reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Ja mam urlop w lipcu, ale i tak jestem do dyspozycji. Postaram się dojechać na nasz zlot, bo bardzo chcę się z wami spotkać :tak::-D
Ale naszej Marioli nie ma i nie wiadomo co dalej :-(

reklama
Dziewczynki Mariolka wpadnie, jak pozalicza, nie pytałam ją o zlot, jak gadałyśmy. Może to zrobię, jak kiedyś się zaświeci :tak:

Fajnie, że temat odżywa .... ja się piszę na każdy weekend i gdzie tylko postanowicie, niestety na mnie - co do organizacji - nie liczcie (przynajmniej w tym roku ;-)).

Ciągle was kocham i proszę nie myśleć inaczej :-)

Jestem po rozmowie z małżem co do planów wakacyjnych i stawiam sprawę osto
SPOTKANIE 26-27 LIPIEC

Ja mam od sierpnia malucha pod opieka, wiec odpada. A ostatnie 2 tygodnie lipca jedziemy gdzies na urlop (narazie sami nie wiemy gdzie, ale cos czuje ze wyladujemy w Zwardoniu, jak co roku).
Tak wiec u nas wszystko zalezy od terminu. :zawstydzona/y:

Aph my też i nie wiemy gdzie, więc gdziekolwiek będzie spotkanie, możemy o nie zahaczyć ... najlepiej na trasie ŚLĄSK - MORZE :-D

Xandii ... masz wtyki na tani nocleg nad morzem na tydzień od 28 lipca :-D:-D:-D

Ja też jestem za. Wirm już, że mam zaplanowany urlop od 30 czerwca do 20 lipca. Na pewno nie pasuje mi ten weekend 8-10 sierpnia, bo 9-go mam spotkanie klasowe ze szkoły średniej :-D

Jeśli miejsce wskazane przez Elmę ci pasuje, bo blisko, to rozumiem, że ten weeken tez ci przypasuje :-)

ja uzależniam to od pracy, której jeszcze nie mam, ale jestem chętna.

Jaka by ta twoja praca nie była, to chyba nie planujesz pracować w weekendy, o ile w wakacje będzie ci się chciało wogóle :rofl2:

Dziewczyny sprawa już jest na tyle bliska, że trzeba zacząć myśleć !
Proszę wszystkie zainteresowane o jasny komunikat

Abeja .... znajdziesz czas by ponegocjować warunki :confused::confused::confused:

My w tym czasie bedziemy w Nowym Saczu. Mamy zamowiony dom. :zawstydzona/y:

Kurde raczej niestety odpadam, a tak chcialam sie z Wami zobaczyc :-(

Hej ja powiem tak, termin mi pauje jak najbardziej, na dzień dzisiejszy się pisze:tak: Ale najbardziej pasuje mi miejsce wskazane przez Elme, bo mam w miare blisko, a niemam auta zeby dojechać i niewiem jak bedzie z kasa bo w lipcu wracamy z nad morza:-(

reklama
MariaOla ja oczywiście mogę ponegocjować warunki, niemniej jednak, jesli zecydujemy się na miejsce, ktore poleciła Elma, to moze zostawimy to jej. Jest na miejscu wiec bedzie jej łatwiej.
Jesli natomiast bedzie taka potrzeba to oczywiscie pomoge. Wracam na stałe do kraju 12 maja (teraz ciagle bede w rozjazdach od srody) wiec spoko.
Co do naszego przyjazdu to - raczej tak.

Do góry