reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny mini zoo przyjechalo :-D:-D:-D hipcio i zebra w jednym widzialyscie??

wydaje mi sie ze poszedl do gory:tak:

ewcia fajnie ze sie odezwalas ostatnio cos wszystkim weny brak ;-)ojj nie ladnie

martusionek widzisz i jest dobrze :tak: synus napewno zazdrosny byl :-D

reklama
Hej
Melduję się, że u nas wszystko dobrze,tylko mało siedzę na komputerze. Trochę czytam a trochę robię nic:) i tak czas leci. Ciągle nie mamy lapka, a przy stacjonarnym naprawdę nie mam chęci zbyt długo siedzieć. Doczytałam co u was i widzę, ze same dobre wieści:)
Jankesowa super brzusio:)

Buziaki.

doczytalam ale mam góre prasowania znowu.podłogę nie umytą .M wolne ma i pojechał na zakupy.a szkrabizna słodzizna spi więc czas coś zrobić:)

Aniołki Mysza tez wysokie miala pamiętasz a do 38 trzymali.spoko dacie radę.a cesarka nie taka straszna najważniejszy bąbel (i kto to mówi przeciwniczka cesarki:)
Julitka wielki ten bobas:) mój to ostatnio 3580 ważyl:) ze dwa dni temu
Martusionek a ile teraz niunio waży? i widzę,że już dogadujecie się z bratową. a Twój dzidzius zazdrosny o mamusię:)
Jankesowa bo z brzuchem to tak neiwiadomo nigdy:) rośnie,zatryzmuje się i ciężko wyczuć co będzie dalej:) ale ciesz się ciesz piłeczką bo szybko czas zleci
annas ja dopiero teraz spojrzalam na Twój suwaczek! myślałam,ze obn gdizes ok 15go tgodnia a tu szok! superaśnie:)

wszystkie pominięte pozdrawiam!!!!już nie pamiętam co miałam napisać a muszę zmykać

Witam

Lili dobry pomysł z tym moderatorem. a ja na Sylwestra nie wybieram się do szpitala, bo na weekend i tak mi badań nie zrobią, wiec idę jak już w poniedziałek i też nie wiem czy mnie zatrzymają. Najpierw muszę iść do tej lekarki, ale to na 15:30 i mi wszystko wytłumaczy.

Aneczka będzie dobrze, zobaczysz :-)

Kasiawd super, że dzidzia rośnie. Mnie mdłości trzymały do 15 tc, potem przeszły z dnia na dzień.

Jankesowa brzusio super.

Martusionek fajnie, że bratowa już w domu z synkiem.

A ja miałam straszną noc. Na prawym boku spać nie mogłam, bo mnie rwa kulszowa złapała a na lewym jak śpię to mój synuś szaleje za bardzo, coś mu nie pasuję, tak mi rozpycha skórę, że aż boli. I znowu co godzinę na siusiu.

Dziekuje dziewczyny!!!

Marudzilam ze maly nie kopie to zaczal i tow takim miejscu gdzies na dole ze co kopniecie to siusiu musiala bym leciec...
gosialew ja ostatnio tez kiepsko w nocy spie budze sie co chwile i patrze na zegarek ktora godzina, jak spojrze na mojego Ł jak chrapie i sapie w najlepsze to az zla jestem...:rofl2:

annas no w koncu bo juz pisac sms chcialam gdzie sie wloczysz:rofl2:

Ale martusionek zrobiła porządek!:-D I wszystko jasne. Aniolki do kolejki i się nie pchać - tu wszystkie w ciąży więc nie ma tych co bez kolejki. Podoba mi się. No, trochę mniej fakt że dyndam na końcu tej kolejki bo wolałabym już bliżej finiszu, ale coż zrobić - przyroda.
Jankesowa, jak na kulkę to masz nogi za długie - nie przejdzie taka mistyfikacja. Zgrabny brzuszek i wcale Cię nie rozniosło.
Gosia Lew, nie marudź. Jeszcze nie mam brzucha a latam jak przeciąg w nocy. Zaczęłam twardo przemyśliwać spanie w salonie na kanapie - komfort może kiepski, ale do kibelka blisko. Z sypialni trzeba przez cały dom lecieć, a te schody są koszmarne.

klaczek ale beczka moze byc:-D:-D:-D

asmnie niby wygodnie sie spi, ale budze sie i koniec kropka oczy jak 5zl:szok::szok: tylko raz sprobowalam tv wlaczyc i odbilo sie na tym ze mialam oczy jeszcze wieksze i spania wcale...:angry::rofl2:

A mnie nie wiem co pokusilo i zalegajaca miesiacami na szafie plyte z lecia dziadkow obejrzalam i humor mi sie tak popsul ze niech mi moj Ł wroci to dostanie szkole zycia, boszzzeee jak on tam wyglada wstyd i hanba.... jeszcze raz takie cos i rozwod biore od razu:wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Ostatnia edycja:
Kłaczek, nie marudze, siku co godzinę to pikuś przy tym jak nie mogę sobie znaleźć pozycji do leżenia :-) A ja też kiedyś byłam na końcu kolejki i jakoś długo mi się wydawało. A teraz jestem po po tej liście co Martusionek napisała :-)

I jeszcze krocze mnie boli i pachwiny

Ja uciekam do tego lekarza, niech mi da to skierowanie i wszystko wyjaśni.

reklama
Cześć Kochane moje!!
Ależ ja dziś jestem zmarnowana.ledwo na oczy widzę.kolejna noc przeczłapana do kibelka.kurka, ja już prawie nie sypiam.i jeszcze ten ból w pachwinach.masakra.
Aaa znalazłam i polecam na wolną chwilę/to tak odnośnie pychania się w kolejkę minJ/: Odmienny stan - odmienne traktowanie / Aktualności / Falvit mama - Falvit mama

Gosia, trzymam kciuki, żeeby wszystko się szybciutko wyjaśniło!!!!
Lili, popieram Twoją kandydaturę w 300%.zawsze podziwiałam Cię za to, że mimo wielu obowiązków na forum wszystko ogrniałaś.
Aniołki, nareszcie się odezwałaś.najważniejsze, że u Was ok!to CI jakiś koszykarz rośnie.ale bardzo proszę pozostać w kolejce.to ja 9-10 stycznia mam się kłaść do szpitala-i kto wie, może rodzić będę.więc proszę mi tu konkurencji nie robić:p no i u mnie też nie wiadomo, czy CC czy SN, bo to zależeć będzie od wielkości malucha.jasne jest, że wolałabym poród sn, no ale nie będę się przecież kłócić, jeśli lekarz postanowi inaczej.wierzę, że oni wiedzą lepiej jak nas „obsłużyć”.
Słodziutkiej to się nie dziwię, że zakochanaJsama nie wiem ile czasu po porodzie będzie musiało upłynąć, żebym się od dzidka odkleiła;)
Kasia, dobrze, że Kropek teraz rządzi, byleby później nie przesadzałJ
Jankesowa, brzuszek rzeczywiście rośnie w oczach.aaa i skoro pytasz co będzie w późniejszych tyg, to na pocieszenie CI powiem, że później będziesz jak wieloryb wyglądać-nic się nie martwJfajnie, że mąż się zdecydował, bo mój coś grymasiL
[FONT=&quot]Martuś[/FONT][FONT=&quot], a Synuś, to może wyczaił kolegę i bawić się chce[/FONT]J[FONT=&quot]wiesz, jak byłam poprzednio na ktg i w pewnym momencie jakiś świeżo urodzony dzidziuś zaczął płakać, to mały jakby szaleju dostał-tętno prawie 190 skoczyło.nie wiem, może to zbieg okoliczności, ale fajnie wyszło[/FONT]

Do góry