reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

OLA_PM, gratulacje!!!!!!!!!! Witaj BASIEŃKO :-)

Just, właśnie planuję w poniedziałek podejśc na detektor, chociaż osłuchać Kruszka, bo na usg z nfz nie mam co liczyć - limity....

reklama
alicja dziekujemy za wiesci :tak:
olu_PM gratuluje i super ze Basienka juz jest po tej stronie!!!!kolejny maly cud :tak:
ewelina ale ta wiecznosc wkoncu minie i nie smutaj sie ;-) wszystko bedzie dobrze....:tak:
oj ola** ale ci zazdroszcze....:sorry2:...maly cud,ktory mozna przytulic,pocalowac :sorry2:...ja tez juz chce!!!!!!!!!!!!!! ;-)
a cos jankesowej nie widzialam dzis :dry: czy mi sie na slepia rzucilo calkiem :eek:

aniolki nie rzucilo ci sie nie nie tyle co z lozka wypelzlam i ta sama sytuacja co u julitki dopiero sie cieszylam ze choroba mnie nie bierze a tu masz babo, gardlo drapie i katar teperatury na szczescie brak. Super ze maly kopie moj to ostro kopie w nocy wiem bo dzis kiepsko spalam to w koncu czulam a tak przez sen to nic nie czuje.
julitka witam w klubie zasmarkoncow:wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze mnie strzeli normalnie jak po wizycie zaczelo mnie brac na calego, zaliczylam lozeczko, plukanie gardla woda plus woda utleniona, potem woda plus-sól, syrop z cebuli (uwielbiam), do nosa mam euphorbium tez mozna:tak:, na gardlo wiem ze mozna homeogene lub tantum werde, do tego pije herbaty z miodem i cytryna i ilcze na to ze na swieta bede nowka sztuka

OLA_PM MOJE GRATULACJE SUPER JESZCZE PRZED SWIETAMI

ewelinko hmm zawsze mozesz zrobic tak jak dziewczyny pisalywziasc na litosc i tyle, ktos sie zlituje napewno

a u mnie moj maz zabral sie za remont myslalam ze mnie strzeli jak weszlam wczoraj do pokoju tydzien do swiat a on sobie kłuje w scianie:szok::szok::szok::szok:, w calym pokoju pelno kurzu i kawalko scian chce niech robi bedzie sprzatal(tak tylko gadam a potem samej mi rece chodza)

zjola no zebys wiedziala, jeszcze taka stara sztuczna co ma trzy galazki na krzyz zamiast tej zywej co zamowilam haha

Gardlo juz mniej szczypie a kaszel sie urywa czyli jest nadzieja ze cos pomoglo ciekawe tylko co, bede robic wszystko dalej moze bedzie uzdrowienie

Spadam zalegnac na kanapie wczoraj mezus polsat cyfrowy zalozyl:-p wybral moment wiedzial kiedy zona sie bedzie nudzic, a wiecie jakie zastrzezenie dal po godzinie 20 pilot jest jego i kanaly sportowe haha dobrze ze mamy wiecej telewizorow.

Ja sie wczoraj z kasy tak wytrzepalam ze glowa boli, polsat cyfrowy, musielismy w koncu zalozyc na tyl opony zimowe bo rzucalo autem nie milosiernie i tak jezdzic nie bede ( z przodu juz kupilismy predzej), wizyta, paliwo zyc nie umierac a jeszcze nie mam prezentu dla siostrzenca zostawialm na ostatnia chwile a teraz mnie przeziebienie wzielo super

Ostatnia edycja:
Olu PM, gratulacje! Niech Basia rośnie zdrowo i radośnie!

Ewelinko, rok temu byłam w ciąży na tym samym etapie co Ty i mówię Ci da się wytrzymać bez usg ;-) u mnie genetyczne było na początku grudnia, a połówkowe na początku lutego, a w między czasie detektor na wizytach. może postaraj się wmówić sobie, że za częste usg nie jest zdrowe ;-) Posłuchasz serduszka na detektorze i będziesz wiedziała to co najważniejsze, że PIKA :-) I zobaczysz, że czas teraz z tygodnia na tydzień zacznie przyspieszać :-) a za rok będziesz słuchać pojękiwań małego człowieczka, któremu nie wiadomo o co chodzi ;-)

Jankesowa, zdrówka :-) awangardowe swieta przed Wami - na gruzach ;-)

just prze zylam bym tylko my ten pokoj remontowalismy w sierpniu kapitalnie, panele na podlogi, sciany a teraz az serce sie kroi co on robi, polki dorabia, wneki w oknach mniejsze bo te za duze... tak jest jak sie ma meza ktory pracuje w firmie remontowej (mamm tyle sprzetu w pokoju ze jakbym co nie co sprzedala to kasy by bylo):-D:cool2:

jankesowa mój M po dwuletnim remoncie naszego mieszkania, to nawet malować go nie chce! W lecie sama malowałam łazienkę i jeden pokój, bo więcej nie dałam rady. Ale na pewno nie będę miała gruzu na święta :) No cóż każdy kij ma dwa końce.

reklama
Witam
Ja dziś czekam na łóżeczko, mam nadzieję, że przyjdzie, bo nie znoszę być tak uziemiona przez dostawy.
Mały jak zwykle łobuzuje u mnie w brzuszku, naprawdę piłkarz rośnie z czego mój P. najbardziej zadowolony. Szkoda, że on tak czasem nie poczuję jak mu ktoś bok penetruje. A jeszcze synuś usilnie kopał mnie w pęcherz tej nocy i wstawałam co chwilę do łazienki, a raz tak dostałam, że myslałam, że popuszczę.

Ola_PM gratulacje, Basienka witaj po tej stronie brzuszka.

Kłaczek niestety to spanie na tym etapie to norma, hehe, najlepsze jest to, że nie da się nad tym zapanować. Jakoś potem mineło.

Ewelinka wyobraź sobie, że ja jak miałam usg w połowie sierpnia to potem 1 października a potem 10 grudnia. Tak to na wizytach detektor, fakt najgorszy był czas jak się ruchów nie czuło, ale też najlepszy moment jeśli chodzi o psychiczne samopoczucie jak zaczął się drugi trymestr a u Ciebie to niedługo też.

Jankesowa,Julitka współczuję choróbska.

Jankesowa a to Twojemu mężowi włączył się syndrom wicia gniazda :-D Chyba odwrotnie powinno być i jeszcze nie teraz :tak:

Do góry