reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

heh Ewa, popatrz na swój suwak!!!dopiero przecież też się nieśmiało przyznałaś że masz IIkrechy:p powiem Ci na pocieszenie, że do tej pory mi ciąża bardzo szybko leciała, więc zleci i Tobie szybciutko.ale tak jak pisałam Oli, teraz to mam wrażenie, że liczba 37 nigy nie nastąpił, bo tak się ciągnie, a co mówić 38, 39 i 40???kurka mam nadzieje, że przed 40 nic się nie wydarzy;)

reklama
Julitko, u Was te suwaki zasuwają, a mi się wydaje, że mój jakoś pełznie...:))
no, ale to prawda, niedawno pisałam o pozytywnym teście, a tu już połowa za nami... :))
ale mimo wszystko Wasze zasuwają szybciej... :))

Jak przed 40 nic? Może akurat w 38 ;)
maluch już będzie donoszony :))

ale pamiętam jak pisałaś, że najlepiej, aby wiedzieć dokładną datę hahaha

Dobra Kochana, lecę się wykąpać i do łózia, bo jutro z rana trzeba wstać...
Dobrej nocki :**

ceny rzewczywsice powalaja wozek w sklepie ktory my mamy 2500zł a znalazlam hurtownie na allegro tez w wawie ze kupilsmy za 1600zł wiec 900 zł oszczedlismy
ale znowu w tej hurtnowi okrycie kapielowe 38zł wiec troche duuuzo

http://allegro.pl/show_user.php?uid=4222926

ten ma tanio na allegro

heheh ewcia mam tak jak Ty mi sie wydaje ze moj suwaczek sttoi w miejsu a Wasz zasuwaja :-)
ufff przestal padac snieg jak na razie oby juz nie padal

Ostatnia edycja:
Alicja ja kupowałam takie różne pierdołki tu:Moja strona - Aukcje internetowe Allegro, przynajmniej te rzeczy, które mnie interesowały miał taniej niż r_p, bo też miałam go na liście-koleżanka u niego kupowała.
a nasze suwaczki zasuwają przecież wszystkie równo;)ale pojęcie czasu jest względne dla każdego:)
z ciuszkami to polecam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19242035, na razie ma tylko już opcje kup teraz, więc drożej, ale mi się udało kupić parę fajnych ubranek na aukcjach za parę zł

Ostatnia edycja:
Aga, ja dziękuję za taką teściową, jakiś koszmar po prostu! Oby jak najszybciej się wyniosła, a następnym razem udawajcie, że was nie ma w domu :-)
Jeżynka zdrówka! ja ja też kiepsko sie czuję. Odkąd zaczęłam brać ten Sinupred, to leje mi się z nosa litrami i przestać nie może, aż mi gardło podrażniło. Skąd tam się wzięło tyle dziadostwa i kiedy wreszcie przestanie? Najgorsze są noce, bo mi nos zatyka i cięzko mi się oddycha.

Pozdrawiamy z Adrianną wszystkie ciężarówki :-)

Dziewczyny spaaaaaaaaaaaaaaaać, ledwo żyję :baffled:, za to Adrianna zero oznak zmęczenia, właśnie opowiada mi bajki. Albo ma jakiś skok rozwojowy albo idą zęby :eek:

Kocham Ją nad życie :-D

tak wlasnie patrze to u nas w niektorych sklepach to jest taniocha Okrycie Kąpielowe z Kapturem, BabyOno, TANIO !!!! (1359683293) - Aukcje internetowe Allegro mam to okrycie kapielowe wczoraj kupilam zielone z rybka za 20zl wiec nie drogo:-)

Ja pol nocy nie spalam jakos nie moglam maly sie nie rozbujal smyrnal troche i cisza...:szok::-( jak obudzilam sie o 2 to juz spac nie moglam i co chwila na zegarek aby patrzylam... w dodatku nie wiem czy w nocy kopam czy mi sie snilo (tak bardzo chcialam), serce mi jak mlot walilo co on tam robi ze taka cisza...:baffled::-(

julitka trofeum piekne hihi ;):tak:

Mykam marny humor mam .... spac juz nie ide nie chce mi sie...ide przed tv

a wczoraj tesc dzownil z przeprosinami ze tak wyszlo i w srode mu nie pasuje i wrecz mnie prosil zeby w czwartek z nim jechala:szok: ze przyjedzie po mnie 20km i odwiezie co ja bymmogla autem pod jechac bo to po drodze by bylo. wiec sie zgodzilam.... no uleglam no... bo wozek....:zawstydzona/y:

edit: KOPIE ALE JAKOS MNIEJ CZUJE MOZE INACZEJ SIE ULOZYL KAMIEN SPADL MI Z SERCA NIECH WIECEJ MATCE TEGO NIE ROBI BO JA SIWA BEDE DO KWIETNIA

Rano wysypalam wszystki cuier z cukierniczki, uszykowalam kanapki mezowi i wszystko mi spadlo- tragedia jakas. co wy spicie tak dlugo??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Melduję się, ze żyję. padł mi laptop, a przy stacjonarnym tak jakoś źle się siedzi. Przeczytałam wszystko, ale było tak dużo, ze nie pamiętam, co miałam napisać... to chyba ten ucisk macicy, hihi Zresztą ostatnio najlepiej wychodzi mi czytanie Harrego:) Większość porządków robi mąż, ja tak tylko ciut, ale wczoraj wybrałam się z nim po resztki prezentów. w tym roku zaczęliśmy kupowanie wcześnie, a i tak coś zostało...
Jankesowa mój też czasami cichszy. czasami ma takie dni, ze kopie praktycznie co chwila i tak mocno.. a czasami leniwie smyrnie, żeby matka się odwaliła. Zresztą pisałm Ci jak nas wystraszył w niedzielę, cały wieczór nie raczył się poruszyć. naprawdę zaczęłam panikować, w końcu tatus wziął sprawy w swoje ręcę i zmusil do aktywności malego szkraba.. tatuś umie, w końcu w-fista:)
Jeszcze post Agi mi utknął w pamięci.,. Jej co za teściowa! W szoku byłam. trzymaj się dziewczyno:)
Ewcia, Alicja mnie też wydaję się, ze mój suwak jakoś tak pełznie.. chociaż dziewczyny maja rację, po połówkowym tak ciut się ruszył.
Ewitko i wszystkie pociągające zdrówka życzę.
Lilijanna buziaki dla aktywnej Ady.
Miłego dnia i nie szaleć przed świętami:)

Do góry