reklama
Jankesowa, nikt Ci nie mówił żebyś nie połykała zabranej dzieciom piłki? Nieee... Fajny masz brzuszek - zgrabniutki' Melduj o co chodzi - z modlitwą to u mnie raczej blado, ale z myślą serdeczną zawsze pośpieszę.
Gosia Lew, normalne na Twoim etapie - jakby się nie położyć to coś przeszkadza. Poczekaj do rozpakowania, potem już nawet na wznak...
Gosia Lew, normalne na Twoim etapie - jakby się nie położyć to coś przeszkadza. Poczekaj do rozpakowania, potem już nawet na wznak...
Jankesowa pisz o co chodzi.Dziewczyny mialam nie pisac o zlych wiadomosciach ale potrzebna jest modlitwa i wiara jesli ktoras chciala by pomoc to piszcie prywatnie zeby nie bylo ze was denerwuje i niepotrzebne stresy przysparzam.
Mnie tam obojętnie czu tu ,czy na priv byle wiedzieć...
martusionek
Fanka BB :)
Jankesowa ale fajniutka piłeczka. Śliczny brzusio!
Olu maleńki waży 2300 ale dla mnie jest wielki bo jak patrzę na niego to myślę o moim Tomku. Ale minki to robi śliczne.I czasami jakby rozumiał co do niego się mów bo się w tedy uśmiecha:-) A z bratową jak z bratową czasami da się pogadać a może po porodzie trochę zmądrzała;-)
Julitka z tym tętnem to może i faktycznie bo ja jak byłam u niej w szpitalu i te maluchy zaczęły płakać to Tomek tak dawał brzuchu,ze szok
Gosiu trzymam kciuki za wizytę &&&&&
A ja tez byłam na wizycie posłuchałam maluszka dostałam leki i jest ok.
Ale jak idę to strasznie boli mi brzuch w dole tak kuje i ciągnie a śniegu chyba 50 cm już spadło i dalej nie widać końca. Idę odpocząć bo o plecki bolą
A to mój najlepszy przyjaciel:

Olu maleńki waży 2300 ale dla mnie jest wielki bo jak patrzę na niego to myślę o moim Tomku. Ale minki to robi śliczne.I czasami jakby rozumiał co do niego się mów bo się w tedy uśmiecha:-) A z bratową jak z bratową czasami da się pogadać a może po porodzie trochę zmądrzała;-)
Julitka z tym tętnem to może i faktycznie bo ja jak byłam u niej w szpitalu i te maluchy zaczęły płakać to Tomek tak dawał brzuchu,ze szok
Gosiu trzymam kciuki za wizytę &&&&&
A ja tez byłam na wizycie posłuchałam maluszka dostałam leki i jest ok.
Ale jak idę to strasznie boli mi brzuch w dole tak kuje i ciągnie a śniegu chyba 50 cm już spadło i dalej nie widać końca. Idę odpocząć bo o plecki bolą
A to mój najlepszy przyjaciel:

Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
WITAM DZIEWCZYNKI
No widzę na zdjęciach śliczne brzusie, dziewczyny ale Wy jesteście młoooooooodeeeeee
.
Ja dzisiaj byłam na USG w szpitalu , miałam robione USG i wszystko jest super. Serduszko bije a te plamienia - to taki mój urok, chociaż w nosie mam takie uroki bo siedzę i się martwię. Ale najważniejsze że wszystko jest dobrze.
KAIRA - dzidzia prześliczna, jeszcze raz gratuluję.
Pozdrawiam wszystkie babeczki
No widzę na zdjęciach śliczne brzusie, dziewczyny ale Wy jesteście młoooooooodeeeeee

Ja dzisiaj byłam na USG w szpitalu , miałam robione USG i wszystko jest super. Serduszko bije a te plamienia - to taki mój urok, chociaż w nosie mam takie uroki bo siedzę i się martwię. Ale najważniejsze że wszystko jest dobrze.
KAIRA - dzidzia prześliczna, jeszcze raz gratuluję.
Pozdrawiam wszystkie babeczki
martusionek
Kaira Witaj!!!!!! Lenka śliczna i te włoski!!!!Ciesz się ciesz swoim cudem bo jest czym!!!!!Zdrówka Wam życzę!!!!!
Aga cieszę się,że po wizycie ok.A tego uroku z plamieniami współczuję ale będzie ok przecież Gloria jest tego przykładem
Aga cieszę się,że po wizycie ok.A tego uroku z plamieniami współczuję ale będzie ok przecież Gloria jest tego przykładem

Martusionek -piękna psia morda.
Mój psi przyjaciel wygląda tak ,a przy okazji się pochwalę.;-);-)
Golden kwestuje dla WOŚP w Markach
| marki.net.pl
Kaira -ależ ona śliczniusia jest.
Oj cud nad cuda Ci się udał.
Słodziak :-):-):-):-)
Aga super ,że wszystko w porządku.
Mam ten sam osobisty urok co Ty niestety.
Ważne ,że jest dobrze.
:-):-)
Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych fasolinek,brzuszków takich małych szkrabików kochanych.;-):-):-):-)
Mój małż na razie nie chce słuchać o kolejnym dzieciątku.
Zblokował się chłopina po moich perypetiach zdrowotnych i nie może sam podjąć decyzji.
Chyba czas mu w tym pomóc i trochę powiercić dziurę w brzuchu.
:-):-):-)
Mój psi przyjaciel wygląda tak ,a przy okazji się pochwalę.;-);-)
Golden kwestuje dla WOŚP w Markach
Kaira -ależ ona śliczniusia jest.
Oj cud nad cuda Ci się udał.
Słodziak :-):-):-):-)
Aga super ,że wszystko w porządku.
Mam ten sam osobisty urok co Ty niestety.
Ważne ,że jest dobrze.

Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych fasolinek,brzuszków takich małych szkrabików kochanych.;-):-):-):-)
Mój małż na razie nie chce słuchać o kolejnym dzieciątku.
Zblokował się chłopina po moich perypetiach zdrowotnych i nie może sam podjąć decyzji.
Chyba czas mu w tym pomóc i trochę powiercić dziurę w brzuchu.

reklama
Alicja1985
Lenka przesliczna
Kaira jeszcze raz wielkie gratulacje :-)
MArtusionek cudna psina jak ja kocham psy :-)

MArtusionek cudna psina jak ja kocham psy :-)
Podziel się: