reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielogodzinny placz niemowlaka przed zrobieniem kupki.

No na szczepieniach pewnie placz ten sam bedzie co na krewce [emoji25]
Znaczy się, jest norma, tylko mowi ze mogłaby wiecej. ..
Nie daje jej kompletnie smoczka od kilku dni i je częściej [emoji849] wydaje mi się ze smoczek jej sztucznie troszke niwelował glod , dlatego mialam taka akcje przez dwa dni ze nie chciala ssac z piersi [emoji848]
Troche ciezko bez smoka bo znowu wrocila akcja ze bez ssania nie zasnie praktycznie [emoji49] ale z dwojga złego lepiej ta strona.
A akcje z kupka ciagle te same , jednego dnia sie meczy z jedną, innego dnia zrobi trzy bez większego problemu...eh... dzis od 3 w nocy ja mecza takie baki ze placze a kupki brak...
No cóż, podobno po trzecim miesiacu ma przejść [emoji848]

Kurcze, ja już marzę o tym 3cim miesiącu😂

reklama
U nas suszarka chodzi do 10h na dobę. Mąż płacze, bo boi się rachunku za prąd. Drzemka się u nas dziś przeciągnęła, więc dopiero się zaczyna 😂

U nas to samo z suszarką 😁😂 nasz właśnie wcześniej się obudził i dlatego tak szybko chyba się zaczęło. Udaje mi się go uspać dzięki suszarce na 15-20min i od nowa wrzask tak ze 2-3h łącznie🙉

Hej Dziewczyny, jak u Was?
U nas już od godz.6 licząc trzy akcje pt."Będę wrzeszczał,bo chce kupę"🙉🙉🙉😭 okropny płacz i już sama się popłakałam 😪

Hej Dziewczyny, jak u Was?
U nas już od godz.6 licząc trzy akcje pt."Będę wrzeszczał,bo chce kupę"[emoji86][emoji86][emoji86][emoji24] okropny płacz i już sama się popłakałam [emoji25]
Ja juz po porannym placzu, kupka wyszla.
Oczywiście zaczelo sie od bakow od 4 rano...
Teraz probuje na szybko ogarnac obiad bo mala oczywiscie nie chce spac[emoji2356] nawet zjesc sie nie da.

Ja juz po porannym placzu, kupka wyszla.
Oczywiście zaczelo sie od bakow od 4 rano...
Teraz probuje na szybko ogarnac obiad bo mala oczywiscie nie chce spac[emoji2356] nawet zjesc sie nie da.
Mój też nie chce spać. A w nocy,to juz wcale. Płacze przy każdej kupce, a robi ich min.4 dziennie. Przy bąkach też płacze

reklama
Do góry