reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

reklama
No i mówił mi jeszcze pózniej tak na placu zbaw "MAMO KAMIL SIŁY NIE MA" :sorry:Ogólnie to się pochwalę że b.dużo mówi i w ogóle już nawet jakieś zdania wychodzą całkiem fajne :-) Dumna jestem jak paw hehe

No to jedziemy wczoraj rano trawajem i niunia siedzi mi na kolanach a niedaleko stał facet. Nagle zadzwoniła mu komórka i ją odebrał. A Laura na cały tramwaj halo oddaj to!

Ciągle dzisiaj śpiewa sto lat.

No to jedziemy wczoraj rano trawajem i niunia siedzi mi na kolanach a niedaleko stał facet. Nagle zadzwoniła mu komórka i ją odebrał. A Laura na cały tramwaj halo oddaj to!

Ciągle dzisiaj śpiewa sto lat.
:-D:-D:-D:-D a to sto lat to pewnie trening przed imprezą urodzinową, będzie sobie śpiewała :-)
Baśka Twój mówi, że sił nie ma a moja że "nie mam czasu", albo "Mamo trzymaj tu" a ja się jej pytam dlaczego nie potrzymasz sobie sama? A Ona mi odpowiada "bo nie mam czasu", "bo robię coś innego", "bo teraz idę się bawić".

DAWIDOWE, KANIA - akcja w tramwaju i 'nie mam czasu' ekstra :-D

Przemek ostatnio często mówił 'siusiek', myślałam, że to chodzi o siusiaka, ale dziś wreszcie udało mi się rozpracować właściwe znaczenie:
siusiek = smoczek
Także moje dziecko ssie siuśka:-D

Kaniu Oliwka zapracowana bo czasu nie ma:-)

nice fajnie masz wesoło:-)
A Kamil muszę przyznać ostatnio coraz częściej kłoci się z kuzynostwem no zaczął mówić i ciągle sobie dogadują a ON jak już nie umie dogadać to mówi "gupku kopa" a potem przychodzi i mi skarży że ktoś mu coś mówi albo robi np że Nikola go za "bluse" szarpała i mi pokazuje co mu robiła:confused2::eek::eek:

No i wczoraj jak leżał kopał po buzi tate i tato nakrzyczał na niego a on do mnie "mamuś tato inny ksycy kamila to nie moj tatuś":szok:

reklama