reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kłaczku, że tak napiszę/bez urazy, ale.../a masz za swoje!!!!a dobrze Ci tak!!!mądry Kropek upomina się o wiarę matki:p
Martuś, ja się sprawy mają???mam nadzieję, że ok
Kaira, Upominam!!żadnych planów rozpakowywania się w grudniu!!!!a w ogóle to na jednym suwaczku coś się śpieszy czas....

ja zaraz idę torbę przygotować.już co będzie.skoro łóżeczko już w domu/nie rozłożone jeszcze, bo to po nowym roku, ale jest/to i torbę spakuję/chyba :?/
no i dziś ostatnie zajęcia z SR.szkoda:(

Julitko- ale Ci Kochana zazdroszczę, że został Ci zaledwie miesiąc :))

a ja w czwartek do tego szpitala...
stres zaczyna się pojawiać...

w ogóle wczoraj tak mnie kłuło z tej strony co mam podejrzenie i się wystraszyłam... :(
ale po no-spie przeszło...

witam!
Dziewczynki dziękuję za kciuki, z bratową ok. leży na patologii, krwawienie ustąpiło, a wczoraj ją już szykowali do porodu. Lekarze mówią, że prawdopodobnie od nadżerki lub pękło jakieś naczynko. tylko dziwne, że sedes był cały w krwi. Nie wiem brat pojechał teraz do niej.
A mi ciężko było spać ale w sumie to cały czas tak mam ,że nie dam rady spać. Tomuś daje czadu chyba podobają mu się moje zebra i żołądek bo coś intensywnie mnie tam kopie mój brzdąc. Byłam z M na zakupach i kupiłam w aptece ten sprzęt do czyszczenia noska dla Tomusia i wodę morską.

Lilli ja grzecznie czekam w swojej kolejce i nie wybieram się wcześniej nigdzie i wiem ,że przede mną jeszcze Kaira, Julitka i Carii mi się nie spieszy :)

Jankesowa tesciowa super !!!!! ehhh ale moja tez nie lepsza !
Anna wlasnie ejszcze 100 dni heheh kiedy to zlecialo a nie dawno bylam w 4 tc i mowilam matko jak ja chce byc juz przynajmniej w 18 tc :-D
ewcia ja tez mam wizyte na 22 wiec bedziemy wzajemnie 3 mac kciuki :-) ja mam na 8.30 rano :-) 3 mam kciuki za spzital zeby bylo wszytsko dobrze
wlasnie dziewczyny prosze tutaj sie 3 mac terminow LIL zaraz wkroczy i zrobi porzadek :-)
teraz tylko Ola PM ma sie prawo rozpakowac i tyle :-)

Ostatnia edycja:
Witam

Ale miałam dziś sen, śniło mi się, że urodziłam i nie miałam mleka i latałam po aptekach i szukałam odpowiedniego mleka dla dziecka i jeszcze pampersów, bo nie byłam przygotowana. Na schizę już mi to wszystko działa.

No a tak w ogóle to moje dziecko już jest na tym etapie, że wyciąga nogi pod żebra, i już to nie są często kopniaki tylko wiercenie się, czyli powoli brakuje mu miejsca. I bardzo lubi w nocy rozprostowywać nóżki, co jest bardzo śmieszne.

A tak w ogóle to nasila mi się swędzenie rąk i stóp, wyskakuje na nich tak pokrzywka, oczywiście swędzi najbardziej w nocy, wiec chyba będę musiała oznaczyć sobie markery wątrobowe na wszelki wypadek. A jak nie to dermatologa.

Ewcia, Alicja też mam wizytę 22:-) tylko bez usg.

Martusionek najważniejszy spokój jest, dobrze, że Ci się nigdzie nie spieszy. :-) Niestety ta końcówka nie jest najprzyjemniejsza, ale podejrzewam, że naszym dzieciom też nie jest już fajnie.

Kaira, Julitka jak wy się rozpakujecie z Carri i Martą to potem zostają Aniołki, Angelka i ja - szybko leci.

Kłaczku to Ci dał pasożyt popalić

Jankesowa ja tak na początku ciąży miałam ochotę na kebaba, poszłam sobie kupić, przyniosłam do domu zjadłam i od razu całego zwróciłam. P. się śmiał, że szkoda pieniędzy było na to.

Gosia- to jest nas już 3 :))

co do swędzenia, to mnie ostatnio brzuch i piersi swędzą... wrrrr....
czasami uda...

ale ostatnio szybko wysusza mi się skóra mimo, że smaruję...

zobaczę jeszcze z tydzień jak to będzie...

heh własnie doczytałam, Klaczku życzę więcej takich dni:p
Gosiu sny się zaczynają,a ty bedziesz napewno przygotowana ja mam ostanio same dobre:)
Martusionku to niech jeszcze mały posiedzi w brzuchu u bratowej, pewnie teraz wyluzuje, a ty się dalej oszczedzaj:)
Julitko miłych zajęć i co cie tak z tą torbą pośpieszyło? Ja pierwszy suwak mam do CC
Alicja i Ewcia, Gosia kciuki już zaćiśnięte &&&&&&&&&&&&&& za wasze wizytki
Annanas- i właśnie to jest piękne:) niech mocno dokazuje
A ja pospałam teraz ide krupnik gotować, nie umie poodpisywac bo tak mi tą reka prawa drętwiej że masakra, nic nie epomaga mi magnez ani masaże.

reklama
annas wizyte mam na 10 ale kto wie jak to znowu bedzie chyba po wybijam jak bede znowu tyle czekac w kolejce i sie denerwowac:angry:

gosialew haha dobre :tak: szkoda kasy no ale co sie smak poczulo to sie poczulo :laugh2::laugh2: mnie swedza nogi kolo kostek, ale mnie to swedzi juz jakies 3 lata jestem alergikiem (pewnie mandarynki) ale nie umiem sie oprzec :baffled:

alicja gratuluje studniówki , moja to niby nie zolza ale zawsze za wszelka cene chce wcisna gdzies choc malutki paluszek:-D

Ide robic obiad dzis serwuje zawijane z pieczarkami:-D zrobie predzej co by sobie jednego prdzej zjesc :tak:, ciekawe co mi jutro na temat mojego cukru powie juz sie boje.... i jeszcze polowkowe :angry: zaczynam sie bac:szok:

Do góry