reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielogodzinny placz niemowlaka przed zrobieniem kupki.

No na szczepieniach pewnie placz ten sam bedzie co na krewce [emoji25]
Znaczy się, jest norma, tylko mowi ze mogłaby wiecej. ..
Nie daje jej kompletnie smoczka od kilku dni i je częściej [emoji849] wydaje mi się ze smoczek jej sztucznie troszke niwelował glod , dlatego mialam taka akcje przez dwa dni ze nie chciala ssac z piersi [emoji848]
Troche ciezko bez smoka bo znowu wrocila akcja ze bez ssania nie zasnie praktycznie [emoji49] ale z dwojga złego lepiej ta strona.
A akcje z kupka ciagle te same , jednego dnia sie meczy z jedną, innego dnia zrobi trzy bez większego problemu...eh... dzis od 3 w nocy ja mecza takie baki ze placze a kupki brak...
No cóż, podobno po trzecim miesiacu ma przejść [emoji848]

Kurcze, ja już marzę o tym 3cim miesiącu😂

reklama
U nas suszarka chodzi do 10h na dobę. Mąż płacze, bo boi się rachunku za prąd. Drzemka się u nas dziś przeciągnęła, więc dopiero się zaczyna 😂

U nas to samo z suszarką 😁😂 nasz właśnie wcześniej się obudził i dlatego tak szybko chyba się zaczęło. Udaje mi się go uspać dzięki suszarce na 15-20min i od nowa wrzask tak ze 2-3h łącznie🙉

Hej Dziewczyny, jak u Was?
U nas już od godz.6 licząc trzy akcje pt."Będę wrzeszczał,bo chce kupę"🙉🙉🙉😭 okropny płacz i już sama się popłakałam 😪

Hej Dziewczyny, jak u Was?
U nas już od godz.6 licząc trzy akcje pt."Będę wrzeszczał,bo chce kupę"[emoji86][emoji86][emoji86][emoji24] okropny płacz i już sama się popłakałam [emoji25]
Ja juz po porannym placzu, kupka wyszla.
Oczywiście zaczelo sie od bakow od 4 rano...
Teraz probuje na szybko ogarnac obiad bo mala oczywiscie nie chce spac[emoji2356] nawet zjesc sie nie da.

Ja juz po porannym placzu, kupka wyszla.
Oczywiście zaczelo sie od bakow od 4 rano...
Teraz probuje na szybko ogarnac obiad bo mala oczywiscie nie chce spac[emoji2356] nawet zjesc sie nie da.
Mój też nie chce spać. A w nocy,to juz wcale. Płacze przy każdej kupce, a robi ich min.4 dziennie. Przy bąkach też płacze

reklama
Do góry