i kolejna rozpakowana!!! ale cudownie ola pm wielkie gratulacje!!!!!!!! czekamy na was i foteczki
Julitka jak się czujesz jako następna już niedługo
Alicja ja xlandera xrun kupiłam.miałbyc XA ale ,ze biegać i tak zamierzam to zmieniliśmy zdanie.wózek będę miała dziś a testy zrobię w sobote
Gosiu mi tez główke wciskał ,ze aż potrafiłam jęnąć z bólu.a taki spokojny w harcach był
ewelinko to normalne obawy ,ale zobaczysz,ze będzie ok!już daleko zaszłaś!
ewciu kciuki wiesz,ze ja cąły czas zaciskam!!!!musi być dorbze bo los nie jest aż tak okrutny,dacie radę!!!!!!
któraś pytała o usg czemu tak rzadko?ja mialam tez tylko te podstawowe,a szyjkę ręcznie.na usg dwa razy mialam badaną.a usg mialam ok 12tyg,20go,32tyg +na początku w3tyg i w 7mym na zasadzie diagnozy ciąży
a co do całowań i przytulań naprawdę cudownie i tego same zaznacie
Aniołki luty już bliziutkonie mogę się doczekać normalnie !
Julitka jak się czujesz jako następna już niedługo
Alicja ja xlandera xrun kupiłam.miałbyc XA ale ,ze biegać i tak zamierzam to zmieniliśmy zdanie.wózek będę miała dziś a testy zrobię w sobote
Gosiu mi tez główke wciskał ,ze aż potrafiłam jęnąć z bólu.a taki spokojny w harcach był
ewelinko to normalne obawy ,ale zobaczysz,ze będzie ok!już daleko zaszłaś!
ewciu kciuki wiesz,ze ja cąły czas zaciskam!!!!musi być dorbze bo los nie jest aż tak okrutny,dacie radę!!!!!!
któraś pytała o usg czemu tak rzadko?ja mialam tez tylko te podstawowe,a szyjkę ręcznie.na usg dwa razy mialam badaną.a usg mialam ok 12tyg,20go,32tyg +na początku w3tyg i w 7mym na zasadzie diagnozy ciąży
a co do całowań i przytulań naprawdę cudownie i tego same zaznacie
Aniołki luty już bliziutkonie mogę się doczekać normalnie !