reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Julitko, u nas na takie okazje robi się syrop z cebuli. Cebula, miód, trochę czosnku, można z cytryną. Moje dzieci to kochały (bleee) i potrafiły cebulę wyżerać. Stare, domowe metody walki z zarazą, ale działa.

Wiem co to Rajmund za wynalazek kupił - wygooglałam. To jest Graco 0-13kg. Taki z bazą. Nadaje się to?

reklama
Ewelinko - i jak lepiej niż z rana? :sorry2:

Już wieczorem było dużo lepiej...P sprowokował Kruszka do gilgotek ;-)

ewelinko to normalne obawy ,ale zobaczysz,ze będzie ok!:)już daleko zaszłaś!

Dziękuję*, właśnie wchodzę w 17t.c. :szok:

Ewelinko, a Tobie trochę więcej optymizmu życzę.ostatnio już tak ładnie pozytywnie pisałaś.wszystko jest w porządku, więc nie ma co się na zapas zamartwiać.szkoda, że Cię kropek jeszcze porządnym kopniakiem to porządku nie może doprowadzić;)

Julitko, to nie jest kwestia braku optymizmu....optymizm to ja zawsze mam...to kwestia strachu, ale obiecuję poprawę ;-) dzięki*

Ewelina, uśmiechnij się! Zobacz -jest dobrze! Zobacz. Ja PIERWSZE usg będę miała 10.01, czyli w 13 tc - do tej pory jeszcze nie widziałam Pasożyta a bardzo bym chciała zobaczyć. Trudno, jajka nie zniosę na tę okoliczność. O, odczytałam ze załatwiłaś sobie monitoring - super. To najbardziej uspokaja.

Dzięki*, spoko, już od wczorajszego wieczora micha mi się szczerzy :-D Kruszek dał znać, że jest oki...

Dziękuję za wsparcie, Wy doskonale mnie rozumiecie!!!!

Ewelina28 - super, że P. wspomógł, kochanego masz tego chłopaka :-)
Kłaczek - nada się, nada :-)
Angelka - no Ty w takim tc, że nawet nie bierzemy pod uwagę Twojego rozpakowania :-p

ewelinko tez takie cos mialam nie wiem co to dokladnie ale bylo takie dziwne uczucie:tak:

angelka no wlasnie twojego rozpakowania pod uwage nie bierzemy nawet

klaczek ja ten syrop z cebuli uwielbiam od dziecka wiec teraz tez go jem :tak::tak:

Od wczorajszego 37 stopni wiecej juz nie bylo, co najlepsze mam trzy termometry i kazdy co innego pokazuje wg nowego elektrycznego to mam 36.5 ale jemu to nie wierze.Kaszel sie nie nasila gardlo nie boli, katar juz dzis lepiej, w nocy tlen jedna dziura pobieralam ale zawsze cos jak nic. Przede mna znowu turnus picia herbaty i tych wszystkich pysznosci;-)moje dziecko wczoraj po salatce z pomidora, ogorka, majonezu i ogromnej ilosci czosnku to mialo takiego powera jak nigdy bita godzine koziolki

Gdzie sie kobity podziewacie?? sprzatacie czy co ?? ja nie mam co chyba choinka na gruzach bedzie jak ta lala, Ł wczoraj robil a ja tv ogladalam to na rzesach kurz mialam i musialam sie wyniesc do innego pokoju, do tego zrobic a po chwili doszedl do wniosku ze gora o 2mm za krzywo i urwal:wściekła/y: myslalam ze szalu dostane bo czy ktos to bedzie linijka mierzyl... a teraz jak wchodze do pokoju to plakac mi sie chce wszedzie gruz , kurz itp itd a przed chwila dzownil ze chyba wolne wezmie bo do swiat to on nie zdazy zrobic:szok: zawal jak nic.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.

Angelka w ogóle nie wiem czemu nie miałabyś być nie w dwupaku jeszcze?

Ewelina dobry humor to podstawa:-)

Jankesowa ja nie sprzątam, ograniczam świąteczne porządki do minimum, nie w 8 miesiącu, posprzątam jak będę chciała urodzić po nowym roku.

Kłaczek ja nienawidziłam i do tej pory nienawidzę syropu z cebuli.

Ja znowu nie spałam do 2 w nocy :-(

:) hi hi oj tak jakos mi sie napisalo :) Nawet nie to mialam na mysli :)

Kurcze od kilku dni spanie to dla mnie koszmar!!!! Pół nocy nie moge usnac, ulozyc sie, dzis to nawet nogi mi przeszkadzaly bo nie mialam ich jak ulozyc...wrrrr.... Ale czytam ze Gosia ma podobny problem ze spaniem... Tylko pozniej spie do 12 i caly dzien rozbity taki... :(

Milego dnia Dziewczynki!!!!!!

Ostatnia edycja:
No niestety z tym spaniem to porażka ostatnio, potem z rana (czytaj koło południa ;-)) jestem półprzytomna i mało zorganizowana. Bóle kończyn, krzyża, brak wygodnej pozycji, to synek się rozciąga i przeciąga to siku - cóż uroki ciąży:eek:

gosialew, angelka ja mam to samo spac mi sie niby chce o 22 ide do lozka a zasypiam to 24 jest a potem srednio co 2 h sie budze i tak do rana(rano szykuje mezowi kanapki do pracy on budzik ma na 6.15) to ja ja juz od 5.30 czekam kiedy budzik bedzie dzownil. a zas jak zasne o 8 do moge spac caly dzien:szok::cool2:

reklama
wklejam to co na rozpakowanych...
załatwiłam się... dziecko do balkonowania ubierałam,ale siebie już nie.balkon na oścież -8 a głupia matka przywdziała lekką bluzę...
i wczoraj co ból głowy,zawroty,38.5 gorączka,co za tym idzie dreszcze i pocenie się na zmianę.ale już jest lepiej a temp spadła do 37.9 póki co na homeopatycznych kulkach i generalnie czuję się już całkiem dobrze

Julitko widzisz ja też się załatwiłam belladonne polecam na gorączke.kulki homeopatyczne tylko nie wiem jak jest u was bo u nas są specjalne apteki z takimi specyfikami.apap kazala mi tesciowa wziąć,ale się zbuntowałam:)bo to dla mnie przeciwbólowiec.
pieluszka szybko starciła temp trzeba by było ją może żelazkiem potraktować. 2tyg to pikuś ja właśnie spojrzalam na suwaczki rozpakowanych dłużej...dopiero rodzić mialy a tu dzieci po 3-6miesiecy.kiedy to tak poleciało:)

co z Carri?

Do góry