reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
Abejka ... jak znajdziesz czas to wybadaj to Boszkowo.
- koszt
- parking
- otoczenie
- warunki sanitarne
- czy wpuszczą nas z dziećmi ;-)
i takie tam, ty już lepiej wiesz o co pytać :-p

Póki co zdeklarowało się 20 dziewczyn, co podwojone o opiekunów do dzieci, czyt. małżów daje nam 40 sztuk nie licząc dzieci :tak: Ale liczę na to, że jeszcze odezwą się Asiorek, Martusia, Wiola ... no i Skakanka może nabierze optymizmu i da się skusić choć na weekend :wściekła/y:

Co do czasu to część dziewczyn pisze o tygodniu a część tylko o weekendzie :confused:

:-):-):-)
a na tydzień czy weekend ??

Ciężko powiedzieć, jak sama to pewnie na weekend tylko..

A tak na marginesie to jak się sprawy mają z szanownym panem kierowcą:-p?

Hahahahahaha, jak pamięta:-D. Nijak, nie jechałam już tym autobusem, bo mi nigdy godziny nie pasują:-D. A nie bede czekala 3 godziny na pks na jego kurs:-D. Mógł dać nr telefonu a nie mi tu rozkłąd jazdy jakiś hihi:-p.

reklama
Do góry