dziewczynki jestem i przepraszam za "nie podpisywanie listy" ale weny totalnie brak
czytalam.....
poprostu do dzis bylam lekko podlamana bo moje cisnienie sie podnioslo i jest w granicach 140\90...ale ja ogolnie mam wyzsze...a teraz jeszcze swieta-stres itp.-ale dzis byla wizyta i gin powiedzial ze w koncowce ciazy podnosi sie cisnienie...a ja "wyjsciowe" mialam dosc wysokie....zwiekszyl dawke lekow i dodatkowo relanium mam brac bo nerwus jestem i to tez z tego
Mlody wazy ok 2500g i ma strasznie dluuuuuuuuuugie nogi(wg usg kosc udowa odpowiada 38tc
)szyjka zamknieta,dluga i porod sie nie szykuje narazie ;-) ale 10 stycznie jak moje cisnienie nie spadnie troszke to szpital i wczesniejsze rozwiazanie przez cc :-
-
-( wiec prosze o kciuki zebym jednak miala szanse rodzic naturalnie...no i w usg kolejny raz termmin na 30 styczen...
wybaczcie ze nie odp kazdej ale sil dzis brak
gosiu trzymam kciuki za to zeby w szpitalu szybciutko znalezli przyczyne i zebys ekspresem do domnciu wrocila
ola** wszystkiego najjj dla Juleczka
sliczny dzidzius z twojego skarba 
reszte serdecznie pozdrawiam i przesylam buziaczki dla brzuszkow i dzieciaczkow
aaaaaaaa i kaira gratuluje a Ciebie Lenko witam na swiecie :-)

poprostu do dzis bylam lekko podlamana bo moje cisnienie sie podnioslo i jest w granicach 140\90...ale ja ogolnie mam wyzsze...a teraz jeszcze swieta-stres itp.-ale dzis byla wizyta i gin powiedzial ze w koncowce ciazy podnosi sie cisnienie...a ja "wyjsciowe" mialam dosc wysokie....zwiekszyl dawke lekow i dodatkowo relanium mam brac bo nerwus jestem i to tez z tego

wybaczcie ze nie odp kazdej ale sil dzis brak

gosiu trzymam kciuki za to zeby w szpitalu szybciutko znalezli przyczyne i zebys ekspresem do domnciu wrocila

ola** wszystkiego najjj dla Juleczka

reszte serdecznie pozdrawiam i przesylam buziaczki dla brzuszkow i dzieciaczkow
aaaaaaaa i kaira gratuluje a Ciebie Lenko witam na swiecie :-)