reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

dziewczynki jestem i przepraszam za "nie podpisywanie listy" ale weny totalnie brak :zawstydzona/y: czytalam.....
poprostu do dzis bylam lekko podlamana bo moje cisnienie sie podnioslo i jest w granicach 140\90...ale ja ogolnie mam wyzsze...a teraz jeszcze swieta-stres itp.-ale dzis byla wizyta i gin powiedzial ze w koncowce ciazy podnosi sie cisnienie...a ja "wyjsciowe" mialam dosc wysokie....zwiekszyl dawke lekow i dodatkowo relanium mam brac bo nerwus jestem i to tez z tego :zawstydzona/y: Mlody wazy ok 2500g i ma strasznie dluuuuuuuuuugie nogi(wg usg kosc udowa odpowiada 38tc :szok:)szyjka zamknieta,dluga i porod sie nie szykuje narazie ;-) ale 10 stycznie jak moje cisnienie nie spadnie troszke to szpital i wczesniejsze rozwiazanie przez cc :-:)-:)-( wiec prosze o kciuki zebym jednak miala szanse rodzic naturalnie...no i w usg kolejny raz termmin na 30 styczen...
wybaczcie ze nie odp kazdej ale sil dzis brak :sorry2:
gosiu trzymam kciuki za to zeby w szpitalu szybciutko znalezli przyczyne i zebys ekspresem do domnciu wrocila :tak:
ola** wszystkiego najjj dla Juleczka :tak: sliczny dzidzius z twojego skarba :tak:
reszte serdecznie pozdrawiam i przesylam buziaczki dla brzuszkow i dzieciaczkow
aaaaaaaa i kaira gratuluje a Ciebie Lenko witam na swiecie :-)

reklama
Aniołki - super, że jesteś, no to model Ci w brzuszku rośnie. A teraz zrób rachunek sumienia i zadaj sobie pytanie czym się tak stresujesz? I przede wszystkim odpowiedz sobie szczerze do bólu, a potem wyeliminuj ten strach i spokojnie czekaj w kolejce na swój termin, nie wolno tak wpychać się przed szereg, chcesz żeby Julitka dostała zawału, a jeszcze Martusionek i Carri bodajże, a Ty chcesz aż o tyle oczek przeskoczyć??? :szok::-D Odpoczywaj, ciesz się ciążą i marsz do szeregu na swoje miejsce :happy2: Na Olafa już wszystko czeka prawda? Nie musisz się martwić On poczeka i przyjdzie w wyznaczonym mu terminie. Tylko mamuśka uzbrój się spokój i cierpliwość :-)

Dziewczyny chciałabym się zgłosić na tymczasowego moderatora pomocniczego dla Słodziutkiej, co myślicie? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Lili bardzo dobry pomysl:tak::tak: Slodziutkiej cos nie widac wcale nie zaglada co sie stalo ??

aniolki jak dobrze ze jestes :tak::-) i ladnie mi sie w kolejke ustawic a nie sie wpychac, czym sie tak stresujesz?? moze zacznij cos dziergac albo na drutach robic strasznie uspokaja:-):-), no to nie zle nozki bedzie mial dluuuuugasne :tak:

annnas halo!!!!!!!

Na banka nic się u nich nie stało, ale po takim czasie walki o Maleństwo cieszą się Laurą jak diabli i nie ma co się dziwić, sama zobaczysz jak urodzisz swojego Szkraba za 15t :)

Cześć dziewczyny !!!!!!!!
teraz chciałam się przywitać i później zajrzę jeszcze, teraz jadę na małe zakupy bo moja mama postanowila sobie kupić telewizor do swojego pokoju

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
U nas wszystko jest super, maleństwo rosnie ma prawie 6 cm, wczoraj mieliśmy usg genetyczne i echo serduszka maleństwo całe i zdrowe, nawet pomachało do nas maleńką rączką a później zaczęło pakować ja do buzi. nudności jeszcze mnie nie opuszczają, a nawet doszły wymioty, ale to nic najważniejsze że maluszek rządzi.

Pozdrawaim

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

Lili no tak racja ja to pewnie wymre tez na jakis czas :-D:-D
kasiawd super wiesci to juz maly czlowieczek przeciez:)
aneczka ja wlasnie wrocilam dzis sie musze za sprztanie zabrac...

Dziewczyny jak tak patrze w lustro to brzuch rosnie w takim tępie ze szok... jak bede wyglada w 30 ktoryms tc?? jak kulka bo teraz mam przydomek beczka, a dopiero nie dawno tupalam ze juz chce miec brzuszek a wy mialyscie racje ze za nim sie obejrze a juz bedzie i mialyscie racje:-D:-) Maly znowu ma jakies ciche dni bo aby tak delikatnie smyrnie albo sie po przekreca a porzadnych szturchancow nic musze go zmoblilizowac.

Wczoraj moj maz oznajmil mi ze decyduje sie na porod rodzinny :szok: szczeka mi opadla bo zapieral sie rekami i nogami ze sie boi ze krew itp a tu nagle stwierdzil ze bedzie ze mna najwyzej wydzie i miedzy nogi patrzyl nie bedzie. Bardzo sie ciesze ze bedzie ze mna.

Ostatnia edycja:
Witam!

Lili
bardzo dobry pomysł z tym moderatorem popieram, widziałam na wieściach nr 2 Towja Adriannę ale ona juz duża i śliczna! i chyba jest podobna do Mamusi bo pamiętam twoje zdjęcie jak była jeszcze w brzuszku:tak:

Aniołki nie stresuj się dziewczyno tylko luzik i proszę się ustawić w kolejce a nie tu się wpychać: ;-)Bo jak dobrze pamiętam to lista jest następująca:
Julitka
Carii
Ja
Jeżynka
no iiiii Aniołki. Porządek musi być. A tak wogle to trzymam kciuki&&&&&& aby wszystko było ok.

Aneczka
zobaczysz będzie ok. Uwierz w soją dzidzię i trzeba wierzyć i walczyć!!!!

Kasiwd to już duża twoja dzidzia!!!!!Super!!!!

A ja dzwoniłam dziś do laboratorium w sprawie tych wyników z wymazu na paciorkowca i jest ok. A tak się bałam tylko troszkę mam drożdżaków więc po południu zadzwonię do gin. Tylko jakby co to nie wiem jak tam dotrę bo u nas strasznie sypie śnieg od wczoraj:-(

A i od wczoraj moja bratowa z maleństwem są w domku. Ojeju dziewczyny jaki on malutki, taka "Calineczka" A Tomuś w brzuszku chyba zazdrosny bo jak wzięłam na ręce Aleksandra to tak zaczął go kopać w tym miejscu gdzie trzymałam i dziś to samo, chyba będę miła charakterne dziecko;-)

Życzę miłego dnia!!!!

reklama
Do góry