reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Tynka ... ogromnie dziękuję ci za twój trud jaki włożyłaś, by odpisać w tym wątku, ale już się nie męcz, bo ci się loki sprostują :crazy: sama podałaś taki niedorzeczny powód, więc mogłaś te pierdy pominąć a nie mącić w głowach.

Skakanka ... wiem, ty nigdy nie byłaś podjarana na taki zlot, w przeciwieństwie do innych pań, o których zmianie intencji miało mi się przyśnić pewnej gwiaździstej nocy :-p

reklama
MariOla chyba trochę przesadzasz.
Kto będzie chciał to pojedzie, spotka się tu czy tam. Nie ma co kogokolwiek zmuszać. Nikt też nie musi się tłumaczyć, czy może, tudzież czy ma ochotę lub nie.
Gdybyś częściej zaglądała na forum pewnie znałabyś powód dla którego tynka nie moze przyjechać z Bydgoszczy. Ale nie zaglądasz, nie masz czasu i nikt Ci tego nie wypomina.
Stąd też jestem zdania, że dziewczynom należą się przeprosiny, bo charakter Twojego postu był delikatnie mówiąc - nie ma miejscu.

możliwe, ale po poście tynki skoczyło mi ciśnienie też zrobiła ze mnie debila ... ale oczywiście jest tu częściej i to jej się należy wasza obrona ... też pisałam, że odwiedzam tylko ten wątek ... a teraz nawet z tego rezygnuję ... bawcie się dobrze w swoim gronie!

MariaOla kolejny raz przesadzasz. Nasza obrona nie zależy od tego kto częsciej bywa na forum a kto nie. Poprostu osobiscie uważam, ze Cię poniosło. I to już nie obrona tynki, ale nie wiem, w którym poście zrobiła z Ciebie debila. Pisałaś, że sie inne nie odzywają to napisała, że jej nie będzie. W końcu tego chciałaś. Wydaje mi się, że nie ma obowiązku podawać powodów.

To Twój wybór, że odwiedzasz tylko ten wątek. Nikt nie każe Ci się tłumaczyć ze swoich wyborów. Chcesz to wchodzisz, nie chcesz to nie. Zawsze bawiłyśmy się dobrze wszystkie w gronie nas wszystkich mimo, ze czesto bywała miedzy nami różnica zdań.
A może poprostu my już nie pasujemy pani prawnik? Za wysokie progi?

nie qmam Mariolka.

Mariola napisałabym po prostu ze nie jadę tez było by źle ........napisałam szczerze ....Będę w Bydgoszczy i nie będę miała możliwości się wyrwać i tyle...........cokolwiek bym nie zrobiła jest źle ............ Po prostu pierwsza odpisałam i złość wylałaś na mnie tak bywa ..........wieszać się nie będę .......... wrzuć troszkę na luz...........

Ja tylko napisze,ze sie dziwie skoro Mariola odwiedzasz tylko ten watek wiec malo masz do czynienia z dziewczynami to skad taka wielka chec spotkania z nimi. No i tez kiedys zauwazylam,ze jakkolwiek sie tlumaczyc,ze sie nie da rady byc to zaden powod nie byl wystarczajacy....Nie chce wieszac psow i rzucac kamieniami tylko sie zastanawiam o co kaman:sorry2:;-)

o jaaaa ale gorąco sie tu zrobiło, troche bez sensu że z takiego powodu ale co zrobić:rofl2:chyba Mariolka miała zły dzień? może @ albo jakaś kłótnia?
oczywiście też się podpisuję pod tym co napisała Abeja że twoje zachowanie MariaOla jest nie na miejscu, dziecinne, bez sensu itd. dużo by tu wymieniać i lepiej zostawić to bez komentarza:no:

No ja przepraszam ale nie mam ostatnio czasu was odwiedzać codziennie, agroturystyka, zawody męża i inne takie pierdoły strasznie zawalają mi czas co mnie wcale nie cieszy bo lubię z wami gadać. Niestety nie dam rady zająć się zlotem ale jeśli któraś z was ma ochotę spotkać się u mnie to zapraszam (ceny będą bardzo ulgowe). Ale faktycznie bardzo gorąco się tu zrobiło, normalnie jestem w szoku :szok:

reklama
Mariola jeżeli cześć z nas wyraziła jakiś czas temu chęć spotkania to chyba nie znaczy, że chciałyśmy z kogoś zrobić debila ale że podobał nam się ten zlotowy pomysł. Nie żyjemy jednak same na świecie i nie mamy takiej mocy sprawczej żeby kierować się tylko własnymi chęciami. Różne są okoliczności i sytuacje.
Myślę dziewczyny, że nie ma sensu już bić piany. Wszystkie jesteśmy dorosłe i każda z nas zrobi to co jej się podoba. Ja na zlot nie jadę, a dlaczego pisałam wcześniej. Powtarzać się nie mam zamiaru.

Do góry