Ela.... dziewczyny.... niemożliwym jest, żeby wszystkim było podobnie daleko. Za bardzo jestesmy rozsiane.
propozycja Elmy jest o tyle dobra, ze osrodek jest z jej strony sprawdzony... nie sadze ze ta propozycja wyszła jej strony dlatego, ze ma to w sumie "pod nosem".
Jak o mnie chodzi - mnie jest obojetnie gdzie. Dostosuje się do większości. Tyle, że jeśli nie pasuje Wam Boszkowo - to co Wam pasuje? dobrze byłoby podać jakąś konkretną propozycję.
Ja niestety w chwili obecnej (w ciagu nastepnych 2 tyg.)nie mam za bardzo czasu zeby sprawdzac czy w ktores miejsce jest wszystkim "podobnie daleko". i co znaczy podobnie? Bo jesli ktos ma 100 a ktos 200 km to jest podobnie daleko czy nie jest? I co z Xandii, która nigdzie nie bedzie miec podobnie daleko jak reszta z nas?
To co napisała Abeja to święta racja. Jednemu nie będzie pasować odległość, a drugiemu w ogóle miejsce, bo mp. nie lubi lasu czy jeziora. Nie da się wszystkich zadowolić. Xandii będzie miała z nas mieszkających w Polsce najdalej, no chyba, że spotkamy się nad morzem ;-) Nam Boszkowo odpowiada, nie tylko dlatego, że mam ok 150 km, ale z linka wygląda na fajne miejsce, no i ja uwielbiam konie

Ja się tylko zastanawiam nad jedną rzeczą. Czy w tym Boszkowie nie jest zbyt drogo? Bo po tych zdjęciach wygląda to na super ośrodek, w którym ceny mogą być powalające. Elma, czy wiesz już coś o cenach?