reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jakies spokojne to moje dziecie 3 razy puknąl i cisza:szok::zawstydzona/y: slodkie na niego nie dziala juz sprawdzalam....

gosialew bedzie nastepna tym razem 75g jeszcze nie robilam wiec nie wiem jak to bedzie

reklama
Aga porazka jakas:(zwlaszcza jak Twoj p nawet nie ma na nią wpływu.rany współczuję bardzo! u nas z oknami odwrotnie bylo tesciowa zamykala ja otwieralam,ale ona normalna jest i tak wiec jakos dalam radę wytlumaczyc ,ze ja zawsze otwieram i jest ok

co do chorób moja trwała dwa dni niby gorączka wysoka byla ale na tych kulkach przeszlo.ale ja przeciwniczką wszelkich leków jestem:)a antybiotyków to nigdy nie biorę.

my na spacerku bylismy ok 11tej a teraz niunio śpi na kanapie:)
wieczorem wczoraj znowu marudził:( odpuszczę cytryne do herbaty,bo juz nie wiem od czego.za to noc jak zawsze pieknie przespana o 10tej dopiero zaczelismy dzień:)

u nas dziś dla odmiany ponuro i paskudnie...
Aga, no telepnęło mną jak poczytałam o tej Twojej teściowej.skoro to taka szuja, to bym jej prosto w gębę powiedziała, że albo dostosuje się do Waszych zasad, albo do widzenia.a jakby coś sapała to osobiście bym jej walizy pod drzwi sąsiada wyniosła.co z niej w ogóle za babcia???i co ją obchodzi jak sobie życie układacie.ale tak naprawdę to tu kategoryczną jakąś decyzję powinien Twój chłop podjąć
Jankesowa, mój dziś też jakiś leniwy, może taki dzień.smrnie mnie czasem, ale w porównaniu do tego, co się ostatnio działo, to kropla w morzu.
Agniesia, a nie masz na wynikach norm podanych?ja to się na tym niestety w ogóle nie znam:(
Kłaczku, jak się czujesz?
Jeżynko, od razu antybiotyk?a jakoś bardzo CIę rozłożyło?wysoką temp masz?nie da się domowymi sposobami?ja wiem, że to dłużej trwa, ale jednak jest mniej inwazyjne...badź zdrowa!!!
Ewa, cieszę się, że ma CI kto okna umyć na święta;)

Julitko- żeby tylko okna Kochana :))

K. zdążył wysprzątać całe mieszkanko i jeszcze obiadek gotuje :))

Przeczytałam co Aga napisała:szok::szok:
ma babsko tupet:wściekła/y::wściekła/y:

julitka mama nadzieje ze taki dzien bo stresa mam.... a jak choroba??
ewcia to meza ze swieczka takiego szukac ;) nie no ja nie narzekam moj tez jest kochany co powiem to zrobi i prawda taka ze niczego mi nie odmowi
ola moze czasem musi sobie po marudzic wciaz grzeczny nie moze byc:-)

A ja wczoraj na mylilam chodzilo mi ze czulam malego w odcinku pomiedzy zebrami a pepkiem. A macica konczy mi sie z 2 cm nad pepkiem wybadalam dzis rano na czczo:tak:

Julitko- żeby tylko okna Kochana :))

K. zdążył wysprzątać całe mieszkanko i jeszcze obiadek gotuje :))

Przeczytałam co Aga napisała:szok::szok:
ma babsko tupet:wściekła/y::wściekła/y:

Ewa jak się czujesz? Co słychać? Masz jakieś specjalne zalecenia od lekarza? A może jakieś leki, albo specjalne jedzenie na wzmocnienie mięśni?

Jankesowa moj tez dzisija jakis taki spokojny tez kilka razy mnie smyrnal poprzekrecal sie chwile i tez slodkie nie dziala moze to wlasnie dzien taki dziwny bo i ja jestem jakas taka wypluta

Jestem chora od piątku. Kuruje się domowymi sposobami, czosnek, litry herbaty z cytryną, herbata z lipy, inhalacje z majeranku, *spam*, miód, owoce i rosołki. Grzeję się w łóżku non stop. Najgorsze, że ból gardła coraz większy i już mi tak zatoki zatyka, że ustami muszę oddychać. Nie jestem zwolenniczką antybiotyków w ciąży i jeszcze się pomęczę z 2 dni. Ale infekcja/choroba nie leczona więcej wyrządzi szkody dziecku niż antybiotyk. Ostatnio jak byłam przeziębiona, to mi przeszło po 3 dniach. U mnie zresztą to nie tyle przeziębienie co jakaś infekcja, którą załapałam w pracy, a którą się zaraziła połowa pracowników. Przeziębienie da się wyleczyć domowymi sposobami, a już coś poważniejszego niestety nie.

reklama
To powiem Wam dziewczyny, ze mój też jakiś leniwy dzisiaj jest. Aż normalnie u mnie to dziwne jest. Chociaż teraz zaczyna już się ruszać i wypinać.:-)

Ewcia to fajnie masz, ze mężuś pomaga i obiadek jeszcze gotuje.

Mój wolne ma dopiero od czwartku. Dobre i to, ale po świętach w poniedziałek idzie znowu do pracy. A z reguły miał wolne a ja pracowałam a teraz odwrotnie.

Do góry