reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

TERMIN 25-27.07.2008 r.

Kto na 100 %
1. MariaOla
2. Xmamuśka
3. Elma
4. Kama
5. Abeja
6. Monika

Kto mniej niż 100%
1. aaaga
2. Geperty
3. Lorien
4. Martucha

Kto raczej nie, ale być może
1. TiTka

Kto napewno nie
1. Aph
2. Elżbietka
3. Antosiowa
4. Antenka
5. Karlam

A reszście nawet nie chce się wypowiedzieć w tym wątku :wściekła/y:

wielki mi zlot, dla 6 osób to nawet zachodu szkoda z załatwianiem, szczególnie, że nikomu się nawet niechce. także i ja się wypisuję i mam to wszystko w głeboko gdzieś:crazy:

reklama
Mariolka w sumie nie dziwie się, że się zdenerwowalaś.
Strasznie niezdyscyplinowane jesteśmy. :tak:

my na 100% nie po 7 lipca jadę do Bydgoszczy i tam już zostaje :sorry2:
no to masz jeszcze bliżej niż jakakolwiek ślązaczka i bliżej niż z Wawki ... no to faktycznie jest powód by nie jechać !

czyli zlociku nie bedzie ? :(
jeśli dasz radę zapanować na forumowiczkami to kto wie, ale mi się już poprostu NIECHCE !

Mariolka w sumie nie dziwie się, że się zdenerwowalaś.
Strasznie niezdyscyplinowane jesteśmy. :tak:

Ba! ja mam wrażenie, że tylko Xmama i ja chcemy tak na poważnie i chyba sama ją odwiedzę lub do siebie zaproszę :-p

ja tez napewno NIE,bede w Polsce tydzien pozniej:baffled::-(

Maju ... super ! po 10-tym sierpnia KONIECZNIE musimy się spotkać na Śląsku:tak:

no to masz jeszcze bliżej niż jakakolwiek ślązaczka i bliżej niż z Wawki ... no to faktycznie jest powód by nie jechać !

A pomyślałaś , że może mam konkretne powody by nie jechać ?????? A nie koniecznie chce bądź mogę o nich pisać ? Poza tym uważam, że nie muszę się tłumaczyć z tego dlaczego mnie nie będzie i nie życzę sobie by ktoś moją decyzję poddawał ocenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja sie nie wypowiadalam na tym watku bo od raz zakladalam,ze nie pojade. Mam swoje powody wynikajace z doswiadczen z tamtego roku i chyba nie musze sie z nich tlumaczyc.Teraz jestem w szoku bo myslalam,ze to ma byc nasza wolna wola i ze sie rozumiemy,ze kazda ma jakies tam powody,zeby nie jechac i kazda to uszanuje...poza tym to miala byc przyjemnosc a nie mus:sorry2:

Do góry