reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Żywa zawiozą cię w niedzielę i w niedzielę odbiorą .... będzie tydzień ;-)

CZY są jakieś jeszcze propozycje co do miejsc spotkania :confused:
Możnaby umieścić tu ankietę i zagłosować gdzie :tak:
Póki co wszystkie propozycje są w pierwszym poście

reklama
Ciekawe kto mnie zawiezie i czym:confused:. Ale PKP dojade, Boszkowo (Boszków:confused:) mi odpowiada, połącznie ok i tylko ponad 100km:-D. Więc luz;-).

My sie raczej tez piszemy na weekend:-(
1. kwestia finansowa ( w maju wybieramy sie do Londynu)
2. kwestia finansowa ( w sierpniu moja siostra slubuje )
3. no i chcemy zaliczyc morze w przyszlym roku bo w tym roku nam sie nie udalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My sie raczej tez piszemy na weekend:-(
1. kwestia finansowa ( w maju wybieramy sie do Londynu)
2. kwestia finansowa ( w sierpniu moja siostra slubuje )
3. no i chcemy zaliczyc morze w przyszlym roku bo w tym roku nam sie nie udalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tynka my też w maju lecimy do Londynu do mojej przyjaciółki, właśnie przed chwilkę dzwoniła i nas zaprosiła nas do siebie,nawet biletu już zamawia:tak: A kiedy dokładnie jedziecie wiecie już, może razem polecimy:cool2:

My napewno przybędziemy na nasz Wielki Zlost czarownic;-) tylko jeszcze niewiemy czy na tydzień czy na krócej:no: Całe szczęście mój małż na spore wczasy pod gruszą któe sprzyjają wyjazdowid do Boszkowa:tak::-)

reklama
Do góry