reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielkie osiągnięcia naszych maluszków

reklama
picture5136.jpg

Nie wymaga komentarza ;) Moj Adrianek i jego szalone umiejetnosci :))) Na szczescie nie ma zabkow wiec nie ma czego sobie wybic przy tych swoich probach

mamcia007 gratuluję tak sprytnego synusia :tak: Mój Arturek pali się do raczkowania ale jakoś nie bardzo z samodzielnym siadaniem :-(... za to wszystko by robił w tej pozycji.
Jak nic mu nie dolega to dzielnie sam się usypia (głaszcze się po głowie i guga do misia) :happy:. Jak go karmię to 2 łyżeczką sobie pomaga :eek::sorry: ale z kubeczka jeszcze nie próbował pić... nadal woli mamine mleczko:sorry:.

mamcia jestem w szoku!!!Zdolniache masz tego swojego synusia!!nie moge sie naptrzec na to zdjecie he he..moja Zuzka ma 6miesiecy i 2tyg. i potrafi przekrecic sie z pleców na brzuch ale nie zawsze jej wychodzi spowrotem wtedy sie złosi ;-)pupe podnosi wysoko jakby chciała juz raczkowac ale cos jej nie wychodzi siedzi dosc sztywno bez trzmanki i z dnia na dzien coraz to dłuzej..jak lezy na plecach to podnosi sie wysoko ale przewraca sie na bok i hops na brzuch..zeby chyba w drodze bo slini sie, gryzie wszystko i jest od kilku dni niesamowicie rozdrazniona!!oby szybko wyszły bo jest okrutnie marudna i biedna budzi sie w nocy kilka razy..pozdrawiam moocnoo

kate24 nie bede sie powtarzac wiec napisze ze Maja robi wszystko to co i twoja corunia:-) zebow tez brak ale szuka i szuka...mamcia007 ale agent z tego twojego synka;) majka tez rwie sie na nogi ale jak narazie postoi chwile i bach... no coz... od czegos trzeba zaczac:-p

mamcia007 gratuluję tak zdolnego synka :-).

Mój Adrianek ostatnio (szczególnie wtedy, gdy coś nabroi np. ugryzie tatę lub mnie) najpierw się uśmiecha, a potem mruga oczami. Zupełnie nie wiem, gdzie to podłapał :baffled:.
Nauczył się też przybijać "piątkę" i pić z kupka-niekapka.:-):tak:.

Ostatnia edycja:
Zuzka od 2 dni gada baba...a ba ba niesamowite smiac mi sie chce bo powinna najpierw mama a nie baba...:))piątke juz potrafi od dawna przybic..co do raczkowania nadal zadnych postepów..pozdrowionka dziewczynki:*:-)

a moja niunia wczoraj pierwszy raz piła z kubeczka :) połowa wylała się za kołnierz, ale co tam - ważne to, co w gardełku!
i stale powtarza: tatatatata :( bababababa ;( wawawawa!

reklama
Arturek nie chce pić z kubka treningowego (w ogóle nie chce pić :dry:) ale kubek służy mu do masowania obolałych dziąseł tak więc próbuję przemycić soczek czy herbatkę (może mu wreszcie zasmakuje).
Zaczął za to siadać na leżaczku czy też w spacerówce gdy ma trochę podniesione oparcie :tak:.

Do góry