reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

kurka, po tym co Gosia napisała to juz zaczynam sie zastanawiac czemu u mnie nic sie nie dzieje-zero zwiastunów.co?wszystkie urodzą a ja jak u słoni ciąża????
Ewu,nie wiem jakie gin ma teraz plany wobec mnie i troche mnie to irytuje..najchetniej to bym jutro rodziła bo w weekend pusta porodówka;)

eh jeszcze nie dawno ja tez mialam tyle energii co Ty,teraz juz sił brak...dobrze ze wczesniej sobie wszystko przygotowałam.wczoraj tylko laktator, nozyczki butelke i smoki wyparzylam i teraz juz tylko lezenie i czekanie;)

spokojnie, może akurat po poniedziałkowym ktg będzie tak jak z Olą**:tak:;-)

mi na wyparzanie smoków jeszcze troszkę zostało:-p
a nie pisałam Wam, mój Synio ma pierwsze pajacyki, ale to nie ja kupowałam...
dostał od teściowej:szok::-D

reklama
kaira Lenka jest prze piekna my tez tutaj o zdjecia prosimy :-):tak:

julitkamoze Tomus wezmie cie z zaskoczenia tak jak Julus Ole:-):tak:, to nie tak ja bylam w szoku ze ona do porodu juz lada moment a brzuch mniejszy jak ja:szok:

STP84417.jpg
Jankesowa wklejam:) idę ją karmić bo głodomorra się obudziła:)
Julitko jak sie zacznie będziesz wiedzieć że to TO!!!!!! JA zaciskam kciuki za szybkie bezbolesne rozwiązanie!!!!!

Kaira Lenka śliczna

Julitka ty masz mieć CC? A w weekend to wcale nie fajnie leżeć, bo porodówka wcale nie musi być pusta a lekarze i położne tylko dyżyrujace. A leżenie na patologii też nie jest fajne. A mnie te moje skurcze to martwią troszkę, ale to pewnie sobie ćwiczy macica, ważne, że po nospie przechodzi. I ja sie nie mam zamiaru przed kolejkę wychylać wcale a wcale. Zresztą mam zamkniętą ciągle szyjkę. A z takimi skurczami to można chodzić i chodzić. A może masz jak Ola, że skurczy nie czujesz.

Ewcia brzunio fajny

Julitka ja też jak słoń chyba będę a gruba jestem maskar, skurczy jako takich nie odczuwam i tylko kuje mnie tam środku ale to może od tabletek i właśnie jak je aplikuje to nie dam rady tak głęboko :(
w poniedziałek też mam wizytę na 11.15

Kaira jak mi się podoba czuprynka Twojej niuni:tak:

Kłaczku &&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści!!!

Jankesowa i Ewcia śliczne brzusie!!!!!

Jestem. Nie ma Pasożyta i wygląda że wcale nie było. Na scanie wyszło puste jajo - po prostu duża, czarna, pusta dziura. Wiek określili na 65, 67 dni. Gdyby nie luteina, poleciałoby wcześniej. Pytałam czemu tak... Powiedziano mi że w moim wieku jakość komórki jajowej może powodować takie zjawisko. Czyli zachciało się starej babie dziecka?

reklama
Wracam na CPP - jakby na swoje miejsce, c'nie? Przez chwilę było fajnie, nie poddamy się póki co. Pewnie jeszcze tu wrócę. NA razie, Dziewczyny!

Do góry