reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
spoko drogie Panie. Na razie to gadka szmatka, ale od stycznia, lutego proponuję konkretnie wziąźć sie do roboty i ustalic gdzie co i za ile, bo trzeba będzie już zaklepywać miejsce w ośrodku, żeby sie potem nie okazało, że są z tym kłopoty, a przecież będziemy z dziećmi, chłopami i pewnie będziemy chciały mieszkać wygodnie i w miarę w jednej kupce. (oj fuj, ale to zabrzmiało:-D:-D:-p)

Mariolu Morze to fajna rzecz, ale podejrzewam, że znowu komuś będzie zbyt daleko i nie będzie mógł przyjechać. Mi akurat morze pasuje, bo je bardzo lubię i w sumie nie mam aż tak bardzo daleko jak np. wy ślązaczki ;-)

Mariolu Morze to fajna rzecz, ale podejrzewam, że znowu komuś będzie zbyt daleko i nie będzie mógł przyjechać. Mi akurat morze pasuje, bo je bardzo lubię i w sumie nie mam aż tak bardzo daleko jak np. wy ślązaczki ;-)

Ślązaczki to nie problem .... dojadą wszędzie, jak zresztą zdeklarowały :-p

reklama
Do góry