Ewelinka28 - głowa do góry i powtórz sobie na głos tą swoją mantrę ;-) Czujesz ruchy Maleństwa to najważniejsze, serduszko mocno pika to mogę Ci powiedzieć ja, aż tutaj słyszę jak mocno bije i nie ma zamiaru przestać, więc się nie zamartwiaj na zapas, Kruszek czuje ten Twój podły humor i myślisz, że dobrze mu się tam siedzi jak czuje, że mamcia zdołowana? Ciesz się, że w te święta jesteście w trójkę i nic i nikt tego nie zmieni. Otwórz słoik z czymś tam pysznym co zaprawiałaś, a robiłaś to hurtowo i zaraz spałaszujcie w dwójkę coś mniami. ;-)
Wieści od Kairy: "Skurcze ustały, ale muszę leżeć, a że na sali mężowie koleżanek siedzą po 12h to można dostać na łeb. Dostaję kupę leków i próbują mnie relanium uśpić, ale im nie wychodzi. Dziękuję za buziaki, gratulacje dla Oli_PM. A Julita niech czeka w spokoju, ur przynajmniej do sylwestra. Wszystkie Was całuję."
Wieści od Kairy: "Skurcze ustały, ale muszę leżeć, a że na sali mężowie koleżanek siedzą po 12h to można dostać na łeb. Dostaję kupę leków i próbują mnie relanium uśpić, ale im nie wychodzi. Dziękuję za buziaki, gratulacje dla Oli_PM. A Julita niech czeka w spokoju, ur przynajmniej do sylwestra. Wszystkie Was całuję."