reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ewelina28 - że kolejny cudowny tydzień minął np. Czy Ty się umówiłaś na to USG ostatecznie przed świętami? Nie wiem czy nie doczytałam, czy nie było :zawstydzona/y: Jak się czujesz?

Nie umówiłam się, bo z kasą krucho...niestety muszę czekać do stycznia...
Czuję się średnio, znaczy fizycznie dobrze, psychicznie - wypruta...ot tyle...

witam sie :-)
wrocilam od okulisty...wszystko ok moge rodzic naturalnie :tak: no i to tyle ;-)
mroz na dworze masakryczny...:shocked2: mlody buszuje nieziemsko :-) z czeo bardzo sie ciesze ;-)
kaira buziaki-bo czytasz ;-)-i napisz sms do Lili co i jak :sorry2:
ewelina do stycznia niedaleko,swieta przeleca i juz bedziesz odliczac godz do usg :tak:
julitko zdrowka zycze :-)
kłaczek i jak droga minela??? ;-) mam nadzieje ze dzieciaczki ladnie czlapaly :sorry2:
ciekawe jak tam ola_PM i Basia :confused:

Ewelinko cóż to za dołek?kolejny dzień za wami:) zaraz suwak wkroczy do kolejnego tygodnia.tyle pwoodów do radości.
buziam mocno!

Julitko ja płukałam wodą utlenioną w ciąży

lili jak M?
Aniołki to fajniutko,ze mozesz normalnie

A Ja właśnie całuje brzdąca leżącego na kanapie,głaszczę po główce i cieszę się tak bardzo,że to nie tylko sen:) cudownie...mmm

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina, a może przed świętami przejdź się do przychodni NFZ do gabinetu ginekologicznego tam chyba zawsze mają jakiś detektor tętna albo ktg i może dałoby się podsłuchać na chwilkę malucha. Jak położna nie będzie chciała po dobroci to na litość ją weźmiesz ;-) chyba, że w między czasie będziesz miała wizytę to lekarka i tak będzie słuchać serduszka :-)

Do góry