reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Martusionek - trzymam kciuki za bratową? A co do Ciebie to sorka kochana, ale przed Tobą jeszcze Kaira i Julitka, więc przed kolejkę proszę się nie wtranżalać :-p

Kaira- teraz Ty! :-p:laugh2::-p:laugh2::-p:laugh2:

Just, nie ma innej opcji - to dziecko nie ma jeszcze roczku. Skondensowana słodycz i ciągły śmiech. Jest niesamowita. Do tego pyzata buźka, ciemne włoski... Dziecko z obrazka ze świetnym charakterkiem. Marzenie każdej niani.
Angelka123, dziękuję. Nie sądzę żebym jakoś mniej chciała, mniej oczekiwała... Po prostu boję się i biorę poprawkę. Tak myślę że to normalne.
Marusionku, co u bratowej?

A Pasożyt się zemścił... W życiu tak nie rzygałam. Skończyłam nad ranem po wypiciu coli, ale jazda z pustym już żołądkiem, nadal wściekle próbującym coś z siebie wyrzucić... Brrrr... Boli do teraz, ale już nie męczy.

Diana jasne ze Cie pamietamy, teraz zapraszam na wiesci od rozpakowanych mamusiek gdzie powoli jedna za druga sie przenosimy:))))) to z Twojego Milosza juz kawal mezczyzny moj Milosz jest troche mniejszy:-D
martusionek jak Ty sie czujesz i Tomus? spalas czy raczej denerwowalas sie bratowa? mysle ze wszystko bedzie ok jak w 19 tyg wyladowalam na patologii to zajelam lozko dziewczyny ktorej wody odeszly w 32 tyg i urodzila Igorka i wszystko bylo ok a teraz to juz z niego chlopisko takie ze nikt by nie powiedzial ze sie urodzil o tyle za wczesnie
klaczek no to Ci sie pieknie zemscil Pasozyt:)))
kairko spakowana jestes??????????:))))))

Ostatnia edycja:
lilijanko i LucyF OlaP_M chyba jeszcze nie urodziła, wiec jeszce mam czas :-D Ale jestem spakowana już na gotowo bo mnie tak ciśnie w miednicy idę dziś do przychodni zobaczymy co i jak:p Ja czekam do stycznia a mała sama zadecyduje kiedy ma wyjść:) Adam maluje małej pokoik jest picasso na ścianie ale ładnie po zakończeniu wstawię foty.Boże ile mi mi rozstepów doszło ze szok nieważne:p
Była u mnie wczoraj przyjaciółka opowiadała że znajomemu urodzić miała się przez 8 miechów Emilka a jest Emil hehehheheh

Witam dziewczyny.
Strasznie dawno mnie nie był, pewnie jeszcze kilka dziewczyn mnie pamięta?
A ja się zastanawiałam co się dzieje jak moje PW pozostało bez odpowiedzi, a tu po prostu brak kompa.
Diana gadamy na wieściach od rozpakowanych mamusiek :-)

Kaira - kurczę Ola_PM psieplasiam ućkło mi z rana, tak tak najpierw Ola potem Ty :-)

Pati dzisiaj wychodzi! Właśnie się ubierała jak pisałam do Niej :-)

Ostatnia edycja:
agnieszko ale dzis to juz kury przed wami wstaly wiec zawsze razniej :-D
martusionek za bartowa i malego kciuki trzymam a ty mi sie prosze nie denerwuj bo malemu zaszkodzi , bedzie dobrze
klaczekcos wiem na temat wymiotow mnie zaczely sie w 8 tyg a skonczyly nie predko, nie byly co dzien ale tak co 3 dni i to wtedy jak cos pysznego zjadlam:laugh2: pamietam jak ryczalam bo to spagetti byla takie dobre a ja cale zwrocilam a moj Ł plakal ze smiechu:-D:laugh2:

Swoja droga pamietam jak sie wscieklam gdy pojechalismy do tesciow powiedziec ze jestem w ciazy a tesciowa mi wyleciala ze lepiej sie nie cieszyc, zachowywac sie jakby nic nie bylo:wściekła/y::wściekła/y: ale mi wtedy cisnienie podniosla nie wytrzymala mowie halo kobieto dla mnie dziecko jest dzieckiem tamto tez bylo choc tak wnet odeszlo:-(, to ja mam w moje dziecko nie wierzyc :angry: i kita do domu. Po drodze juz mojemu Ł tlumaczylam zeby czasem tak do tego nie podchodzil (mamusia umie mu mozg lasowac).

Ja jeszcze w pizamie;-);-) ale pora juz wstac

reklama
Hej
Kłaczku dobrze jak niedobrze... także nie współczuję:) Niech się Pasożyt rządzi i robi tak, żeby jemu było wygodnie.
Martusionek za bratową zaciśnięte, a Ty spokojnie czekaj na Tomusia. No i trzymajcie się cieplutko, bo znowu mrozy:)
Agnieszko no to se pospałyście.. uuuu
Alicja u Was studniówka:) Oby minęła szybko i nudno.
Kaira czekaj spokojnie na swoja kolej:), ale niezła historia z Emilem.. cóż USG to tylko maszyna.
Jankesowa na którą jutro?
Muszę zmykać kończyć tę pioruńską pracę, synek kopie, wczoraj to cały wieczór harce urządzał, nawet ręka tatusia go nie uspokoiła (na szczęście):-)

Do góry