reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Elma a jak cenowo wyglada u pana Johna? Bo nie zauwazyłam na stronie, chyba ze mi coś umknęło :-)
a jak sie maja spawy z zakwaterowaniem w tej bacówce? Bo nie wiem czy zrozumiałam, czy tam tez są pokoje na noclegi?
Odemnie to 301 km, ale jak y było 600 to tez bym pojechała. :-) Xmama ma racje, nie znajdziemy miejsca, do którego wszystkie będziemy miały taką samą drogę. :-)

Mnie osobiscie Bszkowo sie podoba... szperam sobie wasnie w sieci i oglądam okolice. Napewno jest ciekawiej niz w okolicach Łodzi...

reklama
Kurcze nie wiem jak dokładnie z cenami bo ma dużą rozpiętość ale ostatnio znajomy za apartament płacił 45 zł od osoby a zwykły pokój na pewno jest tańszy. Bacówka to tylko miejsce na piknik ew. można rozbić namioty ;-). Pójdę i zrobię dzisiaj zdjęcia zeby wam to dokładnie pokazać. Od Johna można by załatwić autobus (jego brat się tym zajmuje) co by was przywiózł i odwiózł. Boszzz już się napalam ze tu przyjedziecie:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

Z dwóch kompletów. Ostatnio coraz rzadziej go używam bo muszę go składać i rozkładać bo psy po nim łażą i jest cały zakłaczony! Ale myślę że przyda się później. :tak:

Moim zdaniem w górach będzie nam ciężej z dziećmi.
Ewcia wie co mówi ... nieźle się Zuzki natargała na Szyndzielni :-D:-D
A zaliczka faktycznie będzie potrzebna ?
Boszkowo też mi pasuje .... mi wszystko pasuje i obiecuję nie grymasić :-p
Oby mi się tylko sesja nie rozlazła na lipiec :szok:

Mariola jesli chodzi o zaliczke to czasami chca aby ja wpłacić :tak: Tym bardziej ze w naszym przypadku zajmiemy cały ośrobek :szok::-D
Elma ja również napaliłąm się na boszkowo i na nasze spotkanie :tak:

reklama
Do góry