reklama
martusionek
Fanka BB :)
kłaczku przytulam!!!! I nie mów mi tu starej babie bo moja babcia urodziła w wieku 44 lat ciocię, i kiedyś siostra w 42 urodziła dziewczynkę która ma już 7 lat. I zaglądaj do nas tutaj!!!
Aneczkab23
cześć dziewczyny
same przykre wiadomości Klaczku przytulam cie bardzo mocno:-(
same przykre wiadomości Klaczku przytulam cie bardzo mocno:-(
Alicja1985
Kłaczku przytulam bardzo mocno strasznie mi przykro :-(
Witam
Miałam z Wami dzis troszke popisac ale jak przeczytałam o Kłaczku to straciłam wene do wszystkiego.....
Kłaczku tule Cie i wiedz ze mi bardzo przykro :-(
Jankesowa sliczny brzuszek :-)
Julitko oczom nie wierze jak Ci suwaczek zasuwa do przodu, czyzbys była nastepna na liscie?;-)
Ewcia3004 ty juz 22 tydzien, ehhh jak ten czas leci.... No i jaki masz spory brzuszek.
Sliczne mieszkanko ma Krzysiu:-)
Miałam z Wami dzis troszke popisac ale jak przeczytałam o Kłaczku to straciłam wene do wszystkiego.....
Kłaczku tule Cie i wiedz ze mi bardzo przykro :-(
Jankesowa sliczny brzuszek :-)
Julitko oczom nie wierze jak Ci suwaczek zasuwa do przodu, czyzbys była nastepna na liscie?;-)
Ewcia3004 ty juz 22 tydzien, ehhh jak ten czas leci.... No i jaki masz spory brzuszek.
Sliczne mieszkanko ma Krzysiu:-)
julitka80
dni, których nie znamy...
Kłaczku....Kochana (*), a ja tak bardzo wierzyłam...tulam CIę mocno SŁońce!!!i nie wolno CI się poddać!!!a na cpp nie jest miejsce żadnej z nas
Jankesowa, u nas Tomuś to mój mąża synek to Igorek chyba będzie
Gosia, skąd ten pomysł, że chcę CC.walczyć będę o poród SN, ale jak wyjdzie...a moja gin nie kładzie swoich pacjentek na patologii tylko na przedporodowych.a jak miałabym rodzić w weekend, to już się przekonałam, że ona ustawiłaby mi zespół medyczny od A do Z, więc jestem raczej spokojna.
Martuś, ja w poniedziałek pewnie koło 13 pojadę do szpitala, ale podejrzewam, że wrócę jednak do domu jeszcze.biorę w razie wu małą torbę ze sobą, ale pewnie jeszcze się nie przyda.a Ty już się spakowałaś do końca?
Kairka, Lenka jest taka malutka i słodziutka
Carri, wygląda na to że moja teraz kolej i mam nadzieję, że nikt przede mnie się nie wciśnie.a jak Twoje smaopoczucie?już walizka zapięta, bo 38tc do czegoś zobowiązuje.tylko się przede mnie nie wepchnij, bo się wkurzę
idę spać...Boże jakoś w ogóle nie mam siły.spałam już po południu, ale nie wiele pomogło.może to znak, że pora odpocząć przed wielkim finałem...a może efekt nocnych spacerów do kibelka po prostu
spokojnej nocy
przytulam wszystkie
Jankesowa, u nas Tomuś to mój mąża synek to Igorek chyba będzie
Gosia, skąd ten pomysł, że chcę CC.walczyć będę o poród SN, ale jak wyjdzie...a moja gin nie kładzie swoich pacjentek na patologii tylko na przedporodowych.a jak miałabym rodzić w weekend, to już się przekonałam, że ona ustawiłaby mi zespół medyczny od A do Z, więc jestem raczej spokojna.
Martuś, ja w poniedziałek pewnie koło 13 pojadę do szpitala, ale podejrzewam, że wrócę jednak do domu jeszcze.biorę w razie wu małą torbę ze sobą, ale pewnie jeszcze się nie przyda.a Ty już się spakowałaś do końca?
Kairka, Lenka jest taka malutka i słodziutka
Carri, wygląda na to że moja teraz kolej i mam nadzieję, że nikt przede mnie się nie wciśnie.a jak Twoje smaopoczucie?już walizka zapięta, bo 38tc do czegoś zobowiązuje.tylko się przede mnie nie wepchnij, bo się wkurzę
idę spać...Boże jakoś w ogóle nie mam siły.spałam już po południu, ale nie wiele pomogło.może to znak, że pora odpocząć przed wielkim finałem...a może efekt nocnych spacerów do kibelka po prostu
spokojnej nocy
przytulam wszystkie
Ostatnia edycja:
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczyny...
Nie spodziewalam sie zlych wiadomosci a tu przykra niespodzianka.
Klaczku strasznie mi przykro...Przytulam.
Trzymaj sie kochana.
Nie spodziewalam sie zlych wiadomosci a tu przykra niespodzianka.
Klaczku strasznie mi przykro...Przytulam.
Trzymaj sie kochana.
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja też nie spodziewałam się takich smutnych wiadomości. Kłaczku bardzo mi przykro, na pewno następnym razem się uda i zaglądaj tu do nas!
Ewciu, ale ten czas szybko leci! Taki duży już ten twój brzusio. Oby do samego końca było dobrze!
Ewciu, ale ten czas szybko leci! Taki duży już ten twój brzusio. Oby do samego końca było dobrze!
Ostatnia edycja:
Podziel się: