reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

muszę Wam powiedzieć, że oglądam te mega paki z ciuchami na allegro i ledwie się powstrzymuję:)piękne te ciuszki.a w ogóle firmy-george, next i te inne brytyjskie, to budzą we mnie duże zaufanie, bo widziałam jak zachowują się ubranka tych firm po kilku praniach i "eksploatacji" w porównaniu z naszymi rodzimymi, na które trafiłam.nawet kupując taki ciuszek używany bardzo często nie widać śladów użytkowania.a bawełna!!!niby w naszych też 100%ale jakaś taka inna.lepszy splot, czy co?
Martuś, powiem Ci jeszcze, że powinnaś sobie priorytety ustawić, bo są rzeczy ważne i ważniejsze.a najważniejsze jest dziecko i tyle.nie jakieś tam świąteczne zakupy i porządki.pisałam Wam parę dni temu, że położna mówiła o nawale rodzących wcześniaki przed świętami właśnie dlatego, że świąteczne wariactwo ludzi ogarnia.u mnie okna nie pomyte, zasłony nie uprane, bo sama tego nie zrobię.T też ciągle w pracy, a jak w domu, to przecież też mu się odpoczynek należy, a i tak pomaga dużo.a sprzątamy przecież na bieżąco, więc w domu mamy czysto.bez przesady z tymi przygotowaniami!!!święta powinny kojarzyć się z przyjemnościami, więc takich szukajmy.i basta!!!
Gosia, to kciuki za wizytę!ja też mam wizytę, ale u fryzjerki;)dobrze, że zgodziła się mnie przyjąć jeszcze przed świętami, bo przez tą chorobę to mam obsuwę ze wszystkimi planami.

Ostatnia edycja:
reklama
Julitka i mi sie strasznie podobaja :-D dzisiaj znalazlam taki piekny zestaw z myszka miki i tygryskiem i sie zakochalam ale aukcja juz byla powyzej 200 zł wiec jak dla mnie za duzo

Julitko- wiem doskonale Kochana o co Ci chodziło :*:tak:

Agniesia- zalecenia lekarza, to oszczędzać się...
nic więcej się n ie da zrobić...

Jutro mam wizytę, ale pewnie i mój doktorek nic więcej nie zaradzi...

Miłego wieczorka :))

Buziaki

Ewa, to za Was też kciuki ściskam!!!wiesz,ale faktycznie może dopytaj lekarza, czy nie powinnaś jakiś wspomagaczy brać dla dzidka.a o której masz wizytę?
Alicja, no faktycznie czasami te ceny do sięgają zenitu!!ale np właśnie dostałam przesyłkę od jednego sprzedawcy, gdzie na kilku aukcjach kupiłam śpiworek do spania next za 11zł, 3bluzeczki firmowe za 5 zł z dł rękawem, 4 firmowe z krótkim za 4zł,2 pieluszki bawełniane za 2 zł, ośmiornice fisher price za 8 i jeszcze 2 inne maskotki za 4, więc za 30parę zł takiej super jakości rzeczy mam.serio.jakby po 1nym praniu.
jeszcze czekam na 2 paczuszki:)

Julitko- zaraz po 9...
no i oczywiście wypytam...

gdzieś przemknęło mi, aby nie dochodziło do skurczy, bo wtedy mięsień jeszcze bardziej może puścić...

zobaczymy co doktorek mi powie...

no, a zakupy Julitko widzę udane :)))

no w kazdym razie pogadaj sobie z lekarzem porzdnie, zeby Cie nie zbył
a zakupy...:)allegro uzaleznia, ale jak mozna okazyjnie to ja bardzo chetnie i potem bardzo dumna z siebie jestem:)

Ja uważam, że dobrze, że są antybiotyki bo potrafią pomóc, ale trzeba używać wszystkiego z głową. Co się da przeleżeć, to się da, czasem jednak trzeba sięgnąć po antybiotyk. Ja nigdy w sumie nie chorowałam, dopiero teraz jak pracuję w szpitalu mam styczność z różnymi pacjentami/chorobami i niestety różnie się to kończy. Ale dla mnie antybiotyk to naprawdę ostateczność, po którą sięgam rzadko.
Martusionek, nie stresuj się, mi też twardnieje brzuch, jesteśmy już w końcu blisko porodu. Jeszcze miesiąc czasu i będziemy tulić nasze maleństwa. Po prostu więcej odpoczynku i mniej zamartwiania. Jeżeli masz kogoś do pomocy to się ciesz i korzystaj z tego.
Alicja, Ewcia, Gosia, trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty;-)
Mnie dziś mały tak bombarduje, że aż nie mogę znaleźć dogodnej pozycji. Czuję, że zwiększył swoją wagę i jego ruchy są przyjemne, ale i bolesne;-)

reklama
Do góry