reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Elma a jak cenowo wyglada u pana Johna? Bo nie zauwazyłam na stronie, chyba ze mi coś umknęło :-)
a jak sie maja spawy z zakwaterowaniem w tej bacówce? Bo nie wiem czy zrozumiałam, czy tam tez są pokoje na noclegi?
Odemnie to 301 km, ale jak y było 600 to tez bym pojechała. :-) Xmama ma racje, nie znajdziemy miejsca, do którego wszystkie będziemy miały taką samą drogę. :-)

Mnie osobiscie Bszkowo sie podoba... szperam sobie wasnie w sieci i oglądam okolice. Napewno jest ciekawiej niz w okolicach Łodzi...

reklama
Kurcze nie wiem jak dokładnie z cenami bo ma dużą rozpiętość ale ostatnio znajomy za apartament płacił 45 zł od osoby a zwykły pokój na pewno jest tańszy. Bacówka to tylko miejsce na piknik ew. można rozbić namioty ;-). Pójdę i zrobię dzisiaj zdjęcia zeby wam to dokładnie pokazać. Od Johna można by załatwić autobus (jego brat się tym zajmuje) co by was przywiózł i odwiózł. Boszzz już się napalam ze tu przyjedziecie:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

Z dwóch kompletów. Ostatnio coraz rzadziej go używam bo muszę go składać i rozkładać bo psy po nim łażą i jest cały zakłaczony! Ale myślę że przyda się później. :tak:

Moim zdaniem w górach będzie nam ciężej z dziećmi.
Ewcia wie co mówi ... nieźle się Zuzki natargała na Szyndzielni :-D:-D
A zaliczka faktycznie będzie potrzebna ?
Boszkowo też mi pasuje .... mi wszystko pasuje i obiecuję nie grymasić :-p
Oby mi się tylko sesja nie rozlazła na lipiec :szok:

Mariola jesli chodzi o zaliczke to czasami chca aby ja wpłacić :tak: Tym bardziej ze w naszym przypadku zajmiemy cały ośrobek :szok::-D
Elma ja również napaliłąm się na boszkowo i na nasze spotkanie :tak:

reklama
Do góry