reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

o rany ja tu nie mam teraz czasu zagladac a to ciagle sied zmienia, weekend 26 - 27 nam pasuje ale dopiero od soboty a nie od piatku, i mozemy zostac nawet caly tydzien a gdzie? kurde Mariola gdzie ty tam i my hehe :-) mnie to obojetnie, nie mam jakis tam specjalnych zyczen, wybredna tez nie jestem, chyba masz racje ze slask to wszedzie pojedzie hehe :-)

reklama
Elma super stronka, zachęcająco wygląda.

My nie będziemy wiedzieć na 100% do końca

Mariolka trzymam już od dziś :tak:

Kochane moje nas nie będzie na zlocie. Tym razem już wiem na 100%, a nie tylko na 30%. Na początku lipca jedziemy do Niechorza, później siedzimy w domu bo Fifi będzie miał szczepienie i wizytę u alergologa. Być może w pierwszej połowie sierpnia uda mi się namówić małża na kilka dni wspólnego wyjazdu, a później trzeba się będzie przygotować do nowego roku szkolnego. Tak to wygląda.

Fogia ... ale to jest tylko weekend !!!!!!

eh baby jak dalej tak pójdzie to ja nie widzę tego zlotu ... będzie trzy na krzyż
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem zdegustowana :crazy:

Ja wiem kochane, że to tylko weekend ale swoje przejechać trzeba, a to niestety tanio nie jest. Gdybyśmy jeszcze mieli samochód to może prędzej ale na razie musimy sie wstrzymać z zakupem bo kaski brak. No nic nie poradzę. Musiałabym wybierać albo pieniądze na zlot albo na wyjazd nad morze. Chciałabym bardzo ale mierz siły na zamiary.

reklama
Do góry