reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
Nie sadze,ze kiedykolwiek do nas dojedziecie a macie droge prosta, smigacie tylko :-p:-p:-pDo samej Wwy mielibysmy blizej niz do tego Kazimierza i droga lepsza, 3h to nie 5;-):-D

... ja napisałam tak jak jest .... dla nas 430 km w jedna stronę jazdy na weekend to jest po prostu za dużo ... wolę to napisać jasno teraz ;-) i powiedzieć, że nie przyjedziemy, niż mówić, że wszystko jest ok i że się zgadzam ... a później nie przyjechać i wymyślać na szybko jakąś wiarygodną wymówkę :-D;-)

... nie obrażę się jednak wcale :-p;-), jeśli spotkanie zorganizujecie tam właśnie, bo miejsce jest na pewno piękne i warte odwiedzenia .... :tak:

... i chyba tak to trzeba zostawić, że większość wybierze miejsce spotkania (a to by było z obecnych deklaracji Boszkowo właśnie) a reszta, albo da radę dojechać i się dostosuje ... albo też nie:tak:.

Bo tak jak Abejka napisała ... nie znajdzie się miejsca, do którego wszyscy będą mieli tak samo daleko i które usatysfakcjonuje wszystkie osoby ;-)

Ela.... dziewczyny.... niemożliwym jest, żeby wszystkim było podobnie daleko. Za bardzo jestesmy rozsiane.
propozycja Elmy jest o tyle dobra, ze osrodek jest z jej strony sprawdzony... nie sadze ze ta propozycja wyszła jej strony dlatego, ze ma to w sumie "pod nosem".

Jak o mnie chodzi - mnie jest obojetnie gdzie. Dostosuje się do większości.

No wiecie co:dry:!!!! Podejrzewać mnie o takie coś:baffled:! Dzięki Abeja za to co napisałaś, już wcześniej pisałam że mnie jest wszystko jedno gdzie będzie spotkanie i zrobię wszystko żeby przyjechać:tak::-)! Tak jak Abeja dostosuję się do większości.

Dziewczyny bez paniki w pierwszym poście są jeszcze inne propozycje np. Zalew Sulejowski, dla mnie też brzmi ciekawie, choć ja przyjadę w każde miejsce Polski choćby morze czy mazury (choć nie koleguję się z komarami).
Sprawa jeszcze nie jest zamknięta, więc czekam na dalsze propozycje lub polecam wspomniane linki z pierwszego posta :tak:

no wlasnie ja to juz calkiem bym daleko miala do tego Boszkowa,bo tak ....z Dortmundu napewno lecialabym samolotem do Katowic i przystanek mialabym w Tarnowskich Gorach u tesciowej a potem jeszcze tak daleko jechac:dry:,a u mnie tez raczej w gre wchodzilby weekend (wzgledy finansowe),wiec chyba odpada:baffled:,no ale to jeszcze dyskusja otwarta ja powiedziala Mariolka jeszcze wszystko sie da uzgodnic,.....
a tak wogole to Lipiec u mnie tez raczej odpada wiec nie bede narzekac na odleglosc:no:

reklama
Ja uważam podobnie jak Abejka :tak: Nieznajdziemy takiego miejsca żeby każdej z nas było po równo :no: Ja jestem za Boszkowem bo to naprawde fajne zielone ciche miejsce:tak: I niemówie tego dlatego że mam tak tylko ok 100 km :no: Poprostu Jest tam dużo miejsca i bardzo fajnie, bo ośrodek jest chyba nawet w lesie przy plazy:tak: A jak każda z Nas będzie tak wybrzydzać to wkońcu wogle się nie spotkamy :no::-( Musimy wziąść się i wkońcu zgadać dokładnie, bo ja np. lubie mieć wszystko zaplanowane, wiem że jest jeszcze dużo czasu ale przydało by się mieć co nieco dogadane. Jeśli ktoś ma inne propozycje to niech daje, a jak nie to zostaje Boszkowo :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry