Ela.... dziewczyny.... niemożliwym jest, żeby wszystkim było podobnie daleko. Za bardzo jestesmy rozsiane.
propozycja Elmy jest o tyle dobra, ze osrodek jest z jej strony sprawdzony... nie sadze ze ta propozycja wyszła jej strony dlatego, ze ma to w sumie "pod nosem".
Jak o mnie chodzi - mnie jest obojetnie gdzie. Dostosuje się do większości. Tyle, że jeśli nie pasuje Wam Boszkowo - to co Wam pasuje? dobrze byłoby podać jakąś konkretną propozycję.
Ja niestety w chwili obecnej (w ciagu nastepnych 2 tyg.)nie mam za bardzo czasu zeby sprawdzac czy w ktores miejsce jest wszystkim "podobnie daleko". i co znaczy podobnie? Bo jesli ktos ma 100 a ktos 200 km to jest podobnie daleko czy nie jest? I co z Xandii, która nigdzie nie bedzie miec podobnie daleko jak reszta z nas?
To co napisała Abeja to święta racja. Jednemu nie będzie pasować odległość, a drugiemu w ogóle miejsce, bo mp. nie lubi lasu czy jeziora. Nie da się wszystkich zadowolić. Xandii będzie miała z nas mieszkających w Polsce najdalej, no chyba, że spotkamy się nad morzem ;-) Nam Boszkowo odpowiada, nie tylko dlatego, że mam ok 150 km, ale z linka wygląda na fajne miejsce, no i ja uwielbiam konie Jest tam las i jezioro, więc dla nas nie ma lepszego miejsca , no może gdyby jeszcze były góry ;-) Ale nie wybrzydzam. Rozumiem też dziewczyny, które mogą przyjechać tylko na weekend, a pokonanie ok 400 km to duża dla nich odległość. Fakt przejechania tylu km i spędzenia tak na prawdę jedngo dnia na relaksie to może być dla nich trochę mało. Rozumiem to. Mam tylko do was jedną prośbę, jeśli którejś nie odpowiada ta lokalizacja, to niech poda inną, nie czekając aż ktoś inny je wyręczy. Po to rozmawiamy o tym tak wcześnie by móc wybrać coś co większość z nas zadowoli.
Ja się tylko zastanawiam nad jedną rzeczą. Czy w tym Boszkowie nie jest zbyt drogo? Bo po tych zdjęciach wygląda to na super ośrodek, w którym ceny mogą być powalające. Elma, czy wiesz już coś o cenach?