często nie wychodzi
Ewcia będę modliła się o każdy tydzień dla Was. Wierzę, ze dotrwacie do bezpiecznego tygodnia.
Jankesowa oj te babcie..
Julitko moja bratowa urodziła tydzień po odejściu czopu, także coby nie mówić, Ty już niedługo
Aniolki olaf już jaki duży i sam będzie wiedział najlepiej kiedy przywędrować na ten świat.
Ola LucyF buziaki dla waszych skarbów.
Juz mam wyniki obciążenia glukoza i na szczęście są w porządku
Ewcia będę modliła się o każdy tydzień dla Was. Wierzę, ze dotrwacie do bezpiecznego tygodnia.
Jankesowa oj te babcie..
Julitko moja bratowa urodziła tydzień po odejściu czopu, także coby nie mówić, Ty już niedługo
Aniolki olaf już jaki duży i sam będzie wiedział najlepiej kiedy przywędrować na ten świat.
Ola LucyF buziaki dla waszych skarbów.
julitka80
Annas, nie przesadzaj z tą dietą, nie możesz się zbytnio od nas wyróżniać
fajnie, że wyniki masz dobre, bo powtórka z glukozy to nic smacznego.a co do łakoci, to ja zaraz idę karpatkę robić, bo coś mam ochotę przed dietą poporodową, bo później to już rygor i zero ciasteczek.w sumie to i tak nie przepadam za słodkościami więc tą "zachciewajkę"zwalam na garb zbliżającego się porodu.
Jankesowa, a co u Ciebie z szyją już wymyślasz.chociaż ja chyba coś koło 30tc świrowałam głównie przed wizytami,żeby nie usłyszeć, że się szyja skraca.nic się jednak nie działo, a Ty i tak nie przewidzisz co tam się dzieje, bo nie objawia się to żadnymi dolegliwościami.ZACHOWAJ SPOKÓJ KOCHANA
Lucy, no mi jakby nie patrzeć, to właśnie za dwa dni gin zapowiedziała porodówkę
no i oczywiście latam co chwilkę do kibelka, ale póki co nastała cisza
może to fałszywy alarm po badaniu albo przytulankach.
idę obiadek robić i karpatkę...
Jankesowa, a co u Ciebie z szyją już wymyślasz.chociaż ja chyba coś koło 30tc świrowałam głównie przed wizytami,żeby nie usłyszeć, że się szyja skraca.nic się jednak nie działo, a Ty i tak nie przewidzisz co tam się dzieje, bo nie objawia się to żadnymi dolegliwościami.ZACHOWAJ SPOKÓJ KOCHANA
Lucy, no mi jakby nie patrzeć, to właśnie za dwa dni gin zapowiedziała porodówkę
no i oczywiście latam co chwilkę do kibelka, ale póki co nastała cisza
idę obiadek robić i karpatkę...
reklama
Podziel się: