reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

TERMIN 25-27.07.2008 r.

Kto na 100 %
1. MariaOla
2. Xmamuśka
3. Elma
4. Kama
5. Abeja
6. Monika

Kto mniej niż 100%
1. aaaga
2. Geperty
3. Lorien
4. Martucha

Kto raczej nie, ale być może
1. TiTka

Kto napewno nie
1. Aph
2. Elżbietka
3. Antosiowa
4. Antenka
5. Karlam

A reszście nawet nie chce się wypowiedzieć w tym wątku :wściekła/y:

wielki mi zlot, dla 6 osób to nawet zachodu szkoda z załatwianiem, szczególnie, że nikomu się nawet niechce. także i ja się wypisuję i mam to wszystko w głeboko gdzieś:crazy:

reklama
Mariolka w sumie nie dziwie się, że się zdenerwowalaś.
Strasznie niezdyscyplinowane jesteśmy. :tak:

my na 100% nie po 7 lipca jadę do Bydgoszczy i tam już zostaje :sorry2:
no to masz jeszcze bliżej niż jakakolwiek ślązaczka i bliżej niż z Wawki ... no to faktycznie jest powód by nie jechać !

czyli zlociku nie bedzie ? :(
jeśli dasz radę zapanować na forumowiczkami to kto wie, ale mi się już poprostu NIECHCE !

Mariolka w sumie nie dziwie się, że się zdenerwowalaś.
Strasznie niezdyscyplinowane jesteśmy. :tak:

Ba! ja mam wrażenie, że tylko Xmama i ja chcemy tak na poważnie i chyba sama ją odwiedzę lub do siebie zaproszę :-p

ja tez napewno NIE,bede w Polsce tydzien pozniej:baffled::-(

Maju ... super ! po 10-tym sierpnia KONIECZNIE musimy się spotkać na Śląsku:tak:

no to masz jeszcze bliżej niż jakakolwiek ślązaczka i bliżej niż z Wawki ... no to faktycznie jest powód by nie jechać !

A pomyślałaś , że może mam konkretne powody by nie jechać ?????? A nie koniecznie chce bądź mogę o nich pisać ? Poza tym uważam, że nie muszę się tłumaczyć z tego dlaczego mnie nie będzie i nie życzę sobie by ktoś moją decyzję poddawał ocenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja sie nie wypowiadalam na tym watku bo od raz zakladalam,ze nie pojade. Mam swoje powody wynikajace z doswiadczen z tamtego roku i chyba nie musze sie z nich tlumaczyc.Teraz jestem w szoku bo myslalam,ze to ma byc nasza wolna wola i ze sie rozumiemy,ze kazda ma jakies tam powody,zeby nie jechac i kazda to uszanuje...poza tym to miala byc przyjemnosc a nie mus:sorry2:

Do góry