reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
ja niestety odpadam:-(,prawie caly Lipiec sa u mnie tescie,a urlop Adam ma od 1go sierpnia ,jedziemy do Polski na wesele mojej kuzynki:dry:

Oświećcie mnie z tym proponowanym miejscem, bo nie mam pojęcia o czym piszecie :confused:, ja bardzo chętnie bym się spotkała, ale z małża urlopem cieniutko :no:, jakby nie za daleko, to przyjadę sama.

:szok::szok::szok: to mi absolutnie odpada, to 537km od Gdańska, gdzie ja z dzieckiem 8,5 godziny w każdą stronę w samochodzie spędzę, . Niestety :sad:

To umnie w drugą satrone,jeśli spotkanie było by nad morzem to my odpadamy:-( zadaleko mi zeby jechac na jedna noc,tym bardziej ze ja musze jechac pks-em:-( A bardzo mi zalezy na spotkaniu

tak to jest jak wszystkie rozsiane po całym kraju albo i poza:-D:-D ja tez bym się chetnie z wami spotkała ale dla nas chyba też za daleko:-(

Kurcze musze sprawdzic gdzie ten Boszkow jest bo nie mam zielonego pojecia, trzeba google uruchomic:tak:. Niewiem czemu wydawalo mi sie ze mowa jest o tym zeby spotkanie bylo nad morzem

reklama
Kurcze musze sprawdzic gdzie ten Boszkow jest bo nie mam zielonego pojecia, trzeba google uruchomic:tak:. Niewiem czemu wydawalo mi sie ze mowa jest o tym zeby spotkanie bylo nad morzem

aaga różne były propozycje:tak: niestety tak bedzie ze jedna ma dalej druga bliżej:sorry2: jesteśmy porozsypywane po całej Polsce i nawet poza nią
Może zróbmy głosowanie:confused: podajmy kilka propozycji i głosujmy:-) myśle że to bedzie najlepsze rozwiązanie:tak:

Do góry