reklama
M
MariaOla
Gość
Fajnie, że temat odżywa .... ja się piszę na każdy weekend i gdzie tylko postanowicie, niestety na mnie - co do organizacji - nie liczcie (przynajmniej w tym roku ;-)).
Ciągle was kocham i proszę nie myśleć inaczej :-)
Ciągle was kocham i proszę nie myśleć inaczej :-)
M
MariaOla
Gość
Jestem po rozmowie z małżem co do planów wakacyjnych i stawiam sprawę osto
Aph my też i nie wiemy gdzie, więc gdziekolwiek będzie spotkanie, możemy o nie zahaczyć ... najlepiej na trasie ŚLĄSK - MORZE
Xandii ... masz wtyki na tani nocleg nad morzem na tydzień od 28 lipca
Jeśli miejsce wskazane przez Elmę ci pasuje, bo blisko, to rozumiem, że ten weeken tez ci przypasuje :-)
Jaka by ta twoja praca nie była, to chyba nie planujesz pracować w weekendy, o ile w wakacje będzie ci się chciało wogóle
Dziewczyny sprawa już jest na tyle bliska, że trzeba zacząć myśleć !
Proszę wszystkie zainteresowane o jasny komunikat
Abeja .... znajdziesz czas by ponegocjować warunki
SPOTKANIE 26-27 LIPIEC
Ja mam od sierpnia malucha pod opieka, wiec odpada. A ostatnie 2 tygodnie lipca jedziemy gdzies na urlop (narazie sami nie wiemy gdzie, ale cos czuje ze wyladujemy w Zwardoniu, jak co roku).
Tak wiec u nas wszystko zalezy od terminu.
Aph my też i nie wiemy gdzie, więc gdziekolwiek będzie spotkanie, możemy o nie zahaczyć ... najlepiej na trasie ŚLĄSK - MORZE
Xandii ... masz wtyki na tani nocleg nad morzem na tydzień od 28 lipca
Ja też jestem za. Wirm już, że mam zaplanowany urlop od 30 czerwca do 20 lipca. Na pewno nie pasuje mi ten weekend 8-10 sierpnia, bo 9-go mam spotkanie klasowe ze szkoły średniej
Jeśli miejsce wskazane przez Elmę ci pasuje, bo blisko, to rozumiem, że ten weeken tez ci przypasuje :-)
ja uzależniam to od pracy, której jeszcze nie mam, ale jestem chętna.
Jaka by ta twoja praca nie była, to chyba nie planujesz pracować w weekendy, o ile w wakacje będzie ci się chciało wogóle
Dziewczyny sprawa już jest na tyle bliska, że trzeba zacząć myśleć !
Proszę wszystkie zainteresowane o jasny komunikat
Abeja .... znajdziesz czas by ponegocjować warunki
Kama83
Fanka BB :)
Ja jade autem do Polski w drugiej polowie lipca,wiec ten termin jak najbardziej mi pasuje.Miejsce zostawiam wam,wszedzie dojade autem.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
My w tym czasie bedziemy w Nowym Saczu. Mamy zamowiony dom.
Kurde raczej niestety odpadam, a tak chcialam sie z Wami zobaczyc :-(
Kurde raczej niestety odpadam, a tak chcialam sie z Wami zobaczyc :-(
Hej ja powiem tak, termin mi pauje jak najbardziej, na dzień dzisiejszy się pisze Ale najbardziej pasuje mi miejsce wskazane przez Elme, bo mam w miare blisko, a niemam auta zeby dojechać i niewiem jak bedzie z kasa bo w lipcu wracamy z nad morza:-(
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
MariaOla ja oczywiście mogę ponegocjować warunki, niemniej jednak, jesli zecydujemy się na miejsce, ktore poleciła Elma, to moze zostawimy to jej. Jest na miejscu wiec bedzie jej łatwiej.
Jesli natomiast bedzie taka potrzeba to oczywiscie pomoge. Wracam na stałe do kraju 12 maja (teraz ciagle bede w rozjazdach od srody) wiec spoko.
Co do naszego przyjazdu to - raczej tak.
Jesli natomiast bedzie taka potrzeba to oczywiscie pomoge. Wracam na stałe do kraju 12 maja (teraz ciagle bede w rozjazdach od srody) wiec spoko.
Co do naszego przyjazdu to - raczej tak.
Podziel się: