julitka80
dni, których nie znamy...
muszę Wam powiedzieć, że oglądam te mega paki z ciuchami na allegro i ledwie się powstrzymuję
piękne te ciuszki.a w ogóle firmy-george, next i te inne brytyjskie, to budzą we mnie duże zaufanie, bo widziałam jak zachowują się ubranka tych firm po kilku praniach i "eksploatacji" w porównaniu z naszymi rodzimymi, na które trafiłam.nawet kupując taki ciuszek używany bardzo często nie widać śladów użytkowania.a bawełna!!!niby w naszych też 100%ale jakaś taka inna.lepszy splot, czy co?
Martuś, powiem Ci jeszcze, że powinnaś sobie priorytety ustawić, bo są rzeczy ważne i ważniejsze.a najważniejsze jest dziecko i tyle.nie jakieś tam świąteczne zakupy i porządki.pisałam Wam parę dni temu, że położna mówiła o nawale rodzących wcześniaki przed świętami właśnie dlatego, że świąteczne wariactwo ludzi ogarnia.u mnie okna nie pomyte, zasłony nie uprane, bo sama tego nie zrobię.T też ciągle w pracy, a jak w domu, to przecież też mu się odpoczynek należy, a i tak pomaga dużo.a sprzątamy przecież na bieżąco, więc w domu mamy czysto.bez przesady z tymi przygotowaniami!!!święta powinny kojarzyć się z przyjemnościami, więc takich szukajmy.i basta!!!
Gosia, to kciuki za wizytę!ja też mam wizytę, ale u fryzjerki
dobrze, że zgodziła się mnie przyjąć jeszcze przed świętami, bo przez tą chorobę to mam obsuwę ze wszystkimi planami.
Martuś, powiem Ci jeszcze, że powinnaś sobie priorytety ustawić, bo są rzeczy ważne i ważniejsze.a najważniejsze jest dziecko i tyle.nie jakieś tam świąteczne zakupy i porządki.pisałam Wam parę dni temu, że położna mówiła o nawale rodzących wcześniaki przed świętami właśnie dlatego, że świąteczne wariactwo ludzi ogarnia.u mnie okna nie pomyte, zasłony nie uprane, bo sama tego nie zrobię.T też ciągle w pracy, a jak w domu, to przecież też mu się odpoczynek należy, a i tak pomaga dużo.a sprzątamy przecież na bieżąco, więc w domu mamy czysto.bez przesady z tymi przygotowaniami!!!święta powinny kojarzyć się z przyjemnościami, więc takich szukajmy.i basta!!!
Gosia, to kciuki za wizytę!ja też mam wizytę, ale u fryzjerki
Ostatnia edycja: