reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
a co z tym gównem ......... jedziemy gdzieś ......... jakieś przemyślenia w nowym roku ................ jedziemy gdzieś wspólnie, czy jak ?

Czy czekacie, aż zamknę sesję ;-)

Mariolu, ja jestem nadal za. Nawet ostatnio mój małż się pytał czy już wiadomo gdzie i kiedy jedziemy na ten zlot :szok::-D:rofl2: Teraz mamy auto, więc jesteśmy niezależni i wszędzie możemy jechać :tak::-D

A my nie wiemy. :-( Jezeli bedzie o do lipca to ok, ale w sierpniu nie damy rady. No i chyba tylko na weekend, bo ostatni tydzien lipca i pierwszy sierpnia jedziemy w kieleckie do cioci znajomych. :tak:

I co dziewczyny z naszym zlotem:confused: jedziemy gdzieś razem:confused: spotykamy się:confused: myśle że fajnie by było sie spotkać,i fajne miejcse nam Elma znalazła:tak: musimy sie szybko decydować

Ja też jestem za. Wirm już, że mam zaplanowany urlop od 30 czerwca do 20 lipca. Na pewno nie pasuje mi ten weekend 8-10 sierpnia, bo 9-go mam spotkanie klasowe ze szkoły średniej :-D

Ja mam od sierpnia malucha pod opieka, wiec odpada. A ostatnie 2 tygodnie lipca jedziemy gdzies na urlop (narazie sami nie wiemy gdzie, ale cos czuje ze wyladujemy w Zwardoniu, jak co roku).
Tak wiec u nas wszystko zalezy od terminu. :zawstydzona/y:

Chyba nici z naszego spotkania, bo kazda z nas w innym terminie jedzie na wczasy:tak::dry: My jedziemy 24 czerwca do 5 lipca, no chyba ze ktoraś z was jedzie do Dziwnowa to sie spokamy nad morzem:-)

reklama
Xmamuska my chyba pojedziemy do Dziwnowa, ale raczej w drugiej połowie wakacji, wtedy morze jest cieplejsze.;-)

Do góry