reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
ja niestety odpadam:-(,prawie caly Lipiec sa u mnie tescie,a urlop Adam ma od 1go sierpnia ,jedziemy do Polski na wesele mojej kuzynki:dry:

Oświećcie mnie z tym proponowanym miejscem, bo nie mam pojęcia o czym piszecie :confused:, ja bardzo chętnie bym się spotkała, ale z małża urlopem cieniutko :no:, jakby nie za daleko, to przyjadę sama.

:szok::szok::szok: to mi absolutnie odpada, to 537km od Gdańska, gdzie ja z dzieckiem 8,5 godziny w każdą stronę w samochodzie spędzę, . Niestety :sad:

To umnie w drugą satrone,jeśli spotkanie było by nad morzem to my odpadamy:-( zadaleko mi zeby jechac na jedna noc,tym bardziej ze ja musze jechac pks-em:-( A bardzo mi zalezy na spotkaniu

tak to jest jak wszystkie rozsiane po całym kraju albo i poza:-D:-D ja tez bym się chetnie z wami spotkała ale dla nas chyba też za daleko:-(

Kurcze musze sprawdzic gdzie ten Boszkow jest bo nie mam zielonego pojecia, trzeba google uruchomic:tak:. Niewiem czemu wydawalo mi sie ze mowa jest o tym zeby spotkanie bylo nad morzem

reklama
Kurcze musze sprawdzic gdzie ten Boszkow jest bo nie mam zielonego pojecia, trzeba google uruchomic:tak:. Niewiem czemu wydawalo mi sie ze mowa jest o tym zeby spotkanie bylo nad morzem

aaga różne były propozycje:tak: niestety tak bedzie ze jedna ma dalej druga bliżej:sorry2: jesteśmy porozsypywane po całej Polsce i nawet poza nią
Może zróbmy głosowanie:confused: podajmy kilka propozycji i głosujmy:-) myśle że to bedzie najlepsze rozwiązanie:tak:

Do góry